Hjælp til FiberXL

 

Spørgsmål til FiberXL produktet

 

Det er hurtigt og enkelt at bestille FiberXL hos AURA. Det eneste du skal gøre, er at tjekke om du kan få fibernet på din adresse. Det går du ved at taste din adresse på produktsiden.

Når du har gjort det, så indtaster du dine bestillingsoplysninger.

Gå til produktsiden via bestillingsknappen herunder.

Når du bestiller FiberXL skal du selv sørge for en router.

Med FiberXL fra AURA ønsker vi at give dig lynhurtigt internet til en lav pris. Derfor har du frihed til selv at vælge, hvilken router du ønsker at koble til din fiberboks.

Vi har alle sammen forskellige behov, når det kommer til internettet, og hvad vi skal bruge det til. Derfor er behovet for router også forskelligt.

Det kan også være, at du allerede har en router. Så er du faktisk klar, så snart fibernettet bliver aktiveret på din adresse.

Hos AURA tilbyder vi dig det bedste fibernet til den billigste pris. Det betyder, at vi har valgt at gøre vores FiberXL så simpel og gennemskuelig som muligt.

Vi har skåret diverse pakker, tillægsprodukter og lignende væk fra vores produkt, så vi kun har ét kerneprodukt - nemlig fibernet med en hastighed på 1000/1000 Mbit/s.

Det betyder, at vi ikke låner dig en router, men at du selv har frihed til at vælge en. Når du selv skal anskaffe dig en router, kan vi holde prisen på vores produkt nede. På den måde får du det bedste internet til den billigste pris.