Aura_kombiel_jumbo.jpg

AURA KombiEl

top

Kombiner den faste elpris med den variable timepris

AURA KombiEl er for dig, der vil kombinere fordelene ved en fastprisaftale og de fleksible timepriser. Vil du gerne udnytte de timer på døgnet, hvor strømmen er billigst, men er du samtidig bekymret for konsekvenserne af for store udsving i prisen? Så er AURA KombiEl det helt rigtige valg.

Udnyt når elprisen er lav, men undgå de største udsving

Når du vælger AURA KombiEl får du en fleksibel elpris med et sikkerhedsnet. AURA KombiEl er nemlig en halv fast og en halv fleksibel elaftale - time for time. Døgnet rundt.

Du vil derfor ikke opleve lige så store udsving på AURA KombiEl, som der kan være ved en fleksibel prisaftale. Du vil dog stadig kunne udnytte de billige timer ved eksempelvis at flytte tøjvask eller opladning af elbil – til gavn for både på din elregning og din grønne samvittighed.

Personlig kundeservice og rådgivning

Benyt dig af personlige service og rådgivning hos vores dygtige og erfarne kundeservice. Vi er her for at hjælpe dig!

OBS: Er du allerede elkunde hos AURA og vil skifte elaftale? 
Så skal du logge ind og skifte din elaftale på Mit AURA.

Bor du øst eller vest for Storebælt?

Din elpris er bestemt ud fra, hvor i landet du bor

Støt klimaet med AURA Grøn Strøm

AURA Grøn Strøm er strøm fra vedvarende energikilder

Hjælp klimaet med grøn strøm

Du kan nemt støtte den grønne omstilling med en elaftale hos AURA. Til alle vores elaftaler kan du nemlig tilvælge AURA Grøn Strøm. Så køber vi certifikater fra vedvarende energikilder svarende til dit elforbrug. Det kan eksempelvis være vind, sol og vandkraft.

Du skal dog være opmærksom på, at du ikke får leveret ren grøn strøm (vindstrøm, solenergi, osv.) i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet. Dette gælder for alle el-leverandører.

Hvad koster det at gøre din strøm grøn?

Prisen på AURA Grøn Strøm følger markedsprisen for grønne certifikater. Prisen bliver justeret hvert kvartal.

AURA KombiEl

Kombiner flexpris og fastpris

Den viste pris er sammensat af halv AURA FlexEl og halv AURA FastEl
82,28 øre/kWh
21,00 kr/md
Abonnement
21,00 kr/md
Abonnement

Hvad betyder priserne

Elpris

Elprisen er din betaling for selve strømmen.

Elprisen består af vores indkøbspris på den nordiske elbørs Nordpool samt et fast tillæg, der dækker omkostninger ved at handle på elbørsen. Det faste tillæg for AURA KombiEl er 17,5 øre/kWh inkl. moms.

AURA Grøn Strøm tillæg

Du støtter den grønne omstilling ved at tilvælge AURA Grøn Strøm. Så køber vi certifikater fra vedvarende energikilder svarende til dit strømforbrug. Det kan eksempelvis være vind, sol og vandkraft. 

Estimerede afgifter og transport

Dine udgifter til transport og afgifter er obligatoriske og ens, uanset hvem du vælger som el-leverandør. De dækker primært over udgifter til dit netselskab og til staten. Den beregnede pris er baseret på netselskaberne Dinel (vest for Storebælt) og Cerius (øst for Storebælt) og kan derfor variere i forhold til det netområde, du bor i. Herudover skal du betale et abonnement til dit netselskab. Dette abonnement varierer fra netselskab til netselskab og er derfor ikke inkluderet i beregningen.

Estimeret totalpris

Den estimerede totalpris indeholder din elpris, AURA Grøn Strøm tillæg (hvis du har tilvalgt det) og estimerede transportomkostninger/udgifter og afgifter. Bemærk, at de estimerede udgifter til transport og afgifter er de samme for dig uanset, hvilken el-leverandør du vælger.

Abonnement

Dette er dit abonnement til AURA Elhandel.

Er du allerede elkunde hos AURA og vil skifte til KombiEl? Så skal du logge ind og skifte på Mit AURA, hvor du kan skifte din elaftale med løbende måned + en måneds varsel.

Prisen på AURA KombiEl justeres time for time, hvoraf halvdelen udgøres af AURA FlexEl og den anden halvdel udgøres af AURA FastEl. AURA FlexEl følger timeprisen på den nordiske elbørs samt et fast tillæg på 10 øre/kWh og justeres time for time. Du kan altid følge den aktuelle timepris på AURA FlexEl. Prisen på AURA FastEl reguleres hvert kvartal og fastsættes ud fra løbende indkøb på den nordiske elbørs i det foregående kvartal samt et fast tillæg på 25 øre/kWh. Du kan altid følge den aktuelle timepris på AURA KombiEl i grafen herunder. Tillægget for AURA Grøn Strøm følger markedsprisen for grønne certifikater og reguleres hvert kvartal. Som ny kunde hos AURA får du automatisk en kvartalsregning, hvor du betaler forud for dit forventede forbrug. Vil du hellere have en månedsregning, kan du nemt tilmelde dig dette på Mit AURA. Alle priser er inkl. moms. Se mere i Vilkår & Betingelser.

Den gennemsnitlige elpris for AURA KombiEl er beregnet ud fra den gennemsnitlige elpris på AURA FlexEl i den foregående måned samt den aktuelle elpris på AURA FastEl.

Mange fordele hos AURA

  • Gratis oprettelse
  • Altid gode elpriser
  • Personlig kundeservice & rådgivning
  • Frit valg mellem kvartals- og månedsregning

Godt at vide

AURA er et energiselskab med begge ben på jorden og mere end 100 års erfaring. 

Hos os får du gode og gennemskuelige elaftaler. Vi har ingen skjulte gebyrer - og ingen binding på vores elaftaler, så det er risikofrit at prøve os af.

Vi synes, at du skal have valgfrihed. Derfor kan du f.eks. selv bestemme, om du ønsker kvartals- eller månedsregning og om du vil tilkøbe grøn strøm til din elaftale eller ej.

Vi sætter en ære i at yde kundeservice og rådgivning i topklasse. Vi er tilgængelige på både telefon og mail, hvis du har brug for hjælp. Og så har du naturligvis adgang til din personlige side på Mit AURA, hvor du blandt andet nemt kan følge dit strømforbrug og får et godt overblik over dine betalinger.

Vi vil gerne gøre en forskel og har derfor en lang tradition for at støtte sociale og kulturelle foreninger, klubber og arrangementer gennem partnerskaber og sponsorater. 

Vi arbejder desuden innovativt for at fremme grøn omstilling og udbredelsen af vedvarende energi, så vi sammen kan komme endnu tættere på en bæredygtig fremtid.

Det er nemt og gratis at skifte til AURA og det tager kun et par minutter at tilmelde dig.

Vi klarer det praktiske for dig. Du skal dog være opmærksom på, at nogle elselskaber kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du skriftligt opsiger din elaftale hos din nuværende leverandør.

Hos AURA vælger du selv, hvordan du vil betale din elregning – hvert kvartal med forudbetaling eller via en månedsregning, hvor du betaler for den seneste måneds forbrug.

Som ny kunde får du automatisk en kvartalsregning, men du kan nemt ændre det til månedsregning i vores selvbetjening Mit AURA.

Du har altid 14 dages fortrydelsesret ved bestilling af elaftale. Du kan kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du fortryder.

Vi har ingen binding på vores almindelige elaftaler, så du kan opsige din elaftale til enhver tid. 

Du kan se vores gældende vilkår og gebyrer her.

Bestil AURA KombiEl

Gå til bestilling

Alle elaftaler

Se alle elaftaler