Bestil ladeboks til din elbil

Ja tak, jeg vil gerne bestille AURA Ladeløsning og benytter mig ikke af tilbuddet til nye eller eksisterende AURA kunder.

Udfyld nedenstående og vi kontakter dig telefonisk for at aftale nærmere vedr. installation. Samtidig afklarer vi, om du er dækket ind med en standardinstallation. Herefter sender vi en endelig ordrebekræftelse på din ladeboksbestilling pr. mail.

Du får følgende:

  • Ladeboks inkl. installation 11.499 kr.
  • Serviceaftale til 49 kr./md.

Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret.

Hvordan foregår det herfra?
Når din bestilling er bekræftet, modtager du en faktura på din ladeboks.
Udover selve boksen indeholder din bestilling også vores serviceaftale, der koster 49 kr./mdr. Månedlig betaling for serviceaftalen bliver trukket på dit betalingskort. Vi har derfor sidst i bestillingen brug for dine kortoplysninger.
Vi trækker naturligvis først betaling for serviceaftalen, når din ladeboks er installeret.

1. Kundeinfo

Får du allerede i dag refusion på elafgiften? Det kan være fra solceller, elvarme eller anden form for afgiftsfritaget strømproduktion derhjemme

For at kunne udbetale afgiftsrefusion til dig har vi brug for dine kontooplysninger.

Vær opmærksom på, at elgiften er nedsat midlertidigt fra 1. januar til 30. juni 2023 som en del af Folketingets aftale om vinterhjælp. Det betyder, at du i denne periode stort set ikke betaler elafgift – og dermed heller ikke modtager refusion fra os. Du vil igen modtage refusion, når den midlertidige nedsættelse ophører 1. juli 2023.

2. Tilkøb

3. Accept af vilkår

Vilkår for AURA E-mobility - Læs her

4. Kommentar

5. Oprettelse af serviceaftale

Den samlede ladeløsning er inkl. serviceaftale med månedlig betaling, som bliver trukket via dit betalingskort. Vi skal derfor bruge dine betalingskort oplysninger.

Vi starter naturligvis først betaling af serviceaftalen op, når ladeboksen er installeret.


Vi passer godt på dine data - læs mere her

*Samlet mindstepris for 6 mdr. kr. 11.853,-
Priserne er inkl. moms. Vær opmærksom på, at prisen for serviceaftalen i forbindelse med køb eller udskiftning af ladeboks er midlertidig og gælder indtil 30. juni 2023 grundet den midlertidige nedsættelse af elafgiften. Fra 1. juli stiger prisen for serviceaftalen igen til 79 kr./md, når refusion af elafgift genindføres.
Du kan se vores samlede vilkår og betingelser her.

 

✔ Intelligent ladeboks i høj kvalitet

✔ Serviceaftale med 24/7 support

✔ Adgang til ladenetværk i hele DK og Europa

✔ Alle fordele ved Spirii Go appen

✔ 14 dages fuld fortrydelsesret


Bestil online

I bestillingsprocessen får du styr på både ladestander, installation og serviceaftale. Vi guider dig igennem.

Vi kontakter dig

Du kontaktes telefonisk, så vi sammen kan aftale en dato for installation. Her finder vi ud af om du er dækket ind med standardinstallation. Du modtager en endelig ordrebekræftelse på din bestilling på mail.

Installation

En af vores certificerede elektrikere sørger for at installere din ladestander eller ladeboks. Vi går selvfølgelig ikke, før alt virker.