Fiberaftaler til foreninger

Med AURA Fiber og Waoo som leverandør af fiberbredbånd, telefoni og/eller TV kan alle beboere i grundejer-, andels-, ejer-, boligforeninger og lignende få leveret en fremtidssikret løsning via fiberbredbånd.

Aftalen med foreningen kan være en individuel eller en kollektiv løsning – alt efter hvad der passer bedst til din forening.

På en fiberforbindelse er upload- og download hastigheden den samme, og alle i husstanden surfer med samme høje hastighed, selvom hele familien er på nettet på samme tid.AURA Fiber Foreningsaftale - individuel

Ved en individuel aftale forstås, at Foreningen blot indgår en enkel rammeaftale med AURA Fiber – og dernæst lader det være op til Foreningens medlemmer selv at tilmelde sig med de ydelser, den enkelte ønsker. Tilmeldingen sker direkte til AURA Fiber, som sørger for det praktiske og fakturerer direkte til beboeren.

Denne model giver beboeren den fulde fleksibilitet – dvs. der er ikke brug for fælles beslutninger om, hvilke abonnementer der skal aktiveres i foreningen, og alle får mulighed for at skræddersy netop den løsning, der passer dem. Denne type aftale forudsætter blot tilslutning fra en vis andel af foreningens medlemmer.

AURA Fiber Foreningsaftale - kollektiv

Ved en kollektiv aftale forstås, at der aftales en grundydelse, som alle beboere ønsker – på enten internet, tv eller begge dele. Dermed vil de aftalte grundydelser blive faktureret samlet til foreningen. Den løsning giver naturligvis en lettere administrativ arbejdsgang for os – og det afspejles i attraktive priser på grundydelserne.

De husstande, der ønsker yderligere båndbredde på internettet – eller flere tv-kanaler – kan bestille det direkte hos AURA Fiber. Differencen fakturerer vi direkte til den enkelte husstand – og alle har derfor fortsat den fulde fleksibilitet.

 

Kontakt os

- hvis du har spørgsmål om fiber til foreninger

forening.fiber@aura.dk

87 92 55 77

Disse hastigheder kan du få

  • Waoo Fiber Extra - 1000/1000 Mbit/s + telefoni (valgfrit)
  • ​Waoo Fiber Basic - 300/300 Mbit/s + telefoni (valgfrit)
  • ​Waoo Fiber Light - 10/10 Mbit/s + telefoni (valgfrit)TV-løsninger til foreningen

Med TV & Radio fra Waoo til din forening, kan du se knivskarpt og stabilt TV uden brug af TV-boks. Det betyder, at du sagtens kan se TV både på dit gamle og nye fjernsyn. Med en foreningsløsning kan du vælge mellem 3 Waoo TV Pakker: Lille TV-pakke, Favorit TV-pakke og Stor TV-pakke.

Kanaludbud i TV-pakkerne er gældende fra 1. januar 2021.

Waoo Stor TV-Pakke

Få markedets bedste udvalg af analoge og digitale kanaler med AURA Fiber

Waoo Favorit TV-Pakke

Få markedets bedste udvalg af analoge og digitale kanaler med AURA Fiber

Waoo Lille TV-Pakke

Få markedets bedste udvalg af analoge og digitale kanaler med AURA Fiber

Alle kanaler kan ses via TV-boks og som digitale kanaler (via Kabel) med MPEG 4.
Undtagen Viasat Ultra HD. Denne kanal kræver at dit TV har HEVC dekoder. Har dit TV ikke HEVC dekoder indbygget, men anvender du vores 4K TV-boks, kan du godt se kanalen, men ikke i 4K-kvalitet.

Ønsker du at tilføje Frit Valg Pakker eller Frit Valg TV kanaler kræver det en TV-boks, ellers kan de ses på Web TV. 
Læs mere om vores TV bokse
Læs mere om Web TV

Se hvilke radiokanaler du får adgang til


 

Telefoni i foreningen

Med Fri Fastnet får du for et fast månedligt beløb fri samtale til fastnetnumre i Danmark ekskl. servicenumre. Fri Fastnet er inkluderet i de kampagnepakker, som vi tilbyder – så får du endnu større fordel i kampagneperioden.
Vi anbefaler Fri Fastnet, så du ikke skal tænke på forbruget til fastnetnumre.

Fri Fastnet

  • Fast månedligt beløb
  • Fri tale til fastnetnumre i DK

Tjek pris i din forening

Fastnet Forbrug er til dig, der bare gerne vil have en fastnettelefon i hjemmet, men ikke bruger den så meget. Du betaler et fast lavt abonnement og derudover for den tid, du taler.

Fastnet Forbrug

  • Du har en fastnettelefon med lavt forbrug
  • Betaler kun for faktiske forbrug
  • Fast månedlig abonnement

kr. 19,00 + forbrug


Vores kunder spørger os ofte om: 

 

Bor du i en forening uden aftale eller er du i tvivl om, hvorvidt der er en aftale, så tag fat i os. Enten ved at udfylde formularen her, sende os en email på forening.fiber@aura.dk eller ved at ringe til os på 87 92 55 72. 

Her finder du vilkår og betingelser der er gældende for kunder i foreningsaftaler. Det kan være beboere i boligforeninger, grundejerforeninger, ejerforeninger, andelsboligforeninger, private udlejere, der har stiftet en forening m.m.

Betingelser for foreninger med fælles betaling

Betingelser for foreninger med individuel betaling

Betingelser for grundejer-, andelsbolig- og ejerforeninger

 

Se øvrige generelle gældende vilkår samt klagemulighed