Web TV og digitale tjenester giver dig fleksibelt TV

Med Waoo TV får du en mere fleksibel måde at se TV på. De digitale tjenester som du kan læse om herunder finder du på din TV-boks eller i Waoo Web TV. Hvis du endnu ikke har oprettet dig på Waoo Web TV, så vil vi anbefale dig at gøre det, da du på den måde kan se din TV-løsning på computer, tablet eller mobil og tage den med dig på farten eller på ferien. Se hvordan du får fat i den engangskode, som du skal bruge til oprettelse lidt længere nede på siden. 

1. Waoo Web TV - se dine TV kanaler på computer, tablet og mobil

Har du en Waoo TV-løsning hos os, kan du se stort set alle dine TV-kanaler via Web TV, hvor som helst du befinder dig inde for EUs grænser, så længe du blot har en internetforbindelse. Hvor mange kanaler du kan se afhænger af indholdet i din TV-løsning. 

Waoo Web TV fordele

 • Du får mulighed for at tage din TV-løsning med dig og se den hvor du vil. 
 • Brug Web TV app'en (waoo TV) (til Apple TV eller android Smart TV) til at se digitalt TV på et ekstra TV. Eller chromecast signalet via din mobilenhed.  
 • Op til 5 konti pr. hustand, med 2 der bruger Web TV samtidig
 • Brugervenlig betjening
 • TV Guide (EPG) med programomtale 

Når du har en Waoo TV-pakke, kan du se stort set alle de kanaler, du har i TV-pakken, som Web TV. Desuden kan du via waoo.tv leje film i Waoo Bio og se dem på din computer.

Oversigt over de kanaler, der er tilgængeligt via Waoo WebTV

Sådan får du adgang til Waoo Web TV

Du skal bruge en computer og gå til siden waoo.tv.
Gå til siden waoo.tv

Kan du ikke finde den, ​har du 2 muligheder for at finde den:

 1. Er du TV kunde og ser TV via TV-boks, ​kan du få engangskoden ​via din TV-boks. Gå ind på waoo.tv og se hvordan. 

 2. Ser du TV via Kabel TV, ​kan du få engangskoden ved at udfylde denne formular, så sender vores kundeservice dig en kode. Det er en manuel process, så derfor kan der gå op til 3 hverdage før du modtager den. 

Kontakt vores kundeservice for at få hjælp eller se, om du kan finde hjælp i vores vejledning til Web TV.

Find vejledninger til oprettelse og brug af Waoo Web TV

 

2. Cloud Record - optag udsendelser i skyen

Alle med en Waoo TV-løsning har adgang til Cloud Record via TV-boksen eller via Web TV (TV Go/streaming).

Cloud ​Record er en digital tjeneste som gør, at du kan optage eller gemme programmer i skyen. Programmerne kan herefter ses på tværs af alle tilgængelige platforme. Dvs. TV-bokse, computere, tablets og telefoner.

Det giver dig f.eks. mulighed for at optage et program via din TV-boks og se videre på din computer, tablet eller telefon. Eller du kan optage program via waoo Web TV app'en på din telefon, og efterfølgende se programmet på din TV-boks .

Hvordan bruger jeg Cloud Record?

Via TV-boks:
Vil du bruge Cloud Record via din TV-boks, kan du læse mere i Brugerguiden til Waoo TV portal for din TV-boks.
Find vejledningen til din TV-boks

Via Computer, tablet eller mobil
Hvis du vil bruge Cloud Record via computer, tablets og telefoner, kan du læse mere om det i ​Brugerguide til Web TV for computer, tablets og mobilenheder.
Find vejledning til Waoo Web TV

Når du skal bruge Cloud Record via mobilenheder og PC, skal du først være oprettet som bruger af Waoo Web TV, da funktionen ligger i Web TV. Se hvordan du opretter dig ovenfor.

3. FilmFavoritter

FilmFavoritter er er et tilbud til dig med Lille, Favorit og Stor TV-pakke. I FilmFavoritter er der ca. 225 "klassiske" film i alle genrer, som du kan se helt gratis i browseren på waoo.tv eller i app'en.  
Filmene kan ses gratis og der bliver løbende udskiftet i udvalget. Hver måned udskiftes 5-15 film, således der hele tiden kommer nye til. 

Med Film Favoritter får du:

 • Adgang til 225 gratis film
 • Rotation af 5-15 film hver måned.
 • Mange forskellige genrer at vælge mellem

 

4. 7 dages Start Forfra og Pause

På de fleste kanaler i Waoo TV-pakkerne har du mulighed for at starte programmer forfra i op til 7 dage eller pause dem, hvis du har behov for at putte børn, hente kaffe eller andet midt i dit yndligsprogram. Du kan starte programmer forfra 7 dage tilbage i tiden.

Start Forfra og Pause er tjenester, du kan bruge via din TV-boks eller Web TV. Det betyder, at det også fungerer på din computer, tablet og smartphone.

 

5. Waoo Bio

På TV-boksen og på Web TV kan du i Waoo Bio leje dine lørdagsfilm direkte fra sofaen.

Med Waoo Bio får du:

 • Din egen hjemmebiograf
 • Adgang til mere end 12.000 film!
 • Nye film hver måned fra kr. 29/stk.
 • Mange forskellige genrer at vælge mellem
 • Film i HD-kvalitet
 • Filmen afleverer sig selv efter 48 timer

Waoo Bio også via Web-TV

Du har også adgang til Waoo Bio på waoo.tv, så kan du også vælge at se en god film fra Waoo Bio på din computer. Vilkårene er de samme som via TV-boksen: Du lejer filmen i 48 timer – og afregningen sker via din regning fra AURA. Det største udvalg af film findes på TV-boksen og via www.waoo.tv. Udvalget er mindre, hvis du går i Waoo Bio via app'en til mobil og tablets. 

Læs eller hent din guide til Waoo Web TV

 

6. Apps – Se dine streamingtjenester via din TV-boks

Har du et streamingabonnement på f.eks. TV 2 PLAY, Viaplay eller Netflix kan du under Apps & Spil på TV-boksen streame direkte på dit TV. Det kræver, at du logger ind med din google-konto og henter de pågældende streamingtjenesters apps ned på din TV-boks. Når det først er gjort er det nemt at se dine streamingtjenester på dit TV. 

Læs mere om Streamingtjenester med Waoo TV og Fiber

 

Chromecast, Apple TV og Smart TV

Cast dit Web TV signal med en Chrome Cast fra din mobilenhed op på dit TV.
Eller hent Waoo TV app'en til Apple TV (gen. 4) eller android Smart TV (vers. 9 eller nyere).
Sådan får du nemt et ekstra TV tilsluttet uden at skulle trække kabler. 

I gang med Waoo Web TV

Har du en Waoo TV-pakke? Så skal du blot registrere dig som bruger, før du kan se Waoo Web TV på din computer, iPad, tablet eller android telefon.

Det tager kun 5 minutter.

Registrer dig til Waoo Web TV

Vejledning og support

Har du brug for hjælp til at komme i gang med nogle af alle de digitale services, har vi en række vejledninger du kan læse eller hente ned.

Find vejledning til alle vores digitale services