Bestil ladeboks til din elbil

Ja tak, jeg vil gerne bestille AURA Ladeløsning og benytter mig ikke af tilbuddet til nye eller eksisterende AURA kunder.

AURA Ladeløsning er en komplet løsning med ladeboks, standardinstallation og serviceaftale.

Udfyld nedenstående og inden for to hverdage kontakter vi dig telefonisk for at aftale nærmere vedr. installation. Samtidig afklarer vi, om du er dækket ind med en standardinstallation. Herefter sender vi en endelig ordrebekræftelse på din ladeboksbestilling pr. mail.

Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret.

Vil du tilkøbe et ladekabel til din bil?*
Får du allerede i dag refusion på elafgiften? Det kan være fra solceller, elvarme eller anden form for afgiftsfritaget strømproduktion derhjemme

De danske regler tillader os kun at udbetale afgiftsrefusionen direkte til din bankkonto. Du skal derfor indtaste dine kontooplysninger.

Accepter vilkår*

Generelle vilkår for AURA E-mobility - Læs her

Vilkår for AURA Serviceaftale - Læs her

Den samlede ladeløsning er inkl. serviceaftale med månedlig betaling, som bliver trukket via dit betalingskort. Betaling af serviceaftalen starter naturligvis først op, når ladeboksen er installeret.


Vi passer godt på dine data - læs mere her

*Samlet mindstepris for 6 mdr. kr. 11.973,-

 

✔ Intelligent ladeboks i høj kvalitet

✔ Fuld refusion af elafgift

✔ Serviceaftale med 24/7 support

✔ Adgang til ladenetværk i hele DK og Europa

✔ Alle fordele ved Spirii Go appen

✔ 14 dages fuld fortrydelsesret

Bestil online

I bestillingsprocessen får du styr på både ladestander, installation og serviceaftale. Vi guider dig igennem.

Dialog med AURA

Inden for to hverdage kontakter vi dig telefonisk for at aftale dato for installation. Samtidig afklarer vi, om du er dækket ind med en standardinstallation. Herefter sender vi dig en endelig ordrebekræftelse pr. mail.

Installation

En af vores certificerede elektrikere sørger for at installere din ladestander eller ladeboks. Vi går selvfølgelig ikke, før alt virker.