p_el_familie_i_sofa_jumbo.jpg

AURA er et andelsselskab

AURA er en andelsejet energi- og fiberkoncern. Vi er lokalt forankret i det østjyske, og vi har mere end 100 års erfaring med at opbygge og levere kritisk infrastruktur til vores kunder og andelshavere. Det er vi rigtig gode til.

Vi er drivkraft i udviklingen af lokalområdet indenfor den grønne omstilling, digitalisering, e-mobilitet, bæredygtige energiløsninger og produktion af vedvarende energi. Dermed investerer vi en god del af vores overskud lokalt og bæredygtigt.

Andelstanken forpligter

AURA er en del af en lang tradition af danske andelsejede selskaber, der særligt har rod indenfor energi, mejerier og brugsforeninger. Andelsbevægelsen bygger på tanken om, at sammen kan man mere, og i dag driver vi AURA ud fra princippet om, at alt hvad vi gør, skal skabe mest mulig værdi for dig og vores øvrige andelshavere.

Når du er andelshaver, har du mulighed for at få indflydelse på, hvordan AURA skal skabe værdi for andelshaverne, samt hvad og hvor meget vi skal investere i vores lokalområde,

Læs mere om, hvordan du kan få indflydelse på AURA

Er jeg andelshaver?

Er du i tvivl, om du er medejer og en del af AURAs fællesskab? 

Find ud af, om du er andelshaver?

Mød andelshaverne

Hvad betyder det at være andelshaver i AURA?

Vores andelshavere fortæller om, hvad deres medejerskab af AURA betyder for dem.

Læs andelshavernes historier

AURA er både dit og mit

AURA Energi a.m.b.a. er et andelsselskab. Det betyder, at det er dig og de over 113.000 andre andelshavere, der ejer os.

Som andelshaver får du en lang række fordele, og du kan få indflydelse på selskabet. 

Læs mere om dine fordele