top

Brug strømmen, når den er billigst

AURA FlexEl er det bedste valg, hvis du kan flytte noget af dit strømforbrug til de timer, hvor strømmen er billigst. Det gælder især, hvis du har nogle store strømslugere som eksempelvis en elbil. Der kan være mange penge at spare, hvis du oplader din elbil, når elprisen er lavest.

Få abonnement og tillæg til 0 kr. resten af året!

Lige nu får du et ekstra godt tilbud, når du vælger AURA FlexEl. Bestiller du din nye elaftale inden 31. juli 2024, så får du abonnement og tillæg til 0 kr. resten af 2024. Så bliver det ikke billigere!

Personlig kundeservice og rådgivning

Som altid får du med AURA FlexEl naturligvis personlige service og rådgivning fra vores dygtige og erfarne kundeserviceteam. Vi er her for at hjælpe dig!

Bor du øst eller vest for Storebælt?

Din elpris er bestemt ud fra, hvor i landet du bor

Støt klimaet med AURA Grøn Strøm

AURA Grøn Strøm er strøm fra vedvarende energikilder

Hjælp klimaet med grøn strøm

Du kan nemt støtte den grønne omstilling med en elaftale hos AURA. Til alle vores elaftaler kan du nemlig tilvælge AURA Grøn Strøm. Så køber vi certifikater fra vedvarende energikilder svarende til dit elforbrug. Det kan eksempelvis være vind, sol og vandkraft.

Du skal dog være opmærksom på, at du ikke får leveret ren grøn strøm (vindstrøm, solenergi, osv.) i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet. Dette gælder for alle el-leverandører.

Hvad koster det at gøre din strøm grøn?

Prisen på AURA Grøn Strøm følger markedsprisen for grønne certifikater. Prisen bliver justeret hvert kvartal.

0 KR. I ABONNEMENT OG TILLÆG

AURA FlexEl Kampagne

Følg timeprisen på elmarkedet

Den viste pris er gennemsnitsprisen for sidste måned
59,44 øre/kWh
0,00 kr/md
Abonnement
0,00 kr/md
Abonnement

Hvad betyder priserne

Elpris

Elprisen er din betaling for selve strømmen.

Elprisen består af vores indkøbspris på den nordiske elbørs Nordpool samt et fast tillæg på 10 øre/kWh, der dækker omkostninger ved at handle på elbørsen. Bestiller du senest d. 31. juli, får du tillægget til 0 øre resten af 2024. 

AURA Grøn Strøm tillæg

Du støtter den grønne omstilling ved at tilvælge AURA Grøn Strøm. Så køber vi certifikater fra vedvarende energikilder svarende til dit strømforbrug. Det kan eksempelvis være vind, sol og vandkraft. 

Estimerede afgifter og transport

Dine udgifter til transport og afgifter er obligatoriske og ens, uanset hvem du vælger som el-leverandør. De dækker primært over udgifter til dit netselskab og til staten. Den beregnede pris er baseret på netselskaberne Dinel (vest for Storebælt) og Cerius (øst for Storebælt) og kan derfor variere i forhold til det netområde, du bor i. Herudover skal du betale et abonnement til dit netselskab. Dette abonnement varierer fra netselskab til netselskab og er derfor ikke inkluderet i beregningen.

Estimeret totalpris

Den estimerede totalpris indeholder din elpris, AURA Grøn Strøm tillæg (hvis du har tilvalgt det) og estimerede transportomkostninger/udgifter og afgifter. Bemærk, at de estimerede udgifter til transport og afgifter er de samme for dig uanset, hvilken el-leverandør du vælger.

Abonnement

Dette er dit abonnement til AURA Elhandel. Abonnementet dækker blandt andet over vores omkostninger til administration, udsendelse af regninger og kundeservice. Bestiller du senest d. 31. juli, får du abonnemmentet til 0 kr. resten af 2024.

Tilbuddet AURA FlexEl Kampagne udløber 31. juli 2024 og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter fra AURA. Tilbuddet gælder privatkunder, hvor AURA i forvejen ikke leverer strøm på adressen og med et årligt forbrug under 15.000 kWh. Med tilbuddet får du AURA FlexEl med 0 kr. i abonnement og 0 øre/kWh i tillæg resten af 2024. 1. januar 2025 overgår du automatisk til vores standardprodukt AURA FlexEl, hvor abonnementet er 21 kr./md. og tillægget 10 øre/kWh.

Prisen på AURA FlexEl følger timeprisen på den nordiske elbørs samt et fast tillæg på 10 øre/kWh og justeres time for time. Du kan altid følge den aktuelle timepris på AURA FlexEl i grafen herunder. Tillægget for AURA Grøn Strøm følger markedsprisen for grønne certifikater og reguleres hvert kvartal. Som ny kunde hos AURA får du automatisk en kvartalsregning, hvor du betaler forud for dit forventede forbrug. Vil du hellere have en månedsregning, kan du nemt tilmelde dig dette på Mit AURA. Alle priser er inkl. moms. Se mere i Vilkår & Betingelser.

Prisen på AURA FlexEl følger timeprisen på den nordiske elbørs samt et fast tillæg og justeres time for time. Transport af el er seneste oplyste priser på transport og tariffer fra DinEl (vest for Storebælt) og Cerius (øst for Storebælt). Bor du i et andet netområde, kan prisen variere. Find dit lokale netselskab her. Afgifter dækker over elafgift og betaling for transmission. Den estimerede samlede pris indeholder ikke abonnement til dit netselskab og os. Alle priser er inkl. moms. Prisen er afrundet til nærmeste øre. Vi tager forbehold for fejl og korrigeringer.

Godt at vide

AURA er et energiselskab med begge ben på jorden og mere end 100 års erfaring. 

Hos os får du gode og gennemskuelige elaftaler. Vi har ingen skjulte gebyrer - og ingen binding på vores elaftaler, så det er risikofrit at prøve os af.

Vi synes, at du skal have valgfrihed. Derfor kan du f.eks. selv bestemme, om du ønsker kvartals- eller månedsregning og om du vil tilkøbe grøn strøm til din elaftale eller ej.

Vi sætter en ære i at yde kundeservice og rådgivning i topklasse. Vi er tilgængelige på både telefon og mail, hvis du har brug for hjælp. Og så har du naturligvis adgang til din personlige side på Mit AURA, hvor du blandt andet nemt kan følge dit strømforbrug og får et godt overblik over dine betalinger.

Vi vil gerne gøre en forskel og har derfor en lang tradition for at støtte sociale og kulturelle foreninger, klubber og arrangementer gennem partnerskaber og sponsorater. 

Vi arbejder desuden innovativt for at fremme grøn omstilling og udbredelsen af vedvarende energi, så vi sammen kan komme endnu tættere på en bæredygtig fremtid.

Det er nemt og gratis at skifte til AURA og det tager kun et par minutter at tilmelde dig.

Vi klarer det praktiske for dig. Du skal dog være opmærksom på, at nogle elselskaber kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du skriftligt opsiger din elaftale hos din nuværende leverandør.

Hos AURA vælger du selv, hvordan du vil betale din elregning – hvert kvartal med forudbetaling eller via en månedsregning, hvor du betaler for den seneste måneds forbrug.

Som ny kunde får du automatisk en kvartalsregning, men du kan nemt ændre det til månedsregning i vores selvbetjening Mit AURA.

Du har altid 14 dages fortrydelsesret ved bestilling af elaftale. Du kan kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du fortryder.

Vi har ingen binding på vores almindelige elaftaler, så du kan opsige din elaftale til enhver tid. 

Du kan se vores gældende vilkår og gebyrer her.

Mange fordele hos AURA

  • Gratis oprettelse
  • Altid gode elpriser
  • Personlig kundeservice & rådgivning
  • Frit valg mellem kvartals- og månedsregning

Bestil AURA FlexEl

Gå til bestilling

Alle elaftaler

Se alle elaftaler