Køb en ladeboks

Ja tak, jeg vil gerne bestille køb af ladeløsning med elaftale fra AURA for kun 4.999,-

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig telefonisk for at aftale nærmere vedr. installation. Samtidig afklarer vi, om du er dækket ind med en standardinstallation, eller om der vil være ekstra omkostninger forbundet med din installation. Herefter sender vi en endelig ordrebekræftelse på din ladeboksbestilling pr. mail.

Tilbuddet gælder både nye og eksisterende elkunder.

Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret.

Hvordan foregår det herfra?
Når din bestilling er bekræftet, modtager du en faktura på din ladeboks.
Udover selve boksen indeholder din bestilling også vores serviceaftale, der koster fra 49 kr./mdr. Månedlig betaling for serviceaftalen bliver trukket på dit betalingskort. Vi har derfor sidst i bestillingen brug for dine kortoplysninger.
Vi trækker naturligvis først betaling for serviceaftalen, når din ladeboks er installeret.

1. Kundeoplysninger

Jeg bestiller ladeboks til følgende adresse:
Får du allerede refusion på elafgiften? Du får typisk refusion, hvis du har solceller eller varmepumpe derhjemme

For at kunne udbetale afgiftsrefusion til dig har vi brug for dine kontooplysninger.

Er du allerede elkunde hos os?*

Sammen med din ladeboks får du vores variable elaftale AURA FlexEl. El-aftalen gælder både i din bolig og til din ladeboks. Her følger din elpris prisen på den nordiske elbørs time for time. Det er attraktivt for dig, der kører elbil – så kan du nemlig lade, når strømmen er billigst 😊 Læs mere om AURA FlexEl her.

Din nye elaftale begynder hos AURA løbende måned + 1 måned fra den dag, vi modtager din bestilling. Det er i denne sammenhæng ikke muligt at tage hensyn til eventuel bindingsperiode eller opsigelsesperiode, som du accepterede ved indgåelse af aftale hos din nuværende leverandør af el. Ønsker du en tidligere opstart af din elaftale, skal du notere det i kommentarfeltet længere nede.

Ved skift til AURA El skal du indtaste dit CPR-nr., da AURA har pligt til at indberette dette til det centrale register for elkunder i Danmark (DataHub). CPR-nummer registreres kun i AURAs lukkede kundesystem.

Er du allerede elkunde ved AURA forbliver du på dit nuværende produkt. Vi vil dog anbefale dig et skift til AURA FlexEl, hvilket du nemt gør i Mit AURA eller ved at ringe til vores kundeservice på 87 92 55 44.

2. Tilkøb

3. Accept af vilkår

Generelle vilkår for AURA E-mobility - Læs her

Vilkår for AURA Serviceaftale - Læs her

Vilkår for AURA El-handel - Læs her

Med Nyt fra AURA får du relevante nyheder, gode tips og tricks, rådgivning samt spændende tilbud og konkurrencer fra AURA. Læs mere

4. Kommentar

Skriv her, hvis du har en kommentar til din bestilling. Notér venligst, hvis du har været i kontakt med en af vores installationspartnere.

5. Oprettelse af serviceaftale

Den samlede ladeløsning er inkl. serviceaftale med månedlig betaling, som bliver trukket via dit betalingskort. Vi skal derfor bruge dine betalingskort oplysninger.

Vi starter naturligvis først betaling af serviceaftalen op, når ladeboksen er installeret.


Vi passer godt på dine data - læs mere her

*Samlet mindstepris kr. 5.069.
Tilbuddet gælder t.om. 30/4-24 og inkluderer ladeløsning med elaftale.
Priserne er inkl. moms. Du kan se vores samlede vilkår og betingelser her.

 

✔ Intelligent ladeboks i høj kvalitet

✔ Serviceaftale med 24/7 support

✔ Adgang til ladenetværk i hele DK og Europa

✔ Alle fordele ved Spirii Go appen

✔ 14 dages fuld fortrydelsesret


Bestil online

I bestillingsprocessen får du styr på både ladestander, installation og serviceaftale. Vi guider dig igennem.

Vi kontakter dig

Du kontaktes telefonisk, så vi sammen kan aftale en dato for installation. Her finder vi ud af om du er dækket ind med standardinstallation. Du modtager en endelig ordrebekræftelse på din bestilling på mail.

Installation

En af vores certificerede elektrikere sørger for at installere din ladestander eller ladeboks. Vi går selvfølgelig ikke, før alt virker.