Persondata og cookiepolitik

Her på siden finder du information om, hvordan vi i AURA Koncernen behandler dine persondata. 

Når du bruger vores hjemmeside

Se hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du du bruger vores hjemmeside.

Cookiepolitik

Hvordan bruger vi cookies, og hvilke cookies sættes på aura.dk

Læs mere om vores cookiepolitik

Persondatapolitik på aura.dk

Hvordan modtager og behandler vi dine persondata på aura.dk

Læs vores persondatapolitik

 

Når du er kunde

Se hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du er kunde.

Personoplysninger når du er Elkunde

Hvordan vi behandler dine personoplysninger og rettigheder

 

Læs vores vilkår og betingelser

Personoplysninger når du er Fiberkunde

Hvordan vi behandler dine personoplysninger og rettigheder

Læs vores vilkår og betingelser

Privatlivspolitik for AURA E-mobility A/S

Hvordan vi behandler dine personoplysninger og rettigheder

 

Læs vores privatlivspolitik

Privatlivspolitik for AURA Installation A/S

Hvordan vi behandler dine personoplysninger og rettigheder

 

Læs vores privatlivspolitik

Når du bruger digitale services

Se hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du bruger vores selvbetjening eller kanaler på de sociale medier. 

Mit AURA - El

Læs hvordan vi modtager og behandler dine persondata på Mit AURA - El

Læs mere om persondata på Mit AURA- El

Mit AURA - Fiber

Læs hvordan vi modtager og behandler dine persondata på Mit AURA Fiber

Læs mere om persondata på Mit AURA Fiber

Sociale medier

Læs mere om, hvordan vi benytter os af de sociale medier hos AURA

Læs om brug af sociale medier

Tilfredshedsundersøgelser

Læs hvordan vi behandler dine data, når du deltager i tilfredshedsundersøgelser

Læs om brug af tilfredshedsundersøgelser

Persondatapolitik for rekruttering i AURA koncernen

Hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du søger job hos AURA

Læs vores persondatapolitik

Dine rettigheder

I følge databeskyttelseslovgivningen har du ret til at vide, hvordan AURA Energi opbevarer og behandler dine data, og du har ret til få slettet oplysninger om dig.

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder skal du sende en mail til persondata@aura.dk med oplysninger om, hvilke selskab og hvilke oplysninger det drejer sig om.