Tjek, om du kan få fiber med AURA

Lynhurtigt & stabilt internet - bedst i test 12 år i træk

Allerede kunde hos AURA - klik her

 

Kampagne: Spar 510 kr.

1000/1000 Mbit/s

Waoo Fiber 1000

199,- pr. md. de første 3 mdr.
Pris efter kampagneperioden er 369 kr./md.
Opsigelse 1 md. Min. pris 1. md. 199,- Pris efter kampagneperioden er 369 kr./md. Gælder nye kunder t.o.m. 30. september 2024.

500/500 Mbit/s

Waoo Fiber 500

329,- pr. md.

100/100 Mbit/s

Waoo Fiber 100

299,- pr. md.

Det med småt*

Fiberprodukter forudsætter adgang til fibernettet.
LIGE NU: Ved bestilling af Waoo Fiber 1000 giver vi gratis oprettelse og tilslutning til AURAs
fibernet spar 495,00 kr. Gælder t.o.m. 30. september 2024.
Opsigelse er 1 måned. Kontakt AURA Fiber ang. leveringstid.

TV-pakker fra Waoo

Når du har internet fra Waoo, har du mulighed for at vælge TV også.
Med Waoo kan du vælge blandt Stor, Favorit eller Lille TV-pakke. Derudover kan du også sammensætte din egen pakke med Flex TV.
*Priser kan variere, hvis du er foreningskunde.

Se nærmere på Waoo TV-pakker her

Stor TV-pakke

63 kanaler + ViaPlay Total & TV2 Play
Listepris fra 759,-/md.

Favorit TV-pakke

40 kanaler + ViaPlay Film & Serier & TV2 Play Basis
Listepris fra 589,-/md.

Lille TV-pakke

27 kanaler + ViaPlay Film & Serier
Listepris fra 339,-/md.

 

 

Din tilfredshed betyder meget for os

- det her er hvad andre siger

Vores kunder spørger ofte om

 

Fibernet er en internetforbindelse, der er hurtigere end det traditionelle internet via bredbånd, som de fleste danskere får leveret deres internet igennem.
Det er det, fordi en fiberforbindelse sender data via et optisk kabel også kendt som et lyslederkabel. Det er på tykkelse med et menneskehår og er lavet af et tyndt glas- eller plastikmateriale. Traditionelt bredbånd leveres via kobberkabler, som har en række begrænsninger i forhold til selve hastigheden på det internet der leveres, og den datamængde der kan transporteres via kablerne på samme tid.

I og med at internet via fibernettet transporteres med lys, og derved med lysets hastighed, er en fiberforbindelse derfor meget hurtigere end en traditionel internetforbindelse via bredbånd.

Læs mere om fibernettet her og få 6 gode grunde til hvorfor du skal vælge fibernet

Læs også om, hvilken hastighed, du skal bruge. 

 

Det tomme fiberrør, som fiberkablet kommer til at ligge i, bliver skudt eller gravet ind ude fra skel og ind til din facade. Det gøres så skånsomt som muligt, og du vil i de fleste tilfælde ikke se den store forskel på før og efter. De eneste tegn på installationen vil ofte blot være det orange fibertomrør, der diskret stikker op af jorden inde ved facaden, der hvor du har valgt, at din fiberforbindelse skal gå ind.
Du har også mulighed for selv at nedgrave dit fibertomrør. Ønsker du det, kan du afhente fiberrør i den længde, du skal bruge hos AURA i Odder.

Læs om installationen af fibernet

AURA leverer fibernet i en stor del af Østjylland, med undtagelse af Århus midtby, det nordlige Århus og ud mod Djursland.
Du kan i toppen af siden her tjekke, om din adresse kan modtage fibernet, og om du allerede nu kan få internet med AURA som din internetudbyder.

Se hvor vi leverer fibernet

 

WiFi er det de fleste af os mener, når vi snakker om internet. Efterhånden er de fleste på det trådløse signal, når vi går på nettet derhjemme, og derfor er et godt WiFi-signal rigtig vigtigt for mange.
Der er forskellige faktorer, der spiller ind på, hvor godt et signal din enhed modtager og med hvilken hastighed, du kan surfe på nettet.
Hos AURA får du et stabilt og billigt trådløst netværk. Tilkøb WiFi FullService for den mest optimale dækning med Waoo Smart WiFi-enheder i dit hjem.

Læs mere om WiFi i dit hjem

I AURA leverer vi gerne fiberbredbånd til alle typer foreninger. Det kan være ejer-, andels-, grundejer-, boligforeninger eller private udlejere. 
Hvis du bor i en forening, har du både mulighed for at få fiberbredbånd som en individuel eller kollektiv løsning.
I nogle foreninger er der allerede etableret fibernet, så du nemt kan bestille fibernet til din bolig. Du kan altid tjekke din adresse og se, om der er fibernet på din adresse.

Er der endnu ingen aftale om etablering og installation i din forening, kan I udfylde en interesse-formular og høre om jeres muligheder for at få lynhurtigt og billigt internet i foreningen.

 

Læs mere om foreningsaftaler

 

Hvis du har et Waoo Fiber produkt kan du for 9 kr./md. tilkøbe Sikkerhedspakke fra Chili Security. Sikkerhedspakken beskytter dig og dine enheder når du surfer, arbejder og handler på internettet.

Sikkerhedspakken fra Chili Security inkluderer:

Antispam:  holder din indbakke fri for uønskede e-mails.
Antivirus: afskrækker skadelige programmer og vira.
E-mail-beskyttelse: sikrer dine private samtaler.
Firewall: en beskyttelsesmur omkring dit digitale hjem.
Sikker færden på netbank og online handel, så du kan handle trygt og sikkert.
Beskyttelse på sociale medier: holder din online identitet sikker.
Forældrekontrol: hjælper dig med at beskytte dine børn online.
Anti-Ransomware: beskytter dig mod digital gidseltagning.

Ønsker du at tilkøbe sikkerhedspakken, kan du tilvælge den under din fiberbestilling, eller kontakt kundeservice på tlf.: 87 92 55 77.

 

Etableringen af fibernettet i jorden frem til din bolig (graves eller skydes) koster 0,-, hvis du har mindre end 30 meter fra skel til facade. Har du mere end 30 meter er prisen 150 pr. meter, kontakt os for at få et tilbud på fibernet til din bolig -> fibernet@aura.dk

En decideret prisliste finder du her

AURA kan hjælpe dig med at opsige dit eksisterende abonnement, hvis du ønsker at overgå til AURA. HUSK at være OPMÆRKSOM på opsigelses- og bindingsperioder hos din nuværende udbyder. Send os din fuldmagt lige her. 

 

Overvejer du at bruge din forbindelse til streaming?


Når man ser TV eller streamer, så skal billedet ikke pludselig hakke eller fryse! Det stiller krav til, at din internetforbindelse er hurtig og stabil, så dette problem ikke opstår midt i dit yndlingsprogram. Især hvis der på samme netværk skal streames på flere enheder på samme tid, kan man risikere, at det går ud over andres TV-tid. Fibernet er derfor den optimale internetforbindelse, hvis du vil være sikker på, at billedet bliver vist bedst muligt når du streamer – både for dig, og andre som bruger internettet samtidigt.
Fibernet sikrer dig ikke kun muligheden for højere internethastighed end det traditionelle bredbånd. Det sikrer også symmetriske up- og downloadhastigheder, der betyder, at alle på netværket vil få den samme gode internetoplevelse, når de streamer.