om_spon_jumbo.jpg

Vi støtter lokalt

AURA er et andelsselskab ejet af vores mere end 113.000 andelshavere. Vi ønsker at understøtte aktive og bæredygtige lokalsamfund med et sprudlende foreningsliv. Derfor støtter vi de lokale initiativer, foreninger, klubber og arrangementer i det lokalsamfund, vi er en del af.

Ligeledes indgår vi partnerskaber med større lokale kulturinstitutioner og foreninger.

Vi vil kort sagt skabe værdi for vores andelshavere.

Vi prioriterer projekter, som har en grøn dagsorden og/eller understøtter innovation og bæredygtighed.

Skanderborg Festival: AURA sætter strøm til festen

Vi er legekammerat med Smukfest, der hvert år i august indtager bøgeskoven i Skanderborg. Som officiel energipartner skal vi de kommende år sammen med Smukfest skabe bæredygtige energiløsninger til glæde for festivalens gæster og miljøet.

Til Smukfest 2019 sørgede vi blandt andet for mobilladere, så alle gæster kunne tanke strøm til mobiltelefonen døgnet rundt.

 

Oldder Håndbold Elite: AURA er ligapartner

AURA er ligapartner for Odder Håndbold Elite, som spiller i 1. division – landets næstbedste række. Odder Håndbold Elite har gennem de seneste mange år været rugekasse for nogle af de største talenter i landet, og det arbejde med talentudvikling vil vi gerne understøtte.

”Odder Håndbold Elite er drevet af en masse gode frivillige kræfter og har en meget stærk lokal opbakning. Det er noget af det, vi altid hylder i AURA. Med aftalen er vi også sikret en betydelig, lokal eksponering, som er med til at øge kendskabet til AURA både som arbejdsplads og som leverandør af internet, strøm og ladeløsninger til elbiler,” siger Claus Blem Jensen, kommunikationschef i AURA.

Grim bliver grøn - med hjælp fra AURA

GrimFest og AURA har indgået en aftale, som hjælper festivalen og Grimhøjgaard, hvor festivalen afholdes med at blive Danmarks første festival og eventplads, der spiller på 100% grøn energi.

Vores fælles interesse for bæredygtighed og grøn omstilling, har været drivkraften i dette samarbejde. Fremtidens festivaler skal være bæredygtige, og med dette samarbejde vil Grim og AURA gå forrest, og forhåbentlig inspirere og motivere andre festivaler og kulturinstitutioner.