Kender du Årets Energibombe?

AURA har for fjerde gang kåret Årets Energibombe. Årets Energibombe er den frivillige i den lokale forening, som gør en ekstra indsats og bidrager med et særligt engagement til den lokale forenings arbejde. En energibombe er med til at styrke fællesskabet i den forening eller i forbindelse med den sag, som vedkommende arbejder for.

Årets Energibombe vinder 30.000 kr., hvoraf 5.000 kr. går til Energibomben selv, mens de 25.000 kr. går til den forening, som Energibomben er tilknyttet.

Vinderen af Årets Energibombe 2022

Sanne Bruun Jensen, hjælpetræner, træner, instruktør, udvalgsmedlem og bestyrelsesmedlem i Skanderborg Taekwondo Klub, løber med titlen som Årets Energibombe 2022.

 

Torben Sachmann Hansen, bestyrelsesformand i Skanderborg Taekwondo Klub, Sanne Bruun Jensen og Carsten Höegh Christiansen, adm. direktør i AURA.

Sanne var en af de fem udvalgte, som gik videre til afstemningen. AURAs andelshavere har stemt på deres favorit og Sanne løb med sejren.

Læs mere: Sanne Bruun Jensen er Årets Energibombe

Afstemningens resultat:

Martin Kølner-Augustson, FDF Hørning: 12,2 %
Sanne Bruun Jensen, Skanderborg Taekwondo Klub: 29,8 %
Anders Birch, Sjelle–Skjørring Musik & Scenekunst: 11,4%
Caroline Wolff og Sarah Schouby, Go Gymnastik Odder: 19,2 %
Sakariya A. S. Mohamed, Viby IF Basketball: 27,4 %

 

Vi gør det fordi...

Vi er bevidste om vores ståsted som andelsejet selskab, og derfor ønsker vi at give noget tilbage til det lokalsamfund, som vi er en del af og til de andelshavere, som vi er ejet af.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Årets Energibombe eller ansøgningsprocessen, kan du skrive en mail til

kommunikation@aura.dk