KAMPAGNETILBUD - Køb en ladeboks

Ja tak, jeg vil gerne bestille køb af ladeløsning med elaftale fra AURA.

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig telefonisk for at aftale nærmere vedr. installation. Samtidig afklarer vi, om du er dækket ind med en standardinstallation. Herefter sender vi en endelig ordrebekræftelse på din ladeboksbestilling pr. mail.

Tilbuddet gælder både nye og eksisterende elkunder.

Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret.

Hvordan foregår det herfra?
Når din bestilling er bekræftet, modtager du en faktura på din ladeboks.
Udover selve boksen indeholder din bestilling også vores serviceaftale, der koster 49 kr./mdr. Månedlig betaling for serviceaftalen bliver trukket på dit betalingskort. Vi har derfor sidst i bestillingen brug for dine kortoplysninger.
Vi trækker naturligvis først betaling for serviceaftalen, når din ladeboks er installeret.

1. Kundeinfo

Får du allerede refusion på elafgiften? Du får typisk refusion, hvis du har solceller eller varmepumpe derhjemme

For at kunne udbetale afgiftsrefusion til dig har vi brug for dine kontooplysninger.

Vær opmærksom på, at elgiften er nedsat midlertidigt fra 1. januar til 30. juni 2023 som en del af Folketingets aftale om vinterhjælp. Det betyder, at du i denne periode stort set ikke betaler elafgift – og dermed heller ikke modtager refusion fra os. Du vil igen modtage refusion, når den midlertidige nedsættelse ophører 1. juli 2023.

Er du allerede elkunde hos os?*

Sammen med din ladeboks får du vores variable elaftale AURA FlexEl. El-aftalen gælder både i din bolig og til din ladeboks. Her følger din elpris prisen på den nordiske elbørs time for time. Det er attraktivt for dig, der kører elbil – så kan du nemlig lade, når strømmen er billigst 😊 Læs mere om AURA FlexEl her.

Din nye elaftale starter indenfor en uge efter, du har udfyldt denne bestilling. Hvis du ønsker en senere opstart, skal du notere det i kommentarfeltet længere nede.

Ved skift til AURA El skal du indtaste dit CPR-nr., da AURA har pligt til at indberette dette til det centrale register for elkunder i Danmark (DataHub). CPR-nummer registreres kun i AURAs lukkede kundesystem.

Er du allerede elkunde ved AURA forbliver du på dit nuværende produkt. Vi vil dog anbefale dig et skift til AURA FlexEl, hvilket du nemt gør i Mit AURA eller ved at ringe til vores kundeservice på 87 92 55 77.

2. Tilkøb

3. Accept af vilkår

Generelle vilkår for AURA E-mobility - Læs her

Vilkår for AURA Serviceaftale - Læs her

Vilkår for AURA El-handel - Læs her

4. Kommentar

Skriv her, hvis du har en kommentar til din bestilling. Notér venligst, hvis du har været i kontakt med en af vores installationspartnere.

5. Oprettelse af serviceaftale

Den samlede ladeløsning er inkl. serviceaftale med månedlig betaling, som bliver trukket via dit betalingskort. Vi skal derfor bruge dine betalingskort oplysninger.

Vi starter naturligvis først betaling af serviceaftalen op, når ladeboksen er installeret.


Vi passer godt på dine data - læs mere her

*Samlet mindstepris for 6 mdr. kr. 9.419,-
Priserne er inkl. moms. Vær opmærksom på, at prisen for serviceaftalen i forbindelse med køb eller udskiftning af ladeboks er midlertidig og gælder indtil 30. juni 2023 grundet den midlertidige nedsættelse af elafgiften. Fra 1. juli stiger prisen for serviceaftalen igen til 79 kr./md, når refusion af elafgift genindføres.
Du kan se vores samlede vilkår og betingelser her.

 

✔ Intelligent ladeboks i høj kvalitet

✔ Serviceaftale med 24/7 support

✔ Adgang til ladenetværk i hele DK og Europa

✔ Alle fordele ved Spirii Go appen

✔ 14 dages fuld fortrydelsesret


Bestil online

I bestillingsprocessen får du styr på både ladestander, installation og serviceaftale. Vi guider dig igennem.

Dialog med AURA

Inden for 3-4 hverdage kontakter vi dig telefonisk for at aftale dato for installation. Samtidig afklarer vi, om du er dækket ind med en standardinstallation. Herefter sender vi dig en endelig ordrebekræftelse pr. mail.

Installation

En af vores certificerede elektrikere sørger for at installere din ladestander eller ladeboks. Vi går selvfølgelig ikke, før alt virker.