p_el_familie_i_sofa_jumbo.jpg

AURA er et andelsselskab

AURA er en andelsejet energi- og fiberkoncern. Vi er lokalt forankret i det østjyske, og vi har mere end 100 års erfaring med at opbygge og levere kritisk infrastruktur til vores kunder – og det er vi rigtig gode til. Vi bidrager til udviklingen af lokalsamfundet, energirigtigt og digitalt.

At være et andelsselskab betyder, at vores over 110.000 andelshavere – som dermed er ejere - får gavn af virksomhedens overskud, når vi investerer i lokal infrastruktur, innovation og bæredygtighed, og når vi støtter lokale initiativer.

Læs mere om dine fordele som andelshaver

Traditionsbunden ejerform

AURA er en del af en lang tradition af danske andelsejede selskaber. Andelstanken er primært kendt fra andelsmejerier og brugsforeninger, men inden for elforsyning startede mange selskaber op på denne måde, og er som AURA den dag i dag ejet af andelshavere.

Andelsbevægelsen bygger på tanken om, at flere kan mere. Da de små selskaber, som i dag er blevet til AURA, opstod, gik bønderne i et område sammen for at kunne få strøm til gårdene. Jo flere andelshavere man havde, jo bedre kunne man udbygge elnettet, så allerede i selskabernes spæde start, byggede man forretningen op omkring deleøkonomiske principper.

I dag driver vi også AURA ud fra princippet om, at alt, hvad vi gør, skal skabe mest mulig værdi for dig og vores andre andelshavere.

Som andelshaver har du mulighed for at få indflydelse på, hvordan AURA skal skabe værdi for andelshaverne.

Læs mere om, hvordan du kan få indflydelse på AURA

Er jeg andelshaver?

Er du i tvivl, om du er medejer og en del af AURAs fællesskab? 

Find ud af, om du er andelshaver?

Mød andelshaverne

Hvad betyder det at være andelshaver i AURA?

Vores andelshavere fortæller om, hvad deres medejerskab af AURA betyder for dem.

Læs andelshavernes historier

AURA er både dit og mit

AURA Energi a.m.b.a. er et andelsselskab. Det betyder, at det er dig og de over 110.000 andre andelshavere, der ejer os.

Som andelshaver får du en lang række fordele, og du kan få indflydelse på selskabet. 

Læs mere om dine fordele