Få lynhurtigt internet med fiber

Tjek, om du kan få internet og TV via fibernettet

1000/1000 Mbit/s

Waoo Fiber Full

489,- pr. md.
forudsætter adgang til fibernettet
For adresser der endnu ikke er tilsluttet fibernettet kommer tilslutning og etablering er 495,00 kr Opsigelse er 1 måned.
Kontakt AURA Fiber ang. leveringstid
Kampagne

500/500 Mbit/s

Waoo Fiber Ekstra

299,- i 6 mdr.
herefter er prisen 389,00 pr. md. Forudsætter adgang til fibernettet
Opsigelse er 1 måned. Kampagnepris gælder kun nye kunder.
Kontakt AURA Fiber ang. leveringstid.
For adresser der endnu ikke er tilsluttet fibernettet kommer tilslutning og etablering er 495,00 kr.

200/200 Mbit/s

Waoo Fiber Basic

319,- pr. md.
forudsætter adgang til fibernettet
For adresser der endnu ikke er tilsluttet fibernettet kommer tilslutning og etablering er 495,00 kr. Opsigelse er 1 måned.
Kontakt AURA Fiber ang. leveringstid.

10/10 Mbit/s

Waoo Fiber Light

229,- pr. md.
forudsætter adgang til fibernettet
For adresser der endnu ikke er tilsluttet fibernettet kommer tilslutning og etablering er 495,00 kr. Opsigelse er 1 måned.
Kontakt AURA Fiber ang. leveringstid.

Vores kunder spørger os ofte om

 

Fibernet er en internetforbindelse, der er hurtigere end det traditionelle internet via bredbånd, som de fleste danskere får leveret deres internet igennem.
Det er det, fordi en fiberforbindelse sender data via et optisk kabel også kendt som et lyslederkabel. Det er på tykkelse med et menneskehår og er lavet af et tyndt glas- eller plastikmateriale. Traditionelt bredbånd leveres via kobberkabler, som har en række begrænsninger i forhold til selve hastigheden på det internet der leveres, og den datamængde der kan transporteres via kablerne på samme tid.

I og med at internet via fibernettet transporteres med lys, og derved med lysets hastighed, er en fiberforbindelse derfor meget hurtigere end en traditionel internetforbindelse via bredbånd.

Bliv klogere på hvad fibernet er, og hvilke fordele du får med en fiberforbindelse.

Læs mere om fibernettet her og få 6 gode grunde til hvorfor du skal vælge fibernet

Det tomme fiberrør, som fiberkablet kommer til at ligge i, bliver skudt eller gravet ind ude fra skel og ind til din facade. Det gøres så skånsomt som muligt, og du vil i de fleste tilfælde ikke se den store forskel på før og efter. De eneste tegn på installationen vil ofte blot være det orange fibertomrør, der diskret stikker op af jorden inde ved facaden, der hvor du har valgt, at din fiberforbindelse skal gå ind.
Du har også mulighed for selv at nedgrave dit fibertomrør. Ønsker du det, kan du afhente fiberrør i den længde, du skal bruge hos AURA i Odder.

Læs om installationen af fibernet

AURA leverer fibernet i en stor del af Østjylland, med undtagelse af Århus midtby, det nordlige Århus og ud mod Djursland.
Du kan i toppen af siden her tjekke, om din adresse kan modtage fibernet, og om du allerede nu kan få internet med AURA som din internetudbyder.

Se hvor vi leverer fibernet

 

WiFi er det de fleste af os mener, når vi snakker om internet. Efterhånden er de fleste på det trådløse signal, når vi går på nettet derhjemme, og derfor er et godt WiFi-signal rigtig vigtigt for mange.
Der er forskellige faktorer, der spiller ind på, hvor godt et signal din enhed modtager og med hvilken hastighed, du kan surfe på nettet.
Hos AURA får du et stabilt og billigt trådløst netværk med Waoo Smart WiFi, der følger med i både Waoo Fiber Extra og Full. 

Læs mere om WiFi i dit hjem

I AURA leverer vi gerne fiberbredbånd til alle typer foreninger. Det kan være ejer-, andels-, grundejer-, boligforeninger eller private udlejere. 
Hvis du bor i en forening, har du både mulighed for at få fiberbredbånd som en individuel eller kollektiv løsning.
I nogle foreninger er der allerede etableret fibernet, så du nemt kan bestille fibernet til din bolig. Du kan altid tjekke din adresse og se, om der er fibernet på din adresse.

Er der endnu ingen aftale om etablering og installation i din forening, kan I udfylde en interesse-formular og høre om jeres muligheder for at få lynhurtigt og billigt internet i foreningen.

 

Læs mere om foreningsaftaler

 

Vælger du AURA som din internetudbyder, får du ikke kun billigt internet, men også en række ekstra services, som følger med i vores fiberpakker.
I alle internetpakker følger vores sikkerhedspakke med, så du kan færdes trygt på internettet. Derudover er der andre services, der er inkluderet i de forskellige fiberpakker, som f.eks. online harddisk, Smart WiFi, udskiftning af udstyr og meget mere.

Læs mere om services i din fiberpakke

 

Etableringen af fibernettet i jorden frem til din bolig (graves eller skydes) koster 0,-, hvis du har mindre end 50 meter fra skel til facade. Har du mere end 50 meter er prisen 150 pr. meter, kontakt os for at få et tilbud på fibernet til din bolig -> fibernet@aura.dk

En decideret prisliste finder du her

 

Overvejer du at bruge din forbindelse til streaming?


Når man ser TV eller streamer, så skal billedet ikke pludselig hakke eller fryse! Det stiller krav til, at din internetforbindelse er hurtig og stabil, så dette problem ikke opstår midt i dit yndlingsprogram. Især hvis der på samme netværk skal streames på flere enheder på samme tid, kan man risikere, at det går ud over andres TV-tid. Fibernet er derfor den optimale internetforbindelse, hvis du vil være sikker på, at billedet bliver vist bedst muligt når du streamer – både for dig, og andre som bruger internettet samtidigt.
Fibernet sikrer dig ikke kun muligheden for højere internethastighed end det traditionelle bredbånd. Det sikrer også symmetriske up- og downloadhastigheder, der betyder, at alle på netværket vil få den samme gode internetoplevelse, når de streamer.

Så nemt er det at skifte...

Beslut og bestil

Bestem dig for hvilke produkter du vil have, bestil online eller ved at kontakte kundeservice.

 

Indføring af fibernet

Du markerer på din sokkel, hvor du vil have fiberen ind i din bolig. Vi kommer etablerer fiberkablet frem til din facade. 

Installation

En af vores fiberteknikere kommer og installere din fiberforbindelse.
Og så er du på fibernettet. 

Internet i dit sommerhus til de regnfyldte dage?

Få fibernet i sommerhus med pausefunktion

 

Din tilfredshed betyder meget for os

- det her er hvad andre siger