Kampagne - Priming - Jumbotrons4.png

En fest af et fællesskab

Sammen gør vi en forskel...

Vi fejrer fælleskabet

Fordi du er andelshaver i AURA, er du med til at sikre, at fællesskabet er en fest af være en del af.

Sammen gør vi en forskel.

Læs mere om andelsselskabet

Her støtter vi

Tilskud til energirenovering

Røgen Borgerforening, som driver Røgen Forsamlingshus har fået tilskud fra AURA Lokalværdipuljen til at energirenovere forsamlinghuset. 

"Vi udskifter scenelys og alle øvrige energislugende lyskilder til LED. Og vi er glade for, at AURA vil hjælpe os med denne del af projektet, hvor forsamlingshuset bliver mere bæredygtigt, og vi kommer til at nedsætte energiforbruget og udgifterne til energi markant," siger Allan Nordestgaard Sørensen fra Røgen Borgerforening.

Støtte til fællesskaber 

I Viby Basket ønsker de at skabe en styrket kontakt mellem foreningens medlemmer og bestyrelsen, og derfor afholder de klubdage for medlemmerne og deres familier.

Klubdagene skal bruges til at fortælle om de opgaver, som løses af frivillige i foreningen i håb om at tiltrække endnu flere.

”Viby IF Basket er stolt af sin omfattende og mangfoldige medlemskreds, der afspejler det lokale samfund på bredest mulig måde,” siger Lise Frost Høyer fra Viby Basket IF.

Grim bliver grøn

GrimFest og AURA har indgået en aftale, som hjælper festivalen og Grimhøjgaard, hvor festivalen afholdes med at blive Danmarks første festival og eventplads, der spiller på 100% grøn energi.

Vores fælles interesse for bæredygtighed og grøn omstilling, har været drivkraften i dette samarbejde. Fremtidens festivaler skal være bæredygtige, og med dette samarbejde vil Grim og AURA gå forrest, og forhåbentlig inspirere og motivere andre festivaler og kulturinstitutioner.

Vores produkter som bidrager til en velfungerende hverdag

En fest af et fællesskab

Du ved det måske ikke, men lige nu er du faktisk med til en fest af et fællesskab, fordi du er andelshaver i AURA.

Sammen gør vi en forskel for lokalområdet, for den grønne omstilling og for din hverdag.