om_spon_jumbo.jpg

Vi støtter lokalt

Som andelsejet og -styret selskab har AURA en ambition om at bidrage aktivt til det lokalsamfund, vi er en del af. Vi vil skabe værdi for vores andelshavere.

Vi bidrager blandt andet til lokalsamfundet gennem vores støtte til lokale foreninger, klubber og arrrangementer, og gennem partnerskaber med større lokale kulturinstitutioner og foreninger. 

Når vi uddeler donationer eller laver samarbejdsaftaler, har vi fokus på andelshaverværdi, lokal værdiskabelse eller branding af AURA.

Desuden vil vi gerne prioriterer projekter, som har en grøn dagsorden og/eller understøtter innovation og bæredygtighed. 

 

Skanderborg Festival: AURA sætter strøm til festen

Vi er legekammerat med Smukfest, der hvert år i august indtager bøgeskoven i Skanderborg. Som officiel energipartner skal vi de kommende år sammen med Smukfest skabe bæredygtige energiløsninger til glæde for festivalens gæster og miljøet.

Til Smukfest 2019 sørgede vi blandt andet for mobilladere, så alle gæster kunne tanke strøm til mobiltelefonen døgnet rundt.

 

Brabrand IF: AURA er hovedsponsor for Brabrand IF

AURA er hovedsponsor for Aarhus- forstadsklubben Brabrand IF. Brabrand og AURA har indgået en aftale, som binder parterne endnu tættere sammen end tidligere.

”Brabrand er drevet af en stor holdånd og en masse gode, frivillige kræfter. Samtidig har klubben nogle stærke værdier, som matcher godt med vores. Med aftalen er vi også sikret god, lokal eksponering, som er med til at øge kendskabet til AURA”, siger Claus Blem Jensen, kommunikationschef i AURA.

Grim bliver grøn - med hjælp fra AURA

GrimFest og AURA har indgået en aftale, som hjælper festivalen og Grimhøjgaard, hvor festivalen afholdes med at blive Danmarks første festival og eventplads, der spiller på 100% grøn energi.

Vores fælles interesse for bæredygtighed og grøn omstilling, har været drivkraften i dette samarbejde. Fremtidens festivaler skal være bæredygtige, og med dette samarbejde vil Grim og AURA gå forrest, og forhåbentlig inspirere og motivere andre festivaler og kulturinstitutioner.

AURA Energis første Corona-hjælpepakke

I foråret 2020 afsatte AURAs bestyrelse helt ekstraodinært en million kroner at hjælpe foreninger og aktiviteter, der var kommet i en økonomisk klemme på grund af Corona-situationen.

I alt 60 foreninger blandt AURAs andelshavere modtog beløb fra hjælpepakken, som blvet overrakt ved et event i Skanderborg Kulturhus d. 3. juli 2020.

Det var en meget fin eftermiddag med tale af af Carsten Höegh Christiansen, adm. direktør i AURA, underholdning fra dagens konferencier og bobler og kransekage til alle gæsterne.

Læs mere om AURAs Corona-hjælpepakke