AURA KombiEl

top

Kombiner den faste elpris med den variable timepris

AURA KombiEl er for dig, der vil kombinere fordelene ved en fastprisaftale og de fleksible timepriser. Vil du gerne udnytte de timer på døgnet, hvor strømmen er billigst, men er du samtidig bekymret for konsekvenserne af for store udsving i prisen? Så er AURA KombiEl det helt rigtige valg.

Udnyt når elprisen er lav, men undgå de største udsving

Når du vælger AURA KombiEl får du en fleksibel elpris med et sikkerhedsnet. AURA KombiEl er nemlig en halv fast og en halv fleksibel elaftale - time for time. Døgnet rundt.

Du vil derfor ikke opleve lige så store udsving på AURA KombiEl, som der kan være ved en fleksibel prisaftale. Du vil dog stadig kunne udnytte de billige timer ved eksempelvis at flytte tøjvask eller opladning af elbil – til gavn for både på din elregning og din grønne samvittighed.

Personlig kundeservice og rådgivning

Benyt dig af personlige service og rådgivning hos vores dygtige og erfarne kundeservice. Vi er her for at hjælpe dig!

OBS: Er du allerede elkunde hos AURA og vil skifte elaftale? 
Så skal du logge ind og skifte din elaftale på Mit AURA.

Bor du øst eller vest for Storebælt?

Din elpris er bestemt ud fra, hvor i landet du bor

Støt klimaet med AURA Grøn Strøm

AURA Grøn Strøm er strøm fra vedvarende energikilder

Hjælp klimaet med grøn strøm

Du kan nemt støtte den grønne omstilling med en elaftale hos AURA. Til alle vores elaftaler kan du nemlig tilvælge AURA Grøn Strøm. Så køber vi certifikater fra vedvarende energikilder svarende til dit elforbrug. Det kan eksempelvis være vind, sol og vandkraft.

Hvad koster det at gøre din strøm grøn?

Prisen på AURA Grøn Strøm følger markedsprisen for grønne certifikater. Prisen bliver justeret hvert kvartal.

Gå efter bladmærket, når du køber grøn strøm

For at du kan være sikker på kvaliteten i dit grønne strømvalg, har Forbrugerombudsmanden indført en national mærkningsordning på området. Grønne elaftaler, som lever op til bestemte krav, kan derfor mærkes med ét eller to grønne blade.

p_el_bladmærke_1_venstre_ny.png

Hvad er forskellen på ét og to grønne blade?

Elprodukter med ét grønt blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. AURA Grøn Strøm har et grønt blad.

Elprodukter med to grønne blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. Derudover foretages der klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm (vindstrøm, solenergi, osv.) i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet. Dette gælder for alle el-leverandører.

AURA KombiEl

Kombiner flexpris og fastpris

Den viste pris er sammensat af halv AURA FlexEl og halv AURA FastEl
157,38 øre/kWh
21,00 kr/md
Abonnement
21,00 kr/md
Abonnement

Hvad betyder priserne

Elpris

Elprisen er dine udgifter til din el-leverandør (i dette tilfælde AURA Elhandel). Dette er den eneste del af den samlede elpris, som du selv kan påvirke.

AURA Grøn Strøm tillæg

Du støtter den grønne omstilling ved at tilvælge AURA Grøn Strøm. Så køber vi certifikater fra vedvarende energikilder svarende til dit strømforbrug. Det kan eksempelvis være vind, sol og vandkraft. 

Estimerede afgifter og transport

Dine udgifter til transport og afgifter er obligatoriske og ens, uanset hvem du vælger som el-leverandør. De dækker primært over udgifter til dit netselskab og til staten. Den beregnede pris er baseret på netselskaberne Dinel (vest for Storebælt) og Cerius (øst for Storebælt) og kan derfor variere i forhold til det netområde, du bor i. Herudover skal du betale et abonnement til dit netselskab. Dette abonnement varierer fra netselskab til netselskab og er derfor ikke inkluderet i beregningen.

Estimeret totalpris

Den estimerede totalpris indeholder din elpris, AURA Grøn Strøm tillæg (hvis du har tilvalgt det) og estimerede transportomkostninger/udgifter og afgifter. Bemærk, at de estimerede udgifter til transport og afgifter er de samme for dig uanset, hvilken el-leverandør du vælger.

Abonnement

Dette er dit abonnement til AURA Elhandel.

Er du allerede elkunde hos AURA og vil skifte til KombiEl? Så skal du logge ind og skifte på Mit AURA, hvor du kan skifte din elaftale med løbende måned + en måneds varsel.

Prisen på AURA KombiEl justeres time for time, hvoraf halvdelen udgøres af AURA FlexEl og den anden halvdel udgøres af AURA FastEl. AURA FlexEl følger timeprisen på den nordiske elbørs og justeres time for time. Prisen for AURA FastEl er fast i 3 måneder og opdateres hvert kalenderkvartal. Du kan altid følge den aktuelle timepris på AURA KombiEl i grafen herunder. Tillægget for AURA Grøn Strøm følger markedsprisen for grønne certifikater og reguleres hvert kvartal. Alle priser er inkl. moms. Se mere i Vilkår & Betingelser.

Den gennemsnitlige elpris for AURA KombiEl er beregnet ud fra den gennemsnitlige elpris på AURA FlexEl i den foregående måned samt den aktuelle elpris på AURA FastEl.

 

Følg timeprisen på AURA KombiEl

*De viste priser er den rene elpris på AURA kombiEl inkl. moms. Prisen er uden obligatoriske skatter og afgifter til stat og dit lokale netselskab. De afhænger af din adresse og er ens uanset, hvem du vælger som elleverandør. Vær opmærksom på, at afgifterne til dit lokale netselskab varierer over døgnet.

Godt at vide

AURA Energi er et energiselskab med begge ben på jorden. Vi har mere end 100 års erfaring og arbejder hver dag med fuld fokus på at skabe glade kunder og en hurtigere omstilling til grøn energi. Godt for dig og godt for miljøet.

Hos AURA får du altid gode og gennemskuelige elpriser. Vi har ingen skjulte gebyrer - og ingen binding på vores elaftaler, så det er risikofrit at prøve os af.

Vi er et mindre energiselskab, der gerne vil være tæt på vores kunder. Vi sætter en ære i at yde god kundeservice og rådgivning. Vi er tilgængelige på både telefon og mail, hvis du har brug for hjælp. Og så har du naturligvis adgang til din personlige side på Mit AURA, hvor du blandt andet har en nemt overblik over dine betalinger og hvor du kan følge dit strømforbrug.

Det er nemt og gratis at skifte til AURA og det tager kun et par minutter at tilmelde dig.

Vi klarer det praktiske for dig. Du skal dog være opmærksom på, at nogle elselskaber kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du skriftligt opsiger din elaftale hos din nuværende leverandør.

Du har altid 14 dages fortrydelsesret ved bestilling af elaftale. Du kan kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du fortryder.

Vi har ingen binding på vores elaftaler, så du kan opsige din elaftale til enhver tid. 

Du kan se vores gældende vilkår og gebyrer her.

Du er i trygge hænder hos os

  • Gratis oprettelse
  • Altid gode elpriser
  • Personlig kundeservice & rådgivning

Bestil AURA KombiEl

Gå til bestilling

Alle elaftaler

Se alle elaftaler