AURA Byggestrøm – når du skal bygge nyt eller bygge om

Med AURA Byggestrøm er du sikret en perfekt start på dit byggeri. Har du købt en bolig og skal i gang med at bygge om, have udvidet boligen med en tilbygning eller bare vil bygge nyt, er det en fordel at vælge en midlertidig elaftale som AURA Byggestrøm.

Som et af de eneste energiselskaber i Danmark tilbyder vi AURA Byggestrøm – en skræddersyet elaftale til dig, der skal bygge om, bygge nyt eller have opsat en midlertidig måler.

Hvorfor skal du vælge AURA Byggestrøm?

Når du bygger nyt eller bygger om, bliver strømforbruget ofte rigtig højt. Det løber nemt op i 10.000 – 20.000 kr. afhængig af om der bygges om sommeren eller om vinteren. Om vinteren skal der eksempelvis bruges meget strøm til at gennemtørre huset.

3 grunde til at vælge AURA Byggestrøm

  • Du får en skræddersyet elaftale til dit byggeri
  • Du får en billig elpris i helt op til 12 måneder
  • Vi har stor erfaring med byggestrøm og sidder klar til at hjælpe

Med mindre andet er aftalt, er det typisk bygherre, der skal betale for ydelser som strøm og vand under byggeriet. Derfor kan du spare mange penge ved at vælge en elaftale med en lav elpris i løbet af byggeperioden.

Med AURA Byggestrøm får du en yderst attraktiv elpris fra dit byggeri påbegyndes og de næste op til 12 måneder. Herefter overgår du til en af vores øvrige elaftaler, som du selv vælger, når du bestiller byggestrøm.

AURA El-handel hjælper hele vejen

Nye regler på el-markedet har gjort bestilling af byggestrøm til en kompliceret og tidskrævende proces med mange faldgruber. Både det lokale netselskab, el-installatør og el-leverandør skal i spil for at bestille byggestrøm, og undervejs opstår der nemt forsinkelser

Vores erfarne byggestrøms-team sidder klar til at hjælpe dig hele vejen, så du kommer hurtigt i mål. Det betyder kort sagt, at du sparer både tid og penge.

Vi har mere end 80.000 glade elkunder i hele Danmark - og du kan blive den næste.

Bor du øst eller vest for Storebælt?

Din elpris er bestemt ud fra, hvor i landet du bor

Støt klimaet med AURA Vind

For kun 4,55 kr/md ved et årsforbrug på 3.500 kWh

Hjælp klimaet med grøn strøm fra AURA

Du kan nemt støtte den grønne omstilling med en elaftale hos AURA. Til alle vores elaftaler kan du nemlig tilvælge AURA Vind. Med dit tilvalg køber vi certifikater på dansk vindmøllestrøm svarende til dit elforbrug.

Hvad koster det at gøre din strøm grøn?

AURA Vind koster 1,56 øre/kWh, hvilket svarer til 4,55 kr. ekstra om måneden, hvis du har et årligt forbrug på 3.500 kWh (gennemsnitlig husstand med 2 voksne og 2 børn).

Gå efter bladmærket, når du køber grøn strøm

For at du kan være sikker på kvaliteten i dit grønne strømvalg, har Forbrugerombudsmanden indført en national mærkningsordning på området. Grønne elaftaler, som lever op til bestemte krav, kan derfor mærkes med ét eller to grønne blade.

p_el_bladmærke_1_venstre_ny.png

Hvad er forskellen på ét og to grønne blade?

Elprodukter med ét grønt blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. AURA Vind har et grønt blad.

Elprodukter med to grønne blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. Derudover foretages der klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm (el. vindstrøm, solenergi, osv.) i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

 

AURA Byggestrøm

Til dig, som skal bygge nyt eller bygge om

Elpris
28,95 øre/kWh
20,83 kr/md
Abonnement

Hvad betyder priserne

Elpris

Elprisen er dine udgifter til din el-leverandør (i dette tilfælde AURA Elhandel). Dette er den eneste del af den samlede elpris, som du selv kan påvirke.

AURA Vind tillæg

Du støtter den grønne omstilling ved at tilvælge AURA Vind. Så køber vi nemlig strøm produceret på danske vindmøller svarende til din husstands el-forbrug. 

Estimerede transportomkostninger/udgifter og afgifter

Dine udgifter til transport og afgifter er de samme, uanset hvem du vælger som el-leverandør. Disse udgifter er obligatoriske og er de samme for dig uanset, om vælger AURA eller en anden el-leverandør. De dækker primært over udgifter til dit netselskab og til staten. Det estimerede tal er en vægtet beregning af de gennemsnitlige udgifter i hhv. Øst og Vestdanmark.

Estimeret totalpris

Den estimerede totalpris indeholder din elpris, AURA Vind tillæg (hvis du har tilvalgt det) og estimerede transportomkostninger/udgifter og afgifter. Bemærk, at de estimerede udgifter til transport og afgifter er de samme for dig uanset, hvilken el-leverandør du vælger.

Abonnement

Dette er dit abonnement til AURA Elhandel.

Prisen på AURA Byggestrøm følger timeprisen på den nordiske elbørs og justeres time for time. Den viste pris på AURA Byggestrøm er derfor sidste måneds gennemsnitlige pris og er derfor ikke identisk med din kommende faktiske elpris, da du bliver afregnet time for time for dit elforbrug. Har du ikke en flexmåler til dit byggeri, bliver du dog afregnet gennemsnitsprisen for måneden.

AURA Byggestrøm kan anvendes i max. 12 måneder. Herefter vælger du, om du vil fortsætte på AURA FastEl eller AURA FlexEl. Se mere i Vilkår & Betingelser.

 

Godt at vide

AURA Energi er et energiselskab med begge ben på jorden. Vi har mere end 100 års erfaring og arbejder hver dag med fuld fokus på at skabe glade kunder og en hurtigere omstilling til grøn energi. Godt for dig og godt for miljøet.

Hos AURA får du altid gode og gennemskuelige elpriser. Vi har ingen skjulte gebyrer – og ingen binding på vores elaftaler, så det er risikofrit at prøve os af.

Vi er et mindre energiselskab, der gerne vil være tæt på vores kunder. Vi sætter en ære i at yde en professionel og kompetent kundeservice. Vi er tilgængelig på både telefon og mail, hvis du har brug for hjælp. Og så har du naturligvis adgang til vores digitale selvbetjening 24/7/365.

Du har altid 14 dages fortrydelsesret ved bestilling af elaftale. Du kan kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du fortryder.

Vi har ingen binding, så du kan opsige din elaftale til enhver tid. Opsigelse er løbende måned + 30 dage.

Vi har ingen skjulte gebyrer. Vi anbefaler, at du tilmelder din elregning til Betalingsservice. Det koster ikke noget at benytte Betalingsservice som kunde hos AURA og du er sikker på, at regningen bliver betalt til tiden. Vælger du at modtage girokort, koster det 39 kr. Betaler du din regning for sent, koster det et rykkergebyr.

Du kan se vores gældende vilkår og gebyrer her.

Det er nemt og gratis at skifte til AURA.

Vælg din foretrukne elaftale og bestil ovenfor. Det tager 2 minutter.

Vi klarer det praktiske for dig. Du skal dog være opmærksom på, at nogle elselskaber kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du skriftligt opsiger din elaftale hos din nuværende leverandør.

 

Det siger vores kunder

Spørgsmål, vi ofte får fra vores el-kunder

Det er gratis at skifte elselskab, og vi klarer det hele for dig. Vær dog opmærksom på, at din nuværende elleverandør kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du opsiger din el-aftale hos din nuværende elleverandør. 

Du skal blot klikke på Bestil knappen og udfylde dine oplysninger. Det tager kun et øjeblik, så sørger vi for at oprette din el-aftale.

Ja, selvfølgelig kan du det. Er det vigtigt for dig at have en grønnere strømforsyning, tilbyder AURA El-handel at købe strøm produceret på vindmøller svarende til din husstands el-forbrug.

Når du køber strøm fra vindmøller hos os, koster det et mindre tillæg på 1,56 øre pr. kWh, hvilket svarer til 4,55 kr. om måneden ved et årsforbrug på 3.500 kWh (gennemsnitlig husstand med 2 voksne og 2 børn).

Med tillægget forpligter vi os til at købe den tilsvarende mængde strøm hos vores samarbejdspartner Vindenergi Danmark. Når du køber strøm produceret ved hjælp af vindmøller, sender du et signal om, at du støtter miljøvenlige produktionsformer.

Du vælger blot hvilken af vores el-aftaler du ønsker og tilvælger AURA Vind.

Det tager kun to minutter at bestille din nye el-aftale hos AURA. Herefter sørger vi for, at aftalen starter hurtigst muligt - typisk vil det være løbende måned + 30 dage. Ønsker du en specifik startdato, kan du naturligvis angive det i din bestilling. 

Der er forskelligt, hvilke bindinger elleverandørerne har. Spørg evt. din nuværende elleverandør, hvis du er i tvivl.

Hos AURA El-handel har vi generelt ikke binding på vores elprodukter til private. Dog kan der på specielle kampagneprodukter være en binding. Vi har et opsigelsesvarsel, som er på løbende måned plus én måned.

Din nuværende elleverandør kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du opsiger din el-aftale hos din nuværende elleverandør. 

Din produktion og dit forbrug bliver opgjort ved leverandørskifte, og en eventuel overproduktion vil kun blive afregnet til 60 øre/kWh. Hvis du er på den gamle ordning og vil skifte elleverandør, anbefaler vi derfor, at du venter med at skifte leverandør, så skiftet falder sammen med din årlige forbrugsopgørelse.