Få fiberbredbånd til din forening

Med AURA Fiber og Waoo som leverandør af fiberbredbånd, telefoni og/eller TV kan alle beboere i boligforeninger få leveret en fremtidssikret løsning via fiberbredbånd.

Vi har gjort det nemt og fleksibelt, så der både er mulighed for en kollektiv eller en individuel løsning – alt efter hvad der passer bedst til din forening.

Aftalen med boligforeningen kan være en såkaldt individuel løsning, eller en kollektiv løsning. Produktudvalget  på de to typer aftaler er ens. 

AURA Fiber Foreningsaftale - individuel

Ved en individuel aftale forstås, at Foreningen blot indgår en enkel rammeaftale med AURA Fiber – og dernæst lader det være op til Foreningens medlemmer selv at tilmelde sig med de ydelser, den enkelte ønsker. Tilmeldingen sker direkte til AURA Fiber, som sørger for det praktiske og fakturerer direkte til beboeren.

Denne model giver beboeren den fulde fleksibilitet – dvs. der er ikke brug for fælles beslutninger om, hvilke abonnementer der skal aktiveres i foreningen, og alle får mulighed for at skræddersy netop den løsning, der passer dem. Denne type aftale forudsætter blot tilslutning fra en vis andel af foreningens medlemmer.

AURA Fiber Foreningsaftale - kollektiv

Ved en kollektiv aftale forstås, at der aftales en grundydelse, som alle beboere ønsker – på enten internet, tv eller begge dele. Dermed vil de aftalte grundydelser blive faktureret samlet til foreningen. Den løsning giver naturligvis en lettere administrativ arbejdsgang for os – og det afspejles i attraktive priser på grundydelserne.

De husstande, der ønsker yderligere båndbredde på internettet – eller flere tv-kanaler – kan bestille det direkte hos AURA Fiber. Differencen fakturerer vi direkte til den enkelte husstand – og alle har derfor fortsat den fulde fleksibilitet.

Kontakt os

- hvis du har spørgsmål om fiber til foreninger

forening.fiber@aura.dk

87 92 55 77