Internetløsninger til erhvervslivet

Hos AURA Fiber har vi forskellige internetløsninger til erhverv, der tilgodeser både den mindre virksomhed og den store – uanset får du hurtigt og stabilt internet til konkurrencedygtige priser. Vi kan levere fibernet i stort set hele vores forsyningsområde

En fiberbredbåndforbindelse har den store fordel, at hastighederne er symmetriske. Det vil sige, at hastigheden for både at hente og sende data er den samme. Så har du brug for en stabil forbindelse til f.eks. back-up ud af huset eller sender du tegninger, fotos eller lignende, vil du have stor fordel af en fibernet-forbindelse.

Vi har to forskellige løsninger, så du kan vælge den model, der passer bedst til dig.

Fiber Erhverv Basis

Fiber Erhverv Pro

Fordelene ved fiberbredbånd fra AURA Fiber:

  • Markedets hurtigste internet - med høj hastighed både ind og ud af huset
  • Ingen irriterende spildtid - den mest stabile forbindelse på markedet - og garanteret båndbredde
  • Billigt internet - mere hastighed for pengene og fri trafik
  • Velegnet til onlineværktøjer - eksempelvis Remote Backup
  • Nem installation
  • Serviceaftaler på forskellige niveauer - alt efter din virksomheds behov
  • Fast offentlig IP-adresse - med mulighed for at tilkøbe flere IP adresser
  • Hastigheder til alle behov

 

Per Thorgaard Mogensen

Kontakt os

Per Thorgaard Mogensen

Salgskonsulent

Fibernetløsninger der passer til din virksomhed


Hos AURA tilbyder vi lynhurtigt, stabilt og billigt fibernet til erhverv, og vi har helt sikkert en løsning der passer til din virksomhed. S
Skal du bestille fibernet til erhverv, kan du vælge imellem Fiber Erhverv Basis eller Fiber Erhverv Pro. Hvilken løsning du skal vælge, kommer an på din virksomheds behov for hastighed og service.
AURA Fiber tilbyder serviceaftaler på forskellige niveauer, og du kan eksempelvis få adgang til support døgnet rundt med Fiber Erhverv Pro.

AURA tilbyder ikke bare hurtigt internet, vi tilbyder faktisk markedets hurtigste. Det betyder, at hvis din virksomhed skal have det bedste internet til erhverv på markedet, så skal du vælge AURA Fiber som fibernetudbyder.
Det er ikke alle virksomheder, der har brug for den allerhøjeste internethastighed, og vi tilbyder derfor hastigheder til alle behov. Uanset hastigheden, vil din virksomhed opleve den samme stabile internetforbindelse.
Det er let at skifte fra en traditionel internetforbindelse til fibernet. Installationen er nem, og vi hjælper gerne din virksomhed med installationen, hvis der er behov for dette. Kontakt os hvis du har spørgsmål herom.

Hos AURA Fiber ved vi, hvor vigtigt det er, at din virksomheds internetforbindelse er hurtig og stabil. Du kan derfor altid regne med, at du med fibernet fra AURA – kort sagt – får den bedste internetforbindelse på markedet.
Har du spørgsmål omkring fibernet, eller hvilke løsninger som vil passe bedst til din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os, og høre hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Dennis Strandgaard Christensen

Få et uforpligtende tilbud

Dennis Strandgaard Christensen

Salgskonsulent