Tjek, om du kan få FiberXL fra AURA

Lynhurtigt internet - intet andet

Allerede kunde hos AURA - klik her

GRATIS OPRETTELSE: SPAR 495 KR.

1000/1000 Mbit/s

Aura Fiber

299,- pr. md.
Forudsætter adgang til fibernettet. Bemærk du benytter eget udstyr.

Produktet for dig der kan og vil selv


FiberXL fra AURA er produktet til dig, der selv vil vælge og tilslutte din egen router, og som ikke har behov for pakkeløsninger.

Det er ganske enkelt hurtigt fiberinternet – intet andet
Med FiberXL får du lynhurtigt internet med en hastighed på 1000/1000 Mbit/s. Vores FiberXL er til dig der ikke har behov for TV-pakker og derved kun streamer dit TV og/eller bruger internettet til at spille online. Du skal selv anskaffe dig en router og måske har du allerede en.

Kundeservice og support foregår online
Kundeservice og support af FiberXL foregår udelukkende via guides på vores hjemmeside eller via mail. Dette er med til at gøre at vi kan give dig lynhurtigt internet til en super lav pris.

FiberXL er med andre ord produktet til dig som:

  • Selv kan stå for din opsætning
  • Vil bruge din egen router
  • Ikke har brug for TV-pakker
  • Hovedsageligt streamer eller gamer
  • Godt kan selv
  • Er prisbevidst
  • Har det fint med online support


Lige nu:
Fra 1. maj og frem til og med 30. juni giver vi gratis oprettelse & tilslutning på FiberXL. 
Du sparer 495 kr.

Ændring af abonnementsvilkår for AURA FiberXL
Der er 28.02.2024 sket ændringer i abonnementsvilkår for AURA FiberXL.  Abonnementsvilkårene erstatter eksisterende abonnementsvilkår af 01.11.2022 og træder i kraft på dags dato.

- Vilkårene er tilpasset så de også er gældende for erhverv – kunder registreret med CVR.-nr. For erhvervskunderne er der specificeret en række vilkår som alene får virkning for disse og medfører altså ikke en materiel ændring af vilkårene for eksisterende kunder.
- Aftalehierarki er præciseret
- Enkelte sproglige præciseringer

Så nemt er det at skifte...

Beslut og bestil

Bestem dig for hvilke produkter du vil have, bestil online eller ved at kontakte kundeservice.

 

Indføring af fibernet

Du markerer på din sokkel, hvor du vil have fiberen ind i din bolig. Vi kommer etablerer fiberkablet frem til din facade. 

Installation

En af vores fiberteknikere kommer og installere din fiberforbindelse.
Og så er du på fibernettet. 

 

Din tilfredshed betyder meget for os

- det her er hvad andre siger

Vores kunder spørger ofte om

 

Fibernet er en internetforbindelse, der er hurtigere end det traditionelle internet via bredbånd, som de fleste danskere får leveret deres internet igennem.
Det er det, fordi en fiberforbindelse sender data via et optisk kabel også kendt som et lyslederkabel. Det er på tykkelse med et menneskehår og er lavet af et tyndt glas- eller plastikmateriale. Traditionelt bredbånd leveres via kobberkabler, som har en række begrænsninger i forhold til selve hastigheden på det internet der leveres, og den datamængde der kan transporteres via kablerne på samme tid.

I og med at internet via fibernettet transporteres med lys, og derved med lysets hastighed, er en fiberforbindelse derfor meget hurtigere end en traditionel internetforbindelse via bredbånd.

Læs mere om fibernettet her og få 6 gode grunde til hvorfor du skal vælge fibernet

Læs også om, hvilken hastighed, du skal bruge. 

 

Det tomme fiberrør, som fiberkablet kommer til at ligge i, bliver skudt eller gravet ind ude fra skel og ind til din facade. Det gøres så skånsomt som muligt, og du vil i de fleste tilfælde ikke se den store forskel på før og efter. De eneste tegn på installationen vil ofte blot være det orange fibertomrør, der diskret stikker op af jorden inde ved facaden, der hvor du har valgt, at din fiberforbindelse skal gå ind.
Du har også mulighed for selv at nedgrave dit fibertomrør. Ønsker du det, kan du afhente fiberrør i den længde, du skal bruge hos AURA i Odder.

Læs om installationen af fibernet

AURA leverer fibernet i en stor del af Østjylland, med undtagelse af Århus midtby, det nordlige Århus og ud mod Djursland.
Du kan i toppen af siden her tjekke, om din adresse kan modtage fibernet, og om du allerede nu kan få internet med AURA som din internetudbyder.

Se hvor vi leverer fibernet

 

WiFi er det de fleste af os mener, når vi snakker om internet. Efterhånden er de fleste på det trådløse signal, når vi går på nettet derhjemme, og derfor er et godt WiFi-signal rigtig vigtigt for mange.
Der er forskellige faktorer, der spiller ind på, hvor godt et signal din enhed modtager og med hvilken hastighed, du kan surfe på nettet.
Hos AURA får du et stabilt og billigt trådløst netværk. Tilkøb WiFi FullService for den mest optimale dækning med Waoo Smart WiFi-enheder i dit hjem.

Læs mere om WiFi i dit hjem

I AURA leverer vi gerne fiberbredbånd til alle typer foreninger. Det kan være ejer-, andels-, grundejer-, boligforeninger eller private udlejere. 
Hvis du bor i en forening, har du både mulighed for at få fiberbredbånd som en individuel eller kollektiv løsning.
I nogle foreninger er der allerede etableret fibernet, så du nemt kan bestille fibernet til din bolig. Du kan altid tjekke din adresse og se, om der er fibernet på din adresse.

Er der endnu ingen aftale om etablering og installation i din forening, kan I udfylde en interesse-formular og høre om jeres muligheder for at få lynhurtigt og billigt internet i foreningen.

 

Læs mere om foreningsaftaler

 

Hvis du har et Waoo Fiber produkt kan du for 9 kr./md. tilkøbe Sikkerhedspakke fra Chili Security. Sikkerhedspakken beskytter dig og dine enheder når du surfer, arbejder og handler på internettet.

Sikkerhedspakken fra Chili Security inkluderer:

Antispam:  holder din indbakke fri for uønskede e-mails.
Antivirus: afskrækker skadelige programmer og vira.
E-mail-beskyttelse: sikrer dine private samtaler.
Firewall: en beskyttelsesmur omkring dit digitale hjem.
Sikker færden på netbank og online handel, så du kan handle trygt og sikkert.
Beskyttelse på sociale medier: holder din online identitet sikker.
Forældrekontrol: hjælper dig med at beskytte dine børn online.
Anti-Ransomware: beskytter dig mod digital gidseltagning.

Ønsker du at tilkøbe sikkerhedspakken, kan du tilvælge den under din fiberbestilling, eller kontakt kundeservice på tlf.: 87 92 55 77.

 

Etableringen af fibernettet i jorden frem til din bolig (graves eller skydes) koster 0,-, hvis du har mindre end 30 meter fra skel til facade. Har du mere end 30 meter er prisen 150 pr. meter, kontakt os for at få et tilbud på fibernet til din bolig -> fibernet@aura.dk

En decideret prisliste finder du her

AURA kan hjælpe dig med at opsige dit eksisterende abonnement, hvis du ønsker at overgå til AURA. HUSK at være OPMÆRKSOM på opsigelses- og bindingsperioder hos din nuværende udbyder. Send os din fuldmagt lige her. 

 

Overvejer du at bruge din forbindelse til streaming?


Når man ser TV eller streamer, så skal billedet ikke pludselig hakke eller fryse! Det stiller krav til, at din internetforbindelse er hurtig og stabil, så dette problem ikke opstår midt i dit yndlingsprogram. Især hvis der på samme netværk skal streames på flere enheder på samme tid, kan man risikere, at det går ud over andres TV-tid. Fibernet er derfor den optimale internetforbindelse, hvis du vil være sikker på, at billedet bliver vist bedst muligt når du streamer – både for dig, og andre som bruger internettet samtidigt.
Fibernet sikrer dig ikke kun muligheden for højere internethastighed end det traditionelle bredbånd. Det sikrer også symmetriske up- og downloadhastigheder, der betyder, at alle på netværket vil få den samme gode internetoplevelse, når de streamer.