Forventet leveringstidspunkt

Leveringstiden afhænger af hvor du bor, og hvor langt der skal graves/skydes. Har du modtaget en ordrebekræftelse UDEN afgivelse af leveringstid, vil du kunne finde dit område her på listen med en status for levering. 

Vi forventer at udrulle fibernet til alle i Fiberpuljen i løbet af 2019. 

Vis os hvor du vil have din fiberboks placeret 

Opdateret pr. 5. juli 2019. Der kan forekomme mindre ændringer til status nedenfor efterhånden som tiden skrider frem.  

Område Vej Status på levering
Alrø Alle veje på Alrø, hvor der er bestilt fibernet til.  Der er gravet fibernet ned. I bliver kontaktet. Installationer er planlagt påbegyndt i uge 29. I bliver kontaktet direkte. 
Brabrand Området omkring Engdalsvej 96a - 110c Installationer er planlagt til uge 28. I bliver kontaktet direkte. 
Brabrand Området omkring Skovbakkevej 7a - 9k Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen. 
Brabrand Hejredalsvej 20 - 126 Gravearbejdet strækker sig hen over sommerferien.
Flensted Området omkring Klankballevej 18 - 26 Installationer er planlagt til uge 28. I bliver kontaktet direkte.
Foldby Rævsagervej  Der graves i uge 27-28. 
Galten Hirsevænget 60 - 106 Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Gjesing Oddervej Installationerne er planlagt til uge 23. I bliver kontaktet når vi nærmer os.  
Gylling Området omkring Madikrogvej Installationerne er planlagt til uge 27. I bliver kontaktet når vi nærmer os.
Herskind Langelinje 50 - 52 Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Herskind Engvej 2 - 7 og Tandrupvej 22 Installationerne er booket til uge 28.
Herskind Langelinje 84 -88 og Helledigevej  Gravearbejdet foregår i uge 23-28. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Lading Urtebjergvej Gravearbejdet foregår i uge 28. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Mollerup Landzonen omkring Bjarupgårdsvej 11 og Bjaruphøjvej 20 Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Norring Landzonen omkring Riisvej 7 - 10 og Østerriisvej  Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Odder  Området omkring Præsthøjvej Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Odder Petersholmsvej  Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Odder Kongshusvej  Gravearbejdet foregår til og med uge 25. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Odder  Krogstrupvej Gravearbejdet foregår frem til uge 29. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Ormslev Området omkring Ormslevvej 410 - 434 Installationerne er planlagt til uge 24. I bliver kontaktet når vi nærmer os.
Sabro Brushøjvej 32 - 42 og Engdalsvej 12 - 14 Der graves fibernet ned i øjeblikket. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Sjelle Hedevej 28 - 30, Saksen 14 og Mosevej 2 - 4.  Installationer er booket til uge 26.
Skanderborg Ladegårdsbakken 3 - 9 Der er gravet fibernet ned. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Skanderborg  Fredensborgvej 1 - 22, Solgårdsvej 40 - 56.  Der graves fibernet ned i øjeblikket. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Skanderborg Møllegade 16 -40 Der er gravet fibernet ned. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Skanderborg Møllegade 67 - 89 Installationer er booket til uge 30.
Skanderborg Nørre Allé 19B - 35 Der graves i uge 28. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Skanderborg Fredensborgvej 2-4, Solgårdsvej 24-38, Sarabjerg 1-23 Der graves i uge 25 - 27. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Skanderborg Solgårdsvej 2 - 22 Der graves i uge 28. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Sorring Høngevej 15 - 36 Der er gravet fibernet ned. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Tilst Enøvænget 13-23, Mandøvænget 1 - 15. Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Tilst Hindøvænget 20 -30 Gravearbejdet finder sted i uge 26 - 27. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Tilst Enøvænget 12 - 26 Gravearbejdet finder sted i uge 25- 27. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Tilst Bjørnøvænget 36 - 46 Afventer gravetilladelses hos kommunen. 
Tilst Askøvænget 11 - 21 Gravarbejdet er planlagt til uge 27. 

 

Installation

Når du har bestilt via fiberpuljen og du har fået godkendt din bestilling/ansøgning, forløber resten af processen, som en almindelig bestilling af fibernet.

Læs mere om gravearbejdet og installation 

 

Hvor skal fiberen ind i dit hus?

Husk at få markeret på din facade, der hvor du gerne vil have fiberen ført ind i din bolig. Når gravemaskinerne nærmer sig dit område, er det på tide at få markeret indførselsstedet på din facade.

Læs vejledningen her