Kontakt AURA Installation, hvis du har brug for en lokal og dygtig elektriker. Ring på: 87 92 55 11.

Bestil en elektriker

Kontakt os, hvis du har brug for en lokal og dygtig elektriker.
Hos AURA Installation lægger vi vægt på et godt forhold til vores kunder, og vi sætter en ære i at gøre vores arbejde ordentligt.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for at få en snak eller et hurtigt tilbud på din opgave.

Ring på: 87 92 55 11

eller send din besked via formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Dog ikke i weekenden.

Vi løser alle typer elopgaver

Ingen opgave er for lille eller stor. Vi løser alle slags opgaver for private, og priserne er altid skarpe.
Få fx hjælp til:

Fejlfinding i elinstallationer, Elføring ved nybyggeri og ombygning, Intelligente systemer og wi-fi opsætning i boligen, Eftersyn af eksisterende el-installationer, Salg, reparation og service af hårde hvidevarer, Etablering af byggestrøm, Eftersyn og test af HPFI-relæ, Lysinstallationer, Lovpligtigt el-eftersyn, Belysning inde og ude, Energibesparende varmepumper, opsætning af hjemmeladeboks til elbil.

Kontakt os, og få en uforpligtende pris

Om AURA Installation - Din lokale elektriker

Hos AURA Installation er vi et erfarent team af projektledere, faguddannede elektrikere, el-installatører og montører. Vi samarbejder som et engageret og stolt team og værdsætter vores kunder højt. Vores mål er at levere Danmarks bedste kundeoplevelse samt at udføre el-arbejdet i en høj kvalitet. Med 105 års erfaring i ryggen er AURA Installation et kompetent og trygt valg.

Du er dækket af TEKNIQS garantiordning

AURA Installation er medlem af TEKNIQ. Det giver dig sikkerhed for, at vores arbejde altid udføres i den højeste kvalitet og lever op til dansk lovgivning. Som kunde er du også automatisk dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

Bestil et el-eftersyn eller test af dit fejlstrømsrelæ

Vi udfører alle gængse elektrikeropgaver. Herudover kan du nemt bestille en test af dit fejlstrømsrelæ. Hvis du skal sælge din bolig, kan vi også foretage et el-eftersyn i din bolig.

Kontakt os 

installation@aura.dk
87 92 55 11

Åbningtider

Vi kan kontaktes alle hverdage:
Mandag - torsdag 7.00-15.00
Fredag 7.00-14.30
Se døgnvagt ved strømudfald

Fagligheden er i top

”Intet at sætte en finger på overhovedet. Elektrikeren skulle hjælpe med montering, men opdagede en fabriksfejl på min nye vaskemaskine og hjalp med reklamationssagen hos producenten. Også rigtig fin service af Dinna i telefonen. Fagligheden er i top”

Kurt Rasmussen, Hasselager

Virkelig en god service!

”Virkelig en god service! Jeg købte og fik monteret seks udendørslamper. En af lamperne havde en reklamation, men var uheldigvis udgået af produktion. Derfor skiftede AURA alle seks lamper uden beregning, så de passede sammen. Rigtig god dialog over telefonen og vil også bruge dem næste gang”

Tina Yhr, Hasselager

Høj service og veludført arbejde

”AURA Installation har hjulpet med reparation af en stikledning, hvor jeg har været ovenud tilfreds med deres indsats. Høj service og veludført arbejde, og tryghed gennem hele processen. God information fra start til slut”

Per Møller Nielsen, Hørning