Forventet leveringstidspunkt

Leveringstiden afhænger af hvor du bor, og hvor langt der skal graves/skydes. Har du modtaget en ordrebekræftelse UDEN afgivelse af leveringstid, vil du kunne finde dit område her på listen med en status for levering. 

Vi forventer at udrulle fibernet til alle i Fiberpuljen i løbet af 2019. 

Vis os hvor du vil have din fiberboks placeret 

Opdateret pr. 20. maj 2019. Der kan forekomme mindre ændringer til status nedenfor efterhånden som tiden skrider frem.  

Område Vej Status på levering
Alrø Alle veje på Alrø, hvor der er bestilt fibernet til.  Der er gravet fibernet ned. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Brabrand Området omkring Engdalsvej 96a - 110c Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen. 
Brabrand Området omkring Skovbakkevej 7a - 9k Afventer gravetilladelses fra kommunen. Gravearbejdet er planlagt til uge 23-24. 
Brabrand Hejredalsvej 20 - 126 Afventer gravetilladelses fra kommunen. Gravearbejdet er planlagt til at starte op i uge 23.
Flensted Området omkring Klankballevej 18 - 26 Gravearbejdet er planlagt til uge 20 - 21. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Galten Hirsevænget 60 - 106 Gravearbejdet er planlagt til uge 21 - 22. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Gjesing Oddervej Installationerne er planlagt til uge 23. I bliver kontaktet når vi nærmer os.  
Gylling Området omkring Mantelenvej Installationerne er planlagt til uge 23. I bliver kontaktet når vi nærmer os.
Gylling Området omkring Madikrogvej Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Harlev Området ud mod Gl. Harlev og Tåstrup Installationerne er planlagt til uge 23. I bliver kontaktet når vi nærmer os.
Herskind Engvej 2 - 7 og Tandrupvej 22 Gravearbejdet er planlagt til at starte op i uge 22. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Herskind Langelinje 84 -88 og Helledigevej  Gravearbejdet er planlagt til uge 23 - 25. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Mollerup Landzonen omkring Bjarupgårdsvej 11 og Bjaruphøjvej 20 Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Mundelstrup Området omkring Kærsvinget Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Norring Landzonen omkring Riisvej 7 - 10 og Østerriisvej  Gravearbejdet foregår fra uge 23 - 24. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Odder  Området omkring Præsthøjvej Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Odder Petersholmsvej  Gravearbejdet foregår i øjeblikket. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Ormslev Området omkring Ormslevvej 410 - 434 Installationerne er planlagt til uge 24. I bliver kontaktet når vi nærmer os.
Sabro Brushøjvej 32 - 42 og Engdalsvej 12 - 14 Gravning er planlagt til uge 21 - 23. 
Sjelle Hedevej 28 - 30, Saksen 14 og Mosevej 2 - 4.  Der er gravet fibernet i vejen. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Skanderborg  Ladegårdsbakken Gravearbejdet er planlagt til uge 22. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Skanderborg Møllegade 16 -40 og 67-89. Gravearbejdet er planlagt til uge 20 og 21. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Sondrup Området omkring Svinballevej  Installationerne er planlagt til uge 23. I bliver kontaktet når vi nærmer os.
Sondrup Området omkring Sondrupvej Installationerne er planlagt til uge 23. I bliver kontaktet når vi nærmer os.
Sorring Høngevej 15 - 36 Der graves fibernet ned i øjeblikket. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Sorring Terpvej 55 - 59 Installationerne er planlagt til uge 24. I bliver kontaktet når vi nærmer os.
Stjær Området omkring Stenskovvej Installationerne er planlagt til uge 24. I bliver kontaktet når vi nærmer os.
Tilst Mandøvænget 1 -15 og Siøvænget 1 -11 Gravearbejdet foregår i uge 20. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
Tilst Enøvænget 13 23 Gravearbejdet foregår i uge 21. I bliver kontaktet, når vi er klar til installation af forbindelsen.
     
     

 

Installation

Når du har bestilt via fiberpuljen og du har fået godkendt din bestilling/ansøgning, forløber resten af processen, som en almindelig bestilling af fibernet.

Læs mere om gravearbejdet og installation 

 

Hvor skal fiberen ind i dit hus?

Husk at få markeret på din facade, der hvor du gerne vil have fiberen ført ind i din bolig. Når gravemaskinerne nærmer sig dit område, er det på tide at få markeret indførselsstedet på din facade.

Læs vejledningen her