Lej en ladeboks til din elbil

Ja tak, jeg vil gerne bestille leje af AURA Ladeløsning.

Udfyld nedenstående og inden for to hverdage kontakter vi dig telefonisk for at aftale nærmere vedr. installation. Samtidig afklarer vi, om du er dækket ind med en standardinstallation. Herefter sender vi en endelig ordrebekræftelse på din ladeboksbestilling pr. mail.

Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret.

1. Kundeinfo

Får du allerede i dag refusion på elafgiften, fra solceller, elvarme eller anden form for afgiftsfritaget strømproduktion derhjemme?

De danske regler tillader os kun at udbetale afgiftsrefusionen direkte til din bankkonto. Du skal derfor indtaste dine kontooplysninger.

Er du allerede elkunde hos os?*

Din nye elaftale er AURA FlexEl, som er skræddersyet til elbilsejere. Elaftalen gælder både husstand og ladeboks. Med mindre andet aftales, starter din nye elaftale indenfor en uge fra bestillingsdato.

Ved skift til AURA El skal du indtaste dit CPR-nr., da AURA har pligt til at indberette dette til det centrale register for elkunder i Danmark (DataHub). CPR-nummer registreres kun i AURAs lukkede kundesystem.

Er du allerede elkunde ved AURA forbliver du på dit nuværende produkt. Vi vil dog anbefale dig et skift til AURA FlexEl, hvilket du nemt gør i Mit AURA eller ved at ringe til vores kundeservice på 87 92 55 77.

2. Tilkøb

3. Accept af vilkår

Generelle vilkår for AURA E-mobility - Læs her

Vilkår for AURA Serviceaftale - Læs her

Vilkår for lejeaftale - Læs her

Vilkår for AURA El-handel - Læs her

4. Kommentar

Vi passer godt på dine data - læs mere her

Samlet mindstepris for 6 mdr. kr. 3.473,-

 

✔ Intelligent ladeboks i høj kvalitet

✔ Fuld refusion af elafgift

✔ Serviceaftale med 24/7 support

✔ Adgang til ladenetværk i hele DK og Europa

✔ Alle fordele ved Spirii Go appen

✔ 14 dages fuld fortrydelsesret


Bestil online

I bestillingsprocessen får du styr på både ladestander, installation og serviceaftale. Vi guider dig igennem.

Dialog med AURA

Inden for to hverdage kontakter vi dig telefonisk for at aftale dato for installation. Samtidig afklarer vi, om du er dækket ind med en standardinstallation. Herefter sender vi dig en endelig ordrebekræftelse pr. mail.

Installation

En af vores certificerede elektrikere sørger for at installere din ladestander eller ladeboks. Vi går selvfølgelig ikke, før alt virker.