Services i din Waoo Fiberpakke

Hos AURA Fiber får du meget mere end lynhurtigt og stabilt fiberbredbånd fra Waoo - Danmarks bedste internetudbyder.

Alle fiberbredbåndspakker fra Waoo giver adgang til en testvindende sikkerhedspakke. Jo større en fiberhastighed du vælger, jo flere tillægsservices følger med i prisen. Samme services kan  tilkøbes pakker, hvor de ikke er inkluderet.

Waoo Fiberpakker giver dig:

 • Sikkerhedspakke - få alle dine enheder beskyttet. (værdi 79,00 kr. pr. md.) 
 • Waoo Smart WiFi - den mest optimale trådløse internetdækning
 • Online harddisk, enten 25 GB, 100 GB eller 1000 GB, så kan du gemme, redigere og dele dine filer og billeder - overalt
 • Udvidet installation - vi hjælper dig godt i gang med dine produkter
 • Nyeste Waoo-udstyr

Læs mere om Waoo Fiber via AURA services

Alle vores fiberpakker giver dig adgang til en sikkerhedspakke, der beskytter både Windows PC, Mac og Android tablets og smartphones med antivirus og firewall til alle 5 enheder i husstanden. Sikkerhedspakken har en værdi af 79,00 kr. pr. md., men følger gratis med i alle vores fiberpakker. 

Det får du med sikkerhedspakken fra AURA Fiber og Chili Security

 • Antispam
 • Antivirus
 • E-mail beskyttelse
 • Firewall
 • Anti-ransomware
 • Sikker færden på netbank og online handel
 • Beskyttelse på sociale netværk
 • Forældrekontrol


Det er nemt at beskytte dine enheder med Chili Sikkerhedspakke, og har du brug for hjælp er der:

 • Dansk kundeservice i verdensklasse, der giver sig god tid til dig som kunde
 • Kort ventetid på telefonen
 • Åben hverdage kl. 8 - 21 og weekender fra kl. 11 - 17. 

Læs mere om sikkerhedspakken fra Chili Security. 


Når du bestiller en fiberpakke, vil du modtage en mail fra AURA og Chili Security med instruktioner til, hvordan du installerer din sikkerhedspakke. Har du behov for sikkerhedspakke til mere end 5 enheder, skal du tage kontakt til Chili Security, når du får din aktiveringsmail. 
Vær opmærksom på, at oplyse din e-mailadresse, når du bestiller, så vi kan sende dig de nødvendige informationer.

Sikkerhedspakken er nem at installere og fjerner selv evt. tidligere sikkerhedspakker, du måtte have installeret. Sikkerhedspakken opdateres automatisk, så dine enheder altid er så sikre om muligt. Derudover indeholder sikkerhedspakken også funktioner, der gør din brug af netbank og besøg på shoppingsside endnu mere sikker.

Standard WiFi er det WiFi der er enten indbygget i den fiberboks, du modtager fibersignalet igennem, eller i den router, der er koblet på fiberboksen, hvis du har en to-boks løsning. 

Læs lidt mere om standard WiFi

Standard WiFi kan i mange tilfælde række fint ud i et mindre parcelhus i et plan eller lejlighed o.l., men har man brug for bedre dækning i f.eks. et større hus eller hus i 2 plan eller mere, så er det muligt at der skal noget mere til. Det kunne f.eks. være Smart WiFi. 

Med Waoo Smart WiFi  får du altid får det mest optimale WiFi-signal, uanset hvor du opholder dig i dit hjem.

Waoo Smart WiFi består af 2 små enheder, der som udgangspunkt kan dække et hjem på ca. 140 m2. Enhederne placeres rundt hjemmet, hvilket sikrer god trådløs internetdækning i alle rum. Med Waoo Smart Wifi benytter dine trådløse enheder (smartphones, tablets, computere mm.), altid den WiFi-enhed, der giver dig den mest optimale internetforbindelse – uanset hvor du befinder dig i hjemmet. Du får altså en markant bedre internetoplevelse – også i forhold til øvrige trådløse løsninger, der kan købes i detailhandlen.

Waoo Smart WiFi kan desuden administreres og overvåges via en app, hvor du bl.a. kan monitorere og konfigurere Smart WiFi-enhederne, se status, signalstyrke og meget andet.

Læs mere om Waoo Smart Wifi

Med Chili Cloud får du ekstra plads til dine billeder, videoer eller andre filer. Lige meget hvor du er, kan du altid nemt og sikkert se, redigere og dele dine filer fra en hvilken som helst enhed. Du har altid en online backup af dine vigtige filer, så de ikke går tabt, hvis du mister din computer, eller den går i stykker. Og du kan dele filer med fx familie og venner. En online, krypteret harddisk til alle filtyper sikrer dine personlige data mod misbrug, uheld og hackerangreb.

Du modtager en mail fra AURA, der giver dig adgang til Chili Cloud. Derfor har vi brug for din e-mail, som du oplyser, når du bestiller. Afhængig af hvilken fiberpakke du vælger, får du adgang et enten 25 GB eller 100 GB plads. Eller du kan vælge at tilkøbe mere plads.

25 GB giver ca. plads til:
12.500 billeder af ca. 2 MB
6250 musiknumre (Mp3) af ca. 4 MB
6 film i HD (Mp4) af ca. 4 GB
100 GB giver ca. plads til:
50.000 billeder af ca. 2 MB
25.000 musiknumre (Mp3) af ca. 4 MB
25 film i HD (Mp4) af ca. 4 GB
1000 GB giver ca. plads til:
500.000 billeder af ca. 2 MB
25.000 musiknumre (Mp3) af ca. 4 MB
25 film i HD (Mp4) af ca. 4 GB

Derudover kan du hente en app til din smartphone og tablet, som automatisk kan gemme dine billeder og videoer på dine eksterne harddisk, så du nemt kan dele dem med din familie og venner. På den måde kan du også frigøre plads på dine mobile enheder, samtidig med at du stadig har adgang til dine billeder og videoer. Har du f.eks. en iPhone 6S, så kan du have ca. 15.000 billeder på en 100 GB online harddisk.

Alle data opbevares i overensstemmelse med alle nye EU-regulativer.

Som ny kunde og har du ikke allerede en fiberboks i dit hjem, kan du få Udvidet Installation sammen med din Waoo Fiber Extra Fiberpakke. Her vil teknikeren sikre, at du kommer godt i gang med at bruge dine nye produkter. På denne måde er du f.eks. sikret, at dit WiFi er installeret og fungerer optimalt i netop dit hjem.

Har du også købt TV, vil vi også sørge for at det bliver installeret og du vil blive introduceret til de væsentligste funktioner i TV-løsningen.

Har du ydermere købt fastnettelefoni, vil vi sikre, at du kan modtage og foretage opkald, inden vi går.

Udvidet Installation er inkluderet i:

 • Waoo Fiber Extra

Waoo Udvidet Installation kan købes til:

 • Waoo Fiber Light
 • Waoo Fiber Basic