Skift til AURA ladeboks og få markedets mindste og mest effektive ladeboks

Og vi hjælper dig med at tage din eksisterende boks ned, så du slipper for nedtagningsgebyr 💪

Lille, kraftig og intelligent ladeboks i høj kvalitet

Alle disse fordele får du med en ladeboks fra AURA:

  • Du ejer din ladeboks
  • Efter installation, betaler du et FAST lavt månedligt serviceabonnement på 79 kr. - læs mere
  • Du betaler kun for dit faktiske forbrug af kWh
  • Vi tager din eksisterende boks ned, så du slipper for gebyr til din nuværende leverandør
  • Skift til AURA ladeboks for KUN 4.999 kr. / Spar 2.000 kr.

Tilbuddet forudsætter at du har en ladeboksinstallation, som overholder kravene til en standardinstallation på din adresse.

Med dette tilbud bliver du også elkunde hos os, og kommer på vores variable elaftale AURA FlexEl, hvor du følger prisen på den nordiske elbørs time for time. Derfor kan du bruge strømmen, når den er billigst.

OBS! Den månedlige betaling for serviceaftalen, vil blive trukket via dit betalingskort. Vi spørger derfor sidst i bestillingen efter dine betalingskort oplysninger. Vi starter naturligvis først betaling af serviceaftalen op, når ladeboksen er installeret.

 

1. Kundeoplysninger

Jeg bestiller ladeboks til følgende adresse:
Får du allerede i dag refusion på elafgiften? Det kan være fra solceller, elvarme eller anden form for afgiftsfritaget strømproduktion derhjemme

For at kunne udbetale afgiftsrefusion til dig har vi brug for dine kontooplysninger.

Er du allerede elkunde hos os?*

Din nye elaftale er AURA FlexEl, som er skræddersyet til elbilsejere. Elaftalen gælder både husstand og ladeboks. Med mindre andet aftales, starter din nye elaftale indenfor en uge fra bestillingsdato.

Ved skift til AURA El skal du indtaste dit CPR-nr., da AURA har pligt til at indberette dette til det centrale register for elkunder i Danmark (DataHub). CPR-nummer registreres kun i AURAs lukkede kundesystem.

Er du allerede elkunde ved AURA forbliver du på dit nuværende produkt. Vi vil dog anbefale dig et skift til AURA FlexEl, hvilket du nemt gør i Mit AURA eller ved at ringe til vores kundeservice på 87 92 55 44.

2. Tilkøb

3. Accept af vilkår

Generelle vilkår for AURA E-mobility - Læs her

Vilkår for AURA Serviceaftale - Læs her

Vilkår for AURA El-handel - Læs her

4. Kommentar

5. Oprettelse af serviceaftale

Den samlede ladeløsning er inkl. serviceaftale med månedlig betaling, som bliver trukket via dit betalingskort. Vi skal derfor bruge dine betalingskort oplysninger.

Vi starter naturligvis først betaling af serviceaftalen op, når ladeboksen er installeret.


Vi passer godt på dine data - læs mere her

*Samlet mindstepris for 6 mdr. kr. 5.599 (heraf el-abb. kr. 126).
Tilbuddet gælder t.om. 2/1-24 og inkluderer ladeløsning med elaftale. Priserne er inkl. moms. 
Du kan se vores samlede vilkår og betingelser her.

Den samlede servicepakke koster 79 kr. om måneden og sikrer, at du får en enkel, driftssikker og smart ladeløsning, hvor hjælpen, skulle du få brug for den, altid er ved hånden.

Fuld kontrol over opladning med app

Med AURA Serviceaftale får du adgang til Spirii Go - en app fra vores samarbejdspartner Spirii, som gør det nemt at starte og styre din opladning. Du kan fx indstille din ladeboks efter netop dine behov og oplade når strømmen er billigst og belastningen mindst. Du kan altid følge med i dit ladeforbrug, starte opladning, låse ladekabel, aktivere app/ladebrik og justere strøm- og lysstyrken på din ladeboks derhjemme.

Som noget nyt kan du også vælge at gøre din ladeboks offentligt og tjene penge på at tilbyde strøm til øvrige elbillister – du vælger helt selv prisen og kan altid slå funktionen fra igen.

 

Top 

Markedets mindste ladeboks - skandinavisk kvalitet

Med en smart ladeboks hjemme i carporten eller indkørslen starter du altid dagen med et fuldt opladet batteri. Du får en effektiv og hurtig opladning og er sikret en autoriseret installation - som standard er ladeboksen på 11 kW, men du kan tilkøbe 22 kW.

Intelligent og sikker opladning

Vores ladebokse er sikkerhedsgodkendte og er tilsluttet et IT-supportsystem, der gør det muligt at fjernsupportere din ladeboks 24/7/365, ligesom der automatisk sker løbende softwareopdateringer af din ladeboks. Dermed er du sikret, at din ladeboks løsning altid er klar til at lade din elbil op.

Passer til alle bilmodeller

En hjemmeladestander eller ladeboks kan både anvendes til rene elbilmodeller og hybridmodeller. Dog er opladningsbehovet for en hybridbil selvfølgelig markant mindre end en bil, der kører på ren el.

Hvis der ikke følger et ladekabel med din elbil, kan du tilkøbe et kabel. Vi tilbyder et ladekabel, der passer til ladestanderen (Type 2, 32 Ampere, 3-faset, 22 kW) og med en længde på 5 meter til kr. 1.599,-.

 

Top