AURA Power. Strøm på den nemme måde.

top

Prøv os. Helt uden binding.

  • Ingen binding
  • 0 kr. i oprettelse
  • Ingen tillæg til din elpris eller skjulte gebyrer
  • Fast lavt abonnement uanset dit forbrug

Bestil her og få AURA Power i din hverdag

Bor du øst eller vest for Storebælt?

Din elpris er bestemt ud fra, hvor i landet du bor

Vil du støtte den grønne omstilling?

For en flad 5 krone ekstra om måneden køber vi grønne certifikater, som dækker hele dit elforbrug

Sæt power på den grønne omstilling

I Danmark er vi verdensmestre i at producere grøn energi. Og rigtig meget af strømmen i dine stikkontakter kommer allerede fra vedvarende energikilder.

Du kan dog nemt være med til at sætte ekstra power på den grønne omstilling. Du kan tilvælge grøn strøm for blot 5 kr. ekstra om måneden. Så indkøber vi certifikater for grøn strøm, som svarer til netop dit forbrug.

Gå efter bladmærket, når du køber grøn strøm

For at du kan være sikker på kvaliteten i dit grønne strømvalg, har Forbrugerombudsmanden indført en national mærkningsordning på området. Grønne elaftaler, som lever op til bestemte krav, kan derfor mærkes med ét eller to grønne blade.

p_el_bladmærke_1_venstre_ny.png

Hvad er forskellen på ét og to grønne blade?

Elprodukter med ét grønt blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. Grøn strøm fra AURA har ét grønt blad.

Elprodukter med to grønne blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. Derudover foretages der klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Uanset hvad du vælger, skal du dog være opmærksom på, at du ikke får leveret ren grøn strøm (el. vindstrøm, solenergi, osv.) ud af i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

AURA POWER

Strøm til ren indkøbspris. Ingen binding. Gratis oprettelse.

Elpris
176,00 øre/kWh
35,00 kr/md
Abonnement
40,00 kr/md
Abonnement

Hvad betyder priserne

Elpris

Elprisen er dine udgifter til din el-leverandør (i dette tilfælde AURA Elhandel). Dette er den eneste del af den samlede elpris, som du selv kan påvirke.

Prisen på AURA Power følger spotprisen på den nordiske elbørs, som justeres time for time. Den viste pris er sidste måneds gennemsnitlige pris og er derfor ikke identisk med din kommende faktiske elpris, da du bliver afregnet time for time for dit elforbrug. Du kan altid følge den aktuelle timepris her.

Grøn strøm

I Danmark er vi verdensmestre i at producere grøn strøm. Og rigtig meget af strømmen i dine stikkontakter kommer allerede fra vedvarende energikilder. Du kan dog nemt være med til at sætte ekstra power på den grønne omstilling. Du kan tilvælge grøn strøm for blot 5 kr. ekstra om måneden. Så indkøber vi certifikater for grøn strøm, som svarer til netop dit forbrug.

Estimerede afgifter og transport

Dine udgifter til transport og afgifter er obligatoriske og ens, uanset hvem du vælger som el-leverandør. De dækker primært over udgifter til dit netselskab og til staten. Det estimerede tal er en vægtet beregning af de gennemsnitlige udgifter i hhv. øst- og vestdanmark. Herudover skal du betale et abonnement til dit netselskab. Dette abonnement varierer fra netselskab til netselskab og er derfor ikke inkluderet i denne beregning.

Estimeret totalpris

Den estimerede totalpris indeholder din elpris og de estimerede obligatoriske afgifter samt transportomkostninger og transportudgifter fra staten og dit lokale netselskab. Bemærk, at de estimerede udgifter til transport og afgifter er de samme for dig uanset, hvilken el-leverandør du vælger.

Abonnement

Dette er dit månedlige abonnement til AURA Elhandel.

Prisinfo: Den viste pris er sidste måneds gennemsnitlige elpris. Med AURA Power bliver du afregnet hver time ud fra den aktuelle spotpris på den nordiske elbørs. Du kan altid følge den aktuelle timepris her.

AURA POWER dækker forbrug op til 20.000 kWh/år. Forbrug herover tillægges 6,25 øre/kWh (til sammenligning er gennemsnitsforbruget for en husstand med 2 voksne og 2 børn ca. 4.500 kWh/år). Se mere i Vilkår & Betingelser.

Alle priser er inkl. moms.  

Stigende elpriser

Elpriserne er steget markant i løbet af de seneste måneder. Det skal ses i lyset af, at elprisen i foråret 2020 var endda meget lav, så stigningerne virker ekstra voldsomme.

Den korte forklaring på de stigende elpriser er gaspriserne, vejret og at der er godt gang i økonomien, så vi bruger mere strøm.

Den længere forklaring kommer her. Manglende nedbør i Norge og Sverige og mindre blæst end normalt i Nordeuropa betyder, at der ikke produceres så meget el fra vand- og vindkraft. Vi har derfor brug for mere el fra fossile energikilder som kul, olie og ikke mindst gas.

Desværre er gas dyrt for øjeblikket. Det skyldes, at lagrene med naturgas ikke har kunnet følge med den store efterspørgsel – og så har politiske faktorer i Rusland også spillet ind i forhold til de høje gaspriser.

Samtidig er det blevet dyrere at købe CO2-kvoter, der skal være med til at skubbe den grønne omstilling på vej.

Du kan forvente en højere elregning

Alle – uanset el-leverandør- kan forvente en dyrere elregning denne vinter.
Det er dog værd at hæfte sig ved, at elprisen kun udgør en del af din elregning. En fordobling af elprisen, betyder altså ikke en fordobling af din samlede elregning, da den også består af afgifter, tariffer, abonnement mm.

Elprisen er dynamisk, så eksperter forventer ikke, at den forbliver på det høje niveau. Vi skal dog regne med høje elpriser hen over hele vinteren.

Sådan kan du optimere din elregning

Brug strøm, når den er billigst – tjek vores timeviser
Brug mindre strøm – få sparetips til dit elforbrug

Du kan også få AURA FastEl

Vi anbefaler AURA Power, da fleksible timeafregnede elaftaler historisk set har givet den laveste pris over tid. Samtidig får du fleksibiliteten i at kunne bruge strømmen, når den er billigst. Men ønsker du at have ekstra sikkerhed i en periode med stigende elpriser, kan du vælge AURA FastEl, hvor prisen lægges fast hvert kvartal.
Læs mere om AURA FastEl her

AURA Power. Det rigtige valg til din hverdag.

Godt at vide

 

AURA Energi er et energiselskab med begge ben på jorden. Vi har mere end 100 års erfaring og arbejder hver dag med fuld fokus på at skabe glade kunder og en hurtigere omstilling til grøn energi. Godt for dig og godt for miljøet.

Hos AURA får du altid gode og gennemskuelige elpriser. Vi har ingen skjulte gebyrer – og ingen binding på vores elaftaler, så det er risikofrit at prøve os af.

Vi er et mindre energiselskab, der gerne vil være tæt på vores kunder. Vi sætter en ære i at yde en professionel og kompetent kundeservice. Vi er tilgængelig på både telefon og mail, hvis du har brug for hjælp. Og så har du naturligvis adgang til vores digitale selvbetjening 24/7/365.

Gå til bestilling

Du har altid 14 dages fortrydelsesret ved bestilling af elaftale. Du kan kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du fortryder.

Vi har ingen binding, så du kan opsige din elaftale til enhver tid. Opsigelse er løbende måned + 30 dage.

Vi har ingen skjulte gebyrer. Vi anbefaler, at du tilmelder din elregning til Betalingsservice. Det koster ikke noget at benytte Betalingsservice som kunde hos os og du er sikker på, at regningen bliver betalt til tiden. Vælger du at modtage girokort, koster det 39 kr. pr. betaling. Betaler du din regning for sent, koster det et rykkergebyr.

Du kan se vores gældende vilkår og gebyrer her.

Gå til bestilling

Det er nemt og gratis at skifte til AURA. Du skal bare bestille AURA Power ovenfor. Det tager 2 minutter.

Vi klarer det praktiske for dig. Du skal dog være opmærksom på, at nogle elselskaber kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du skriftligt opsiger din elaftale hos din nuværende leverandør.

Gå til bestilling

Hvis du skal flytte i en ny bolig og du ikke har en elaftale hos AURA, så skal du blot bestille AURA Power. Så sørger vi for at der er strøm i din nye bolig.
Gå til bestilling

Hvis du allerede er elkunde hos AURA og du skal flytte, så kan du med fordel benytte vores Flytteportal. Så ordner vi alt det praktiske for dig.

Det er gratis at skifte elselskab, og vi klarer det hele for dig.

Vær dog opmærksom på, at din nuværende elleverandør kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du opsiger din elaftale hos din nuværende elleverandør.

Er du allerede elkunde hos AURA, er det naturligvis også gratis at skifte til AURA Power.

Gå til bestilling

Du skal blot klikke på Bestil knappen længer oppe på siden og udfylde dine oplysninger. Det tager kun et øjeblik, så sørger vi for at oprette din nye elaftale.

Gå til bestilling

Det tager kun to minutter at bestille din nye AURA Power elaftale. Herefter sørger vi for, at aftalen starter hurtigst muligt - typisk vil det være løbende måned + 30 dage. Ønsker du en specifik startdato, kan du naturligvis angive det i din bestilling.

Gå til bestillingTips om elmarkedet