Standardinstallation af ladeboks til elbil

Installationen af din ladeboks foretages af en af vores autoriserede elektrikere. Han sætter ladeboksen op og trækker de nødvendige kabler mellem ladeboksen og din eksisterende eltavle.

Placering af ladeboksen sker efter aftale med dig. Det er dit ansvar som kunde, at du eller ejeren af ejendommen kan anvise en egnet placering af ladeboksen, og at ejeren af ejendommen accepterer, at vi borer hul i muren eller andet materiale for at trække kabler til ladeboksen.

Når elektrikeren kommer, skal der være nogen hjemme på adressen, og der skal være gjort plads til, at elektrikeren kan komme til.

Opfylder du kravene til standardinstallation?

Følgende forhold skal være opfyldt, før der er tale om en standardinstallation:

 1. Ladeboksen placeres, hvor det er mest hensigtsmæssigt i forhold til opladning, typisk på garagevæg, carport eller husmur.
 2. Gruppetavlen skal være placeret i stueplan. Højdeforskel mellem elinstallation og terræn må max. være 1,0 meter.
 3. Sikring foran gruppetavle må max. være 63 ampere.
 4. Din installation skal have en virksom jordelektrode under 100 Ohm i overgangsmodstand. Nogle biltyper som fx Renault Zoe kræver under 50 Ohm.
  Elektrikeren tjekker dette.
 5. Ladeboksen kan som minimum få forbindelse til 3G mobilnetværk eller dit eget wifi. Kan dette ikke opfyldes grundet dårlig dækning fra mobilselskab, blokering af signal fra bygninger, stålkonstruktioner, betonarmering m.v., vil der kunne tilkøbes ekstra installation.
 6. Den eksisterende installation overholder gældende lovgivning.

Hvis ovenstående 6 krav er opfyldt, vil du kunne få en ladeboks opsat inden for prisen på en standardinstallation, medmindre at specielle forhold gør sig gældende. Er der en eller flere af de 6 punkter, der ikke er opfyldt, vil der forekomme ekstra betaling.

En standardinstallation vil typisk kunne lade sig gøre, hvis du har et 1-plans hus, hvor vi kan få adgang til loftet, eller hvis du har en nyere villa uden adgang til loft, hvor kabler kan føres synligt.

Indhold i standardinstallation

Standardinstallationen indeholder følgende ydelser:

 • Ladeboks med en effekt på 11 kW. Ønsker du 22 kW, kan det tilkøbes.
 • Installation af ladeboks udført af certificeret installatør. Prisen på en standardinstallation er inklusiv kørsel op til 50 km. fra AURA Installation, Skanderborgvej 180, 8260 Viby. Kørsel udover 50 km. afregnes til en fast pris på 500 kr. Bor du på Sjælland, har vi en samarbejdspartner på Sjælland, der varetager installationen.
 • Installation af kombirelæ 3 faser+N 20A Type A i eksisterende tavle med disponibel plads.
 • Vi trækker et installationskabel på 5g6 mm2 op til 15 meter fra eksisterende eltavle langs gulv eller væg – medmindre vi aftaler et andet sted. Der foretages maksimalt to gennemføringer i vægge. Kablet monteres i ladeboks.
 • Installatøren tester, at ladeboksen fungerer og sikrer, at alle forbindelser er tilsluttede korrekt og efter sikkerhedsreglerne. Vi sikrer ladeboksen med beskyttelsesudstyr og sørger for at overholde alle gældende standarder.

Skræddersyet installation

Hvis der er særlige forhold (f.eks. gravearbejde eller særlige ønsker til placering) eller du ønsker en udvidet tilslutning med større kapacitet, kan vi naturligvis også hjælpe dig. Det kræver typisk et teknikerbesøg at vurdere behovet for en skræddersyet installation.

Hvis du ønsker load balancing imellem flere ladebokse, er det kun muligt ved installation af flere ladebokse af samme type og hvis boksene understøtter denne funktion.

Bestil din ladeboks her

Bestil din ladeboks

Inkluderer ladeboks med standardinstallation og serviceaftale.
Kr. 12.999,- plus kr. 79,-/md.*

Bestil ladeboks

*Samlet mindstepris for 6 mdr kr. 13.473,-