e_elinstallation_elektriker_jumbo_opti.jpg

Elinstallation til erhverv

Vi løser alle elopgaver for virksomheder, institutioner og kommuner - hurtigt, effektivt og ordentligt

Vi er din virksomheds lokale og professionelle elektriker. Uanset, om du skal have løst en enkelt opgave, leder efter en fast leverandør eller står med en større el-entreprise, så er vi klar til at hjælpe dig!

Ring til os – og vi rykker hurtigt ud

Med 50 dygtige medarbejdere dækker vi hele Østjylland. Vi løser alle opgaver effektivt og med høj kvalitet – og naturligvis til en konkurrencedygtig pris.

 

Kontakt os

Har du en opgave, så er vi klar til at hjælpe!

installation@aura.dk
87 92 55 11

Se vores erhvervsteam

Er du privatkunde? Klik her

 

Vi kan også hjælpe med

Nye elinstallationer

Projektering og udførelse af elinstallationer i kontorer, produktionsanlæg, butikker, institutioner og boligbyggerier.

Læs mere

LED belysning

Opnå store besparelser med LED belysning.
Vi projekterer og opsætter.

Læs mere

Styring & Automation

Spar på driftsomkostningerne med intelligente bygningsinstallationer.


Læs mere

Overvågning af energiforbrug

Læs mere

It, data og netværk

Læs mere

Sikkerhed ved brand

Læs mere

Adgangskontrol

Læs mere

Kabelsøgning

Læs mere

Etablering af byggestrøm

Læs mere

Udvalgte cases

Kan vi hjælpe dig?

Derfor skal du vælge AURA Installation


Autoriseret elinstallatør
og medlem af TEKNIQ

Glade kunder: Vi sætter en ære i at levere en god kundeoplevelse – og vores kunder er glade for samarbejdet. Den seneste undersøgelse bekræfter det, da 43% af kunderne er tilfredse med vores arbejde, mens 57% er meget tilfredse. Vi har langvarige kunderelationer og er altid i en tæt dialog med vores kunder, så vi er sikre på, at vores løsninger lever op til alle krav og forventninger.

Erfaring og kompetencer: Vi har været i branchen i mange år og har kompetencer indenfor mange eltekniske områder. Det gør os til en pålidelige og kompetent samarbejdspartner, der kan varetage alle jeres opgaver indenfor elinstallation, bygningsinstallationer, belysning, IT og data, intelligent styring og automatik med mere. Vores brede kompetencefelt er en af vores største styrker. Vores opgaveløsning spænder derfor bredt – fra små elopgaver, over fagopgaver til store el-entrepriser.

Vi sætter det rigtige hold: Vi kan altid sammensætte et team, der matcher din opgave. Med 50 elektrikere kan vi stille med de rigtige folk til opgaven – uanset om den er stor eller lille. Vi har derfor det nødvendige mandskab og den nødvendige tekniske viden til at løfte enhver el- eller kablingsopgave.

Troværdig og fleksibel samarbejdspartner: Vi dækker bredt som samarbejdspartner. Eksempelvis ved at deltage i projekteringen, yde rådgivning og stå for den praktiske realisering eller nøjes med at være den udførende kraft.

Vi klarer alle opgaver indenfor elinstallation

Uanset om du har brug for hjælp til en stor eller lille elopgave, er vi klar til at hjælpe. Vi udfører alt fra installation i nybyggeri og almindelig service til specialløsninger inden for styring og intelligente installationer.

Vi arbejder både med mindre opgaver i kontormiljøer, som en enkelt elektriker kan klare – og store projekter på f.eks. byggepladser, hvor vi varetager hele el-entreprisen.

Elinstallatør med døgnvagt – vi klarer service og reparation

Hvis du har et akut problem eller hvis dine elinstallationer trænger til vedligeholdelse, så kan vi hjælpe. Du kan kontakte os døgnet rundt – 24/7/365 – og så rykker vi ud.
Vi kan også lave en serviceaftale, så vi sørger, for at dine elinstallationer altid er 100% i orden.

Kontakt os