Mit AURA selvbetjening

Din personlige side som elkunde hos AURA

På Mit AURA kan du se din elaftale, følge dit elforbrug og finde dine elregninger. Du kan også skifte elaftale, så du altid har den aftale som passer bedst til dig. Har du flere elaftaler hos os, finder du dem alle her.  

Dette skal du bruge første gang du logger ind
Første gang du logger på Mit AURA skal du bruge dit NemID samt dit kundenummer og adgangskode. Du finder dit kundenummer og adgangskode til Mit AURA på dine elregninger og på dit velkomstbrev/velkomstmail fra AURA El-handel.

Du skal kun bruge dit kundenummer og adgangskode første gang, du logger ind.

Første gang du logger på Mit AURA skal du bruge dit NemID samt dit kundenummer og adgangskode. Du finder dit kundenummer og adgangskode til Mit AURA på dine elregninger og på dit velkomstbrev/velkomstmail fra AURA El-handel.

Efter første login, skal du kun benytte dit NemID for at logge ind.

Hvis du har brug for hjælp til at logge ind, kan du kontakte vores kundeservice

Hvordan bestiller jeg NemID?
Du skal bruge dit NemID for at kunne logge ind på Mit AURA.
Hvis ikke du har et NemID nøglekort, skal du bestille et hos NemID.
Læs mere om bestilling af NemID (åbner i nyt vindue)

Jeg har glemt min NemID adgangkode
Hvis du har glemt din NemID adgangskode, kan du bestille en ny midlertidig adgangskode.
Vær opmærksom på, at dit NemID bliver spærret, indtil du modtager den midlertidige kode.
Bestil ny NemID adgangskode (åbner i nyt vindue)

Jeg har mistet mit NemID nøglekort
Hvis du har mistet dit nøglekort, skal du spærre det, så andre ikke kan bruge det. Derefter kan du bestille et nyt.
Læs mere omkring mistet nøglekort (åbner i nyt vindue)

Mit AURA er din digitale selvbetjeningsportal som elkunde hos AURA El-handel.

På Mit AURA kan du se din elaftale, følge dit elforbrug og finde dine elregninger. Du kan også skifte elaftale, så du altid har den aftale som passer bedst til dig. Har du flere elaftaler hos os, finder du dem alle her.

Det skal være nemt at få hjælp - også uden for åbningstid. Her finder du spørgsmål og svar vedr. faktura, flytning, abonnement mv. 

Hjælp til fiber