Internet og TV i sommerhus

Intet slår en tur i sommerhuset, hvor der både er tid og plads til kvalitetstid med familien i idylliske rammer. En velkendt følelse hos sommerhusejere er dog, at det sommetider kan være svært at få sin vante internetforbindelse med sig i sommerhuset.

Hos AURA bestræber vi os på, at du og din familie ikke skal gå ned på internet eller TV i sommerhuset. Der skal være plads til at være sammen både digitalt og på den gode gammeldags måde. Det afhjælper vi f.eks. med lynhurtigt fibernet til dit sommerhus eller fritidsbolig.


Tjek herunder om du kan få fibernet i dit sommerhus og bestil

Bruger du dit sommerhus til udlejning helt eller delvist, er der lavet denne guide, som sommerhusudlejning, som omhandler hvad lejere og udlejere lægger vægt på.

 

 

AURA Fiber Fritid 100/100 Mbit/s

249,- pr. md.
forudsætter adgang til fibernettet
+ tilslutning til 495,00.
AURA Fritid kan kun bestilles til BBR registrerede fritidshuse.

AURA Fritid til dit BBR-registrerede sommerhus

Mange muligheder for hurtigt internet i sommerhuset

Der findes efterhånden rigtig mange måder, hvorpå du kan optimere internetforbindelsen i dit sommerhus. AURA tilbyder Fiber Fritid, hvor du kan sætte dit abonnement i dvale, når du ikke er i sommerhuset. Hvis der ikke er gravet fiberkabler ned i dit område, foreslår vi enten det mobile bredbånd eller simkortet.

En hurtig måde at få internet på er at bruge Wi-Fi fra din smartphone, som du i forvejen betaler for. Du kan bruge funktionen internetdeling på din telefon, og bruge din telefons data. Det er dog oftest begrænset hvor meget data, du har på telefonen og hvor hurtigt det er, så det ses mest som en lappeløsning.

Du kan købe et simkort, der nemt kan indsættes i din tablet eller i din smartphone. På den måde kan du have et simkort, der er beregnet til at være dit internet hotspot. Det fungerer på samme måde som et almindeligt smartphone hotspot, men her har du på forhånd købt data og forbindelse, der er skræddersyet til din families sommerhusbehov.

Mobilt bredbånd har i årevis været en populær løsning i de danske sommerhuse. Du køber på forhånd dit mobile bredbånd, der oftest enten er trådløst eller sættes i din computers USB-port. Mobilt bredbånd minder om et simkort, men uden at du skal forholde dig til at overføre alle dine kontakter fra simkort til simkort.
Løsningen er smart, hvis der ikke er gravet kabler ned i dit sommerhusområde, eller du ikke vil betale for en almindelig bredbåndsforbindelse i sommerhuset.

Med en almindelig Wi-Fi router får du en fast forbindelse, nøjagtig ligesom det bredbånd du i forvejen har i din helårsbolig. Denne løsning er især god, hvis du udlejer dit sommerhus og har brug for en konstant internetforbindelse.

                              

Fibernet i sommerhuset

BBR registreret?

AURA Fritid kan kun bestilles til BBR registrerede fritidshuse.

Hov, jeg ønsker Internet, TV og telefoni til min helårsbolig

Priser

AURA Fritid 100/100 mbit/s: 249,00 pr. md. 

For at have abonnement i dvale: 49,00 pr. md.