Streamingtjenester med Waoo Fiber

I Waoo app’en har du med Waoo TV også adgang til streamingtjenesten Nabolandskanalerne. Derudover får du også enten TV2 Play eller Viaplay med i dit tv-abonnement, hvilken streamingtjeneste du får med afhænger af, hvilken TV-pakke du vælger. Du kan hente TV2 Play app’en og Viaplay app’en til dit SmartTV, Google Chromecast, eller AppleTV, som du styrer med samme fjernbetjening.

Streamingtjenester som en del af TV-pakker 

 

Stor TV-pakke:

FavoritTV-pakke:

Lille-pakke:

TV2 Play Favorit + Sport
Viaplay Total
Nabolandskanalerne
TV2 Play Basis
Viaplay Film & Serier
Nabolandskanalerne
Viaplay Film & Serier
Nabolandskanalerne


Nabolandskanalerne
er en on demand-tjeneste som samler en masse kvalitetsindhold fra vores 5 nabolandskanaler: SVT1, SVT2, NRK1, ZDF og ARD. Udsendelserne er alle med danske undertekster og der er forskellige genrer som krimi, drama og dokumentarer. 

Har du en Waoo Stor TV-pakke, får du adgang til Viaplay helt uden beregning. Viaplay giver dig adgang til en lang række danske og udenlandske programmer, serier, sport og film.

Med Viaplay Total får du al den underholdning, du kan tænke dig

Med Viaplay kan du tage serier, film, reality og sportsprogrammer med dig overalt på din computer, tablet og mobil. Du kan endda gøre indhold tilgængeligt offline, så du kan se videre, selvom du ikke har internetforbindelse. Det kunne f.eks. være i flyveren på vej til ferie, til børnenes iPhone eller iPad under en lang køretur, eller hvis du ikke har internet i sommerhuset.

Viaplay giver dig bl.a. mulighed for at se danske og udenlandske programmer fra TV3-kanalerne såsom reality, livsstilsprogrammer, komedie- og krimiserier og meget mere. Du finder også gode børneprogrammer med dansk tale samt medrivende dokumentarer.

Hvis du er til sport, er Viaplay helt sikkert også en streaming-tjeneste for dig. Viaplay Sport giver dig nemlig fuld adgang til hele sportsuniverset. Se kampe fra bl.a. Superligaen, Champions League og Premier League samt Formel 1, håndbold og meget mere. Viaplay har desuden et stort filmudvalg med forskellige genrer og masser af film til fri streaming.

Derfor er vi vilde med Viaplay

Nye film hver uge, masser af underholdning for de mindste og muligheden for at se programmer offline med appen er blot nogle af fordelene ved Viaplay. Du kan starte dit program på en enhed og se videre på en anden – samt markere indhold til streaming senere.

Viaplay er en oplagt streaming-tjeneste for hele familien, med masser af kvalitetsindhold for store og små. Og i modsætning til mange andre tjenester koster Viaplay dig ikke ekstra, når du har en Waoo Viasat Stor TV-pakke.

Kom i gang med Viaplay

Trin 1:

Du skal bruge den engangskode, du modtog fra os, da du bestilte Waoo første gang. Kan du ikke finde din engangskode, så læs her: 

Du kan finde din engangskode ved at logge ind i Mine Produkter med dit kontraktnummer og kundenummer/installationsnummer. Det finder du på din faktura. Når du er logget ind kan du i venstre side trykke på "send koder". Koden vil så blive sendt til din mail.

 

Trin 2: Med din engangskode ved hånden skal du gøre følgende:

  • Indtast adressen https://signup.viaplay.dk/ i en internetbrowser
  • Følg anvisningerne vedr. aktivering af Viaplay
  • Vælg ’Waoo’ under ’Hvilken tv-leverandør har du?’
  • Vælg derefter AURA Fiber
  • Tast herefter din engangskode
  • Angiv din mailadresse og tast et nyt personligt password
  • Fremover fungerer din mailadresse og det valgte password som adgang til Viaplay – også via en app til smartphone og tablets (iOS og Android)

 

Rigtig god fornøjelse!

Regler fra Viaplay Group

Ser du kun TV via kabel-TV har dette ikke betydning for dig.

Viaplay Group, der ejer TV3 kanalerne, See og V Film har besluttet at lave en begrænsning på nogle kanaler og hvor mange, der kan se samtidig. Regler gælder fra 3. januar 2023. 

For dig betyder det: 

Du kan afspille én kanal fra samme pulje af TV-kanaler på samme tid.

Pulje 1: TV3+, TV3 Sport, TV3 MAX, See

Pulje 2: V Film Premiere, V Film Action, V Film Hits, V Film Family, V Series

Eksempel

Ser du en udsendelse på TV3+ på en tablet, så kan en anden i husstanden ikke samtidig se fx TV3 MAX på sin smartphone, fordi de er i samme pulje af TV-kanaler.

Du vil få en besked om, at det maksimale antal sessioner er forsøgt startet.

Ovenstående nye regler gælder, når du ser TV via smartphones, tablets, smart TV, PC’er, Chromecast eller Apple TV-boks.

Undtagelser for den nye regel

  1. Det gælder ikke for Waoo TV-bokse og kabel-TV.
  2. Ser du kanalerne via. Viaplay Total, så er det ikke en del af denne varsling.

Spørgsmål og svar

Det er ikke Waoos beslutning, men Viaplay Groups. Det er for at undgå misbrug og ulovlig deling af TV- og streaming abonnementer med andre end dem, man bor sammen med. 

Nej. Det er alle Viaplay Groups samarbejdspartnere, der skal indføre reglen. Det gælder også Viaplays egne streamingtjenester. 

De to puljer af kanaler er udvalgt af Viaplay Group.

Grunden er, at de tænker, at det primært er de kanaler, der bliver brugt, når man deler kodeord og brugernavn ulovligt.

Nej, igangværende afspilninger vil ikke blive påvirket. Den nyeste bruger vil få en besked på skærmen om, at det maksimale antal samtidige brugere er nået, hvorfor man pt. ikke kan få lov at se den ønskede udsendelse.

Det er en rigtig god tanke, men ikke noget Viaplay Group kan tilbyde. MEN som Waoo kunde har du ofte mulighed for en del samtidige udsendelser. Har du én eller flere af følgende muligheder, så tæller disse jo ikke med i den nye regel: Waoo TV-bokse, kabel-TV, Viaplay Film & Serier, Viaplay Total.

TV 2 Play - TV 2s streamingtjeneste

TV 2 Play er TV 2s streamingtjeneste. Der findes flere varianter af TV 2 PLAY, men med Waoo Stor TV-Pakke får du TV 2 Play Favorit + Sport Partner uden reklamer* med helt gratis. 

Med TV 2 PLAY kan du når som helst og hvor som helst se alle programmer og services, der indgår i din TV 2 PLAY pakke – både på computer, mobil og tablet – ude og hjemme - så længe du har internet. Du får adgang til TV 2's store programarkiv fra TV 2's kanaler. Så er der en udsendelse, du ikke fik set, eller vil du gense et godt program igen, så kan du se det med TV 2 PLAY. 


Du får adgang til alle TV 2s kanaler med Waoo Stor TV-pakke

TV 2 Play Favorit + Sport Partner uden reklamer* - værdi 219,- pr. md. 

TV 2 Play Favorit + Sport Partner uden reklamer* får du det bedste indhold fra TV 2's syv kanaler - når du vil og hvor du vil. Du får adgang til alle kanalerne både som on-demand programmer og som livekanaler.  Bliv opdateret på dagens nyheder, følg med i din favoritsport eller hyg dig med knivskarp comedy. 

 

Som TV-kunde med Waoo Stor TV-pakke er TV 2 Play Favorit + Sport Partner uden reklamer* inkluderet i din TV-pakke.  

Se guiden til hvordan du kommer i gang med TV 2 PLAY her

 

Se TV 2 PLAY på din TV 2 PLAY app'en på mobilenhed, TV eller Apple TV4

Ser du TV via kabel eller via streaming, skal du hente TV 2 PLAY app'en direkte på dit Smart TV eller Apple TV4 eller caste signalet via en Chromecast, nøjagtig på samme måde, som når du ser andre streamingtjenester. 

* TV 2 Play Favorit + Sport Partner uden reklamer er et abonnement, der udelukkende udbydes via TV 2’s partnere. Abonnementet giver adgang til TV 2s on-demand programmer (uden reklamer) med undtagelse af on-demand indhold fra visse indholdssamarbejder. Derudover giver abonnementet adgang til de lineære kanaler TV 2 Echo, TV 2 Charlie, TV 2 Fri, TV 2 News, TV 2 Sport, TV 2 Sport X og TV 2 Hovedkanalen.

I gang med Waoo Web TV

Har du en Waoo TV-pakke? Så skal du blot registrere dig som bruger, før du kan se Waoo Web TV på din computer, iPad, tablet eller android telefon.

Det tager kun 5 minutter.

Registrer dig til Waoo Web TV