Router-Jumbotron.jpg

Vælg den rette router

Når det kommer til at skulle vælge en ny router, så er det en jungle at finde rundt i. Der er rigtig mange forskellige routere på markedet og de kan noget forskelligt alle sammen og så er der nogle routere som ’kan det hele’ – men hvordan finder man ud af, hvad det er man har behov for?

Vi har lavet en guide for at hjælpe dig med, at finde den rette router til dit behov, men vi kommer ikke med anbefalinger til en specifik route. Der er nemlig flere routere der kan det samme og det skal nemlig stadig være op til dig, præcis, hvilken du ønsker at investere i.

En router er den lille boks, som du forbinder med kabel til din firberboks, for derefter at forbinde router til dine enheder, routeren kan forbindes til dine enheder både via kabel eller trådløst. Når først en router er sat op, så passer den egentligt sig selv, men for at holde dens ydeevne i top, er det en god idé at give den en genstart en gang imellem. En genstart af din router vil ofte også kunne afhjælpe, hvis du har problemer med forbindelsen.