Skift til AURA ladeboks og få markedets mindste og mest effektive ladeboks

Og lige nu hjælper vi dig med at tage din eksisterende boks ned, så du slipper for nedtagningsgebyr 💪

Lille, kraftig og intelligent ladeboks i høj kvalitet

Vi tilbyder en intelligent hjemmeladeløsning til din el- eller hybridbil af høj teknisk kvalitet og driftssikkerhed. Laderen er desuden en af markedets hurtigste med mulighed for opladning helt op til 22 kW.

Samtidigt får du fuld adgang til stort ladenetværk i hele DK, drift og vedligehold af din ladestander.

Alle disse fordele får du med en ladeboks fra AURA:

  • Du ejer din ladeboks og slipper for månedlig leje
  • Efter installation, betaler du et FAST lavt månedligt serviceabonnement på 79 kr. - læs mere
  • Du betaler kun for dit faktiske forbrug af kWh
  • Du får 100% refusion af din elafgift på 94,9 øre/kWh uanset hvornår på døgnet du lader op
  • Vi tager din eksisterende boks ned, så du slipper for gebyr til din nuværende leverandør
  • Skift til AURA ladeboks for KUN 7500 kr.

Tilbuddet forudsætter at du har en ladeboksinstallation, som overholder kravene til en standardinstallation på din adresse. Samlet mindstepris for 6 mdr. med abonnement er kr. 8.100.

Med dette tilbud bliver du også elkunde hos os, og kommer på vores variable elaftale AURA FlexEl, hvor du følger prisen på den nordiske elbørs time for time. Derfor kan du bruge strømmen, når den er billigst.

 

Ja tak, jeg vil gerne skifte til AURA Ladeløsning for kun 7500 kr.

Udfyld nedenstående og inden for to hverdage kontakter vi dig telefonisk for at aftale nærmere vedr. nedtagning af din eksisterende boks.

Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret.

Får du allerede i dag refusion på elafgiften? Det kan være fra solceller, elvarme eller anden form for afgiftsfritaget strømproduktion derhjemme

De danske regler tillader os kun at udbetale afgiftsrefusionen direkte til din bankkonto. Du skal derfor indtaste dine kontooplysninger.

Er du allerede elkunde hos os?*

Din nye elaftale er AURA FlexEl, som er skræddersyet til elbilsejere. Elaftalen gælder både husstand og ladeboks. Med mindre andet aftales, starter din nye elaftale indenfor en uge fra bestillingsdato.

Ved skift til AURA El skal du indtaste dit CPR-nr., da AURA har pligt til at indberette dette til det centrale register for elkunder i Danmark (DataHub). CPR-nummer registreres kun i AURAs lukkede kundesystem.

Er du allerede elkunde ved AURA forbliver du på dit nuværende produkt. Vi vil dog anbefale dig et skift til AURA FlexEl, hvilket du nemt gør i Mit AURA eller ved at ringe til vores kundeservice på 87 92 55 77.

Vil du tilkøbe et ladekabel til din bil?*
Accepter vilkår*

Generelle vilkår for AURA E-mobility - Læs her

Vilkår for AURA Serviceaftale - Læs her

Vilkår for AURA El-handel - Læs her

Den samlede ladeløsning er inkl. serviceaftale med månedlig betaling, som bliver trukket via dit betalingskort. Betaling af serviceaftalen starter naturligvis først op, når ladeboksen er installeret.


Vi passer godt på dine data - læs mere her

*Samlet mindstepris for 6 mdr. kr. 7.974,-

Den samlede servicepakke koster 79 kr. om måneden og sikrer, at du får en enkel, driftssikker og smart ladeløsning, hvor hjælpen, skulle du få brug for den, altid er ved hånden.

Hvert kvartal modtager du refusion af den elafgift*, du betaler for strøm brugt på opladning derhjemme én-til-én.

Fuld kontrol over opladning med app

Med AURA Serviceaftale får du adgang til Spirii Go - en app fra vores samarbejdspartner Spirii, som gør det nemt at starte og styre din opladning. Du kan fx indstille din ladeboks efter netop dine behov og oplade når strømmen er billigst og belastningen mindst. Du kan altid følge med i dit ladeforbrug, starte opladning, låse ladekabel, aktivere app/ladebrik og justere strøm- og lysstyrken på din ladeboks derhjemme.

Som noget nyt kan du også vælge at gøre din ladeboks offentligt og tjene penge på at tilbyde strøm til øvrige elbillister – du vælger helt selv prisen og kan altid slå funktionen fra igen.

*SKAT har pr. 1. juli 2022 fastsat refusionssatsen til 94,9 øre/kWh inkl. moms. I alle Spiriis ladestandere og ladebokse er der indbygget MID-måler, som er godkendt til afregning af refusionsopgørelse. Hvis du har solceller eller jordvarme derhjemme, modtager du ikke refusion af elafgift. Det samme gælder, hvis du har elvarme som primær opvarmningskilde og får refusion herfor.

 

Top 

Markedets mindste ladeboks - skandinavisk kvalitet

Med en smart ladeboks hjemme i carporten eller indkørslen starter du altid dagen med et fuldt opladet batteri. Du får en effektiv og hurtig opladning og er sikret en autoriseret installation - som standard er ladeboksen på 11 kW, men du kan tilkøbe 22 kW.

Intelligent og sikker opladning

Vores ladebokse er sikkerhedsgodkendte og er tilsluttet et IT-supportsystem, der gør det muligt at fjernsupportere din ladeboks 24/7/365, ligesom der automatisk sker løbende softwareopdateringer af din ladeboks. Dermed er du sikret, at din ladeboks løsning altid er klar til at lade din elbil op.

Passer til alle bilmodeller

En hjemmeladestander eller ladeboks kan både anvendes til rene elbilmodeller og hybridmodeller. Dog er opladningsbehovet for en hybridbil selvfølgelig markant mindre end en bil, der kører på ren el.

Hvis der ikke følger et ladekabel med din elbil, kan du tilkøbe et kabel. Vi tilbyder et ladekabel, der passer til ladestanderen (Type 2, 32 Ampere, 3-faset, 22 kW) og med en længde på 5 meter til kr. 1.599,-.

 

Top