blåpige.jpg

Nyt nummer?

Du kan selv vælge, om du vil have et nyt nummer eller beholde dit gamle.

Begge dele er gratis. 

 

Stabil telefoni med fibernet  

Vidste du godt, at du kan få telefoni med fibernet fra AURA?

Fibernet-telefoni kører via en lynhurtig fibernetforbindelse, hvorfor du ikke vil opleve forstyrrelser ellwer udfald. Nøjagtig ligesom med fibernettet.

Og med den store hastighed på fibernettet kan du nemt benytte dig af fibernet-telefoni samtidig som, at resten af familien ser film, uploader billeder eller spiller spil online. Du får desuden telefoni til en knivskarp pris, og du kan både beholde dit nuværende nummer.

Bestil lige her

Når du vælger telefoni via fibernet

Når du vælger telefoni via fibernet, skal du være opmærksom på, at din fastnettelefon skal tilsluttes fiberboksen, i stedet for de gamle telefonstikdåser, der måske er installeret i huset.

Ønsker du forsat at kunne anvende de gamle telefonstikdåser, kræver det, at du får elektriker til at lave en forbindelse fra fiberboksen og hen til din nuværende telefon installation. 

Er du i tvivl om din installation, kan du altid kontakte AURAs kundeservice for hjælp. 

 

 

Telefonimuligheder

Med Fri Fastnet får du for et fast månedligt beløb fri samtale til fastnetnumre i Danmark ekskl. servicenumre. Fri Fastnet er inkluderet i de kampagnepakker, som vi tilbyder – så får du endnu større fordel i kampagneperioden.

Vi anbefaler Fri Fastnet, så du ikke skal tænke på forbruget til fastnetnumre.

Fri fastnet

  • Fri tale til danske fastnet- og mobilnumre
  • Fast månedligt beløb inkl

Fastnet Forbrug er til dig, der bare gerne vil have en fastnettelefon i hjemmet, men ikke bruger den så meget. Du betaler et fast lavt abonnement samt for de minutter, du bruger. 

Fastnet Forbrug

  • Du har en fastnettelefon med lavt forbrug
  • Betaler for faktiske forbrug + lav abonnementspris

Vis nummer

Vis nummer er en tjeneste, der altid er med i dit telefonabonnement. Med "Vis nummer" får du mulighed for at se, hvem der ringer dig op. For at få vist nummeret kræver det enten, at du har en telefon med indbygget nummerviser eller en nummerviser tilsluttet din eksisterende telefon.

Forstyr ikke

Når du aktiverer ”Forstyr ikke”, vil den der ringer til dig blive stillet direkte videre til din telefonsvarer. Har du ikke en telefonsvarer, vil den som ringer modtage en talebesked, der fortæller, at du ikke kan ringes op i øjeblikket.

Viderestilling

Med "Viderestilling" kan du viderestille din telefon til et andet telefonnummer. Der findes tre former for viderestilling:

  • Viderestilling af alle opkald
  • Viderestilling ved manglende svar
  • Viderestilling ved optaget

Du skal være opmærksom på, at du betaler for "viderestillingen" af opkaldet, hvilket betyder, at du betaler mobiltaksten, hvis du viderestiller til en mobiltelefon. Det er altså dig som modtager, der betaler for viderestillingen af opkaldet. Du bestemmer selv, om "Viderestilling" skal være slået til eller fra - det gøres direkte på telefonen.

Læs mere i vejledning til telefoni 

Telefoni - tjeneste pakke

  • Forstyr ikke
  • Viderestilling
  • Telefonsvarer

 

Hvordan vil du gerne have at dit nummer bliver vist?


Når du bestiller din telefoniforbindelse, er det vigtigt, at du tager stilling til, hvordan du ønsker dit telefonnummer vises. Der er flere muligheder, men hvis du ikke ønsker dit nummer vist, skal du sikre, at du bestiller funktionen "Udeladt nummer."

Se i dette skema, hvilke typer nummervisning du kan vælge.

Kategori / Præsentation af nummer Adresse skjules hos TDC og de Gule sider Telefonnummer skjules hos TDC og de gule sider Telefonnummer skjules ved opkald fra telefonen
Normal nummerpræsentation Nej Nej Nej
Skjult nummer Nej Nej Ja
Hemmeligt nummer Nej Ja Ja
Udeladt nummer Ja Ja Ja

Glemmer du selv at tage stilling,vil vi automatisk give dig "Udeladt nummer," da vi ikke må offentliggøre dit telefonnummer eller din adresse uden dit samtykke. 

Se aktuelle priser for telefoni