Forventet leveringstidspunkt

Leveringstiden afhænger af hvor du bor, og hvor langt der skal graves/skydes. Har du modtaget en ordrebekræftelse UDEN afgivelse af leveringstid, vil du kunne finde dit område her på listen med en status for levering.

Vis os hvor du vil have din fiberboks placeret 

Opdateret pr. 14. marts 2019. 

Område Vej Status på levering
Alrø Alle veje på Alrø, hvor der er bestilt fibernet til.  Gravearbejdet er planlagt til uge 10 - 16. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Farre og omegn Landzonen omkring Skanderborgvej Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen. 
Gjesing Oddervej Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen. 
Gylling Området omkring Kalvsømadevej og Horskærvej Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen. 
Gylling Området omkring Mantelenvej Gravearbejdet foregår i uge 6 - 10. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Gylling Området omkring Madikrogvej Gravearbejdet foregår i uge 9 - 11. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Højbjerg Olaf Rudes Vej 6a-6d Gravearbejdet foregår fra uge 7 og frem. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Onsted Trolddalsvej Gravearbejdet foregår fra uge 6 - 11. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Skjørring og omegn Landzonen omkring Langelinje 5 - 11 Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen. 
Sondrup Området omkring Svinballevej  Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen. 
Sondrup Området omkring Sondrupvej Gravearbejdet foregår i uge 9 - 11. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Stjær området omkring Jeksenvej Der er gravet fibetnet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Stjær Området omkring Kollens Møllevej Gravearbejdet foregår i uge 10 - 12. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Stjær Området omkring Stenskovvej Gravearbejdet foregår i uge 13 - 16. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Virring Området omkring Oddervej  
     
     
     
     

 

Installation

Når du har bestilt via fiberpuljen og du har fået godkendt din bestilling/ansøgning, forløber resten af processen, som en almindelig bestilling af fibernet.

Læs mere om gravearbejdet og installation 

 

Hvor skal fiberen ind i dit hus?

Husk at få markeret på din facade, der hvor du gerne vil have fiberen ført ind i din bolig. Når gravemaskinerne nærmer sig dit område, er det på tide at få markeret indførselsstedet på din facade.

Læs vejledningen her