Erfarne rådgivere inden for el erhverv

Når din virksomhed vælger AURA, kan du være sikker på seriøs og kompetent rådgivning om den rette elaftale. Vi sætter en ære i at yde en god service og holde, hvad vi lover. Det er nok derfor, langt de fleste kunder vælger os igen, når aftalen skal fornyes.

Det er nemt at skifte til AURA, og vi er med dig hele vejen - fra kompetent rådgivning om den rette elaftale til support i hverdagen.

Konkurrencedygtige elaftaler til erhverv

Vi tilbyder altid elaftaler til skarpe priser, så du kan spare penge på virksomhedens elregning. Vores elaftaler er tilpasset virksomhedens forbrug. Det sikrer dig en aftale, som passer til netop din virksomhed.

Vælg dit årlige elforbrug herunder.

 

Kontakt os om el til erhverv

Leo Gravgaard Scriver
Leo Gravgaard Scriver
Salgsleder
87 92 54 77
Ekspertiseområder
Elaftaler
Emil Udbjørg
Emil Udbjørg
Salgskonsulent
87 92 54 78
Ekspertiseområder
Elaftaler
Cecilie Foslund
Cecilie Foslund
Salgskonsulent
87 92 54 79
Ekspertiseområder
Elaftaler
Lone Loft Schmidt
Lone Loft Schmidt
Salgskoordinator
87 92 54 39
Ekspertiseområder
AURA Byggestrøm // Rammeaftaler for boligudlejere // Elaftaler

Gode grunde til at vælge os

  • Konkurrencedygtige elpriser
  • Erfarne konsulenter med stor viden om elmarkedet
  • Nemt overblik over forbrug og regninger på Mit AURA
  • Vi dækker hele Danmark

Få klimavenlig el til erhverv

Hvis din virksomhed ønsker at være klimavenlig, har ambitioner om CO2-reduktioner eller lignende, bør du overveje, om jeres elaftale skal være grøn.

Du kan nemt og enkelt tilvælge AURA Grøn Strøm til alle elaftaler til erhverv. Så køber vi certifikater fra vedvarende energikilder svarende til jeres elforbrug. Det kan eksempelvis være vind, sol og vandkraft.

Med AURA Grøn Strøm gør din virksomhed en forskel i forhold til at sikre produktion af strøm fra vedvarende energikilder. Det er nemt at træffe et klimavenligt valg og styrker samtidig din virksomheds grønne profil.

El til erhverv bygger på troværdig rådgivning om elindkøb

Alt efter hvor meget strøm, din virksomhed bruger, kan elomkostningerne være betragtelige.
Hvis din virksomheds eludgifter vejer tungt i det samlede budget, er det ekstra vigtigt, at du allierer dig med en elleverandør, som du har tillid til. Med en troværdig leverandør på sidelinjen, får du rådgivning om dit elindkøb og kan træffe en kvalificeret beslutning.

Hos AURA har vi arbejdet med el til erhverv i mange år. Vi kender elmarkedet fra A til Z og er vant til at rådgive erhvervskunder fra mange forskellige brancher hver dag. Vi kan skræddersy en elaftale, der lever op til netop din virksomheds behov – vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds forbrugsmønster og risikoprofil.

Og har du behov for sparring eller hjælp i hverdagen, er vi aldrig længere væk end et telefonopkald eller en mail.

Kontakt vores dygtige rådgivere

Strøm til virksomhed - Det skal du være opmærksom på

El til erhverv er mere end blot den billigste elpris. Det handler nemlig ikke udelukkende om prisen pr. kWh og abonnementet. Du skal også være opmærksom på, om du får en elaftale, der opfylder din virksomheds behov og en elleverandør, der kan levere den rådgivning og service, som du efterspørger.

Her får du en hurtig guide, når du leder efter en god elpris til virksomhed:

1) Fast eller variabel elpris til erhverv

Hvad angår virksomhedens behov, handler det om forbrugsmønster - hvornår på døgnet I bruger strømmen - samt jeres risikovillighed. Ønsker du trygheden ved at kende dine omkostninger, så du kan budgettere med dem, skal du vælge en fast pris. Er du mere risikovillig kan du vælge variabel elpris med muligheden for at spare penge.

2) Vælg en elaftale efter forbrugsmønster

Bruger din virksomhed strøm henover hele døgnet, skal du være opmærksom på at få en elaftale, der giver dig fordel af lavere elpriser, når alle andre ikke bruger strøm, f.eks. om natten.

3) Vælg en leverandør, der kan leve op til dine forventninger

Overvejer du at finde en ny elleverandør til din virksomhed, bør du også overveje, hvilket serviceniveau du er på jagt efter. Har du behov for rådgivning om elindkøb? Betyder det noget i dagligdagen, at du kan få kompetent support og kundeservice? Og skal det være pr. telefon, mail, chat eller…? Og hvilke ekstra services tilbyder din kommende elleverandør?

Læs mere om dine muligheder hos AURA

El erhverv – få styr på det på 2 minutter

Hvis din virksomheds elforbrug er under 50.000 kWh/år, kan du nemt og enkelt få styr på din elaftale ved at bestille online.

Du vælger mellem en fast eller en variabel pris og kan tilvælge AURA Grøn Strøm, hvis du ønsker en grøn elaftale. Vi sørger for det praktiske med din elaftale og du kan altid tage fat i vores kompetente og dedikerede erhvervsteam, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Nemmere bliver det ikke.

Bestil her

El til din privatbolig?

Du er også velkommen som privatkunde hos AURA El-handel. Her får du gode elaftaler til private og gratis oprettelse.

Se vores elprodukter til private