Bestil ladeboks til din elbil - med AURA el-aftale

Ja tak, jeg vil gerne bestille en AURA Ladeløsning og benytte mig af tilbuddet på 500 kr. til nye og eksisterende AURA elkunder.

AURA Ladeløsning er en komplet løsning med ladeboks, standardinstallation og serviceabonnement.

Udfyld nedenstående og inden for to hverdage kontakter vi dig telefonisk for at aftale nærmere vedr. installation. Samtidig afklarer vi, om du er dækket ind med en standardinstallation. Herefter sender vi en endelig ordrebekræftelse på din ladeboksbestilling pr. mail. Er du ny elkunde ved AURA, kommer du på vores helt nye elaftale AURA Power.

Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret.

Er du allerede elkunde?

Ved skift til AURA El skal du indtaste dit CPR-nr., da AURA har pligt til at indberette dette til det centrale register for elkunder i Danmark (DataHub). CPR-nummer registreres kun i AURAs lukkede kundesystem.

Din nye elaftale er AURA FlexEl Vind, som er skræddersyet til opladning af din elbil. Elprisen følger markedet time for time, så du kan lade din elbil op, når prisen er billigst. Med mindre andet aftales, starter din nye elaftale efter løbende måned + 30 dage.

Vi passer godt på dine data - læs mere her

 

*Samlet mindstepris for 6 mdr. kr. 11.473,-

 

✔ Intelligent ladeboks i høj kvalitet

✔ Fuld refusion af elafgift

✔ Serviceaftale med 24/7 support

✔ Adgang til ladenetværk i hele DK og Europa

✔ Alle fordele ved Spirii Go appen

✔ 14 dages fuld fortrydelsesret

Bestil online

I bestillingsprocessen får du styr på både ladestander, installation og serviceaftale. Vi guider dig igennem.

Dialog med AURA

Inden for to hverdage kontakter vi dig telefonisk for at aftale dato for installation. Samtidig afklarer vi, om du er dækket ind med en standardinstallation. Herefter sender vi dig en endelig ordrebekræftelse pr. mail.

Installation

En af vores certificerede elektrikere sørger for at installere din ladestander eller ladeboks. Vi går selvfølgelig ikke, før alt virker.