Fibernet til erhverv fra AURA

Hos AURA forstår vi vigtigheden af en god, hurtig og stabil internetforbindelse. Derfor tilbyder vi markedets hurtigste internetforbindelse, så I kan fremsætte de bedste betingelser for jeres ansatte og kunder.

I en tid, hvor alt foregår online, er det vigtigt at have en internetløsning, som skaber optimale rammer for en digital hverdag. Med fibernet fra AURA har I mulighed for at få op til 2/2 Gbit/s hastighed, hvilket betyder, at tunge filer og data bliver sendt afsted på ingen tid. Med en stabil og hurtig forbindelse vil onlinemøder forløbe uden afbrydelser, og alt drift køre gnidningsfrit.

Ring til os i dag, og hør om din virksomheds muligheder for lynhurtigt fibernet.

Ring til os - 87925575

 

Find den rette internetløsning til din virksomhed

Mangler du godt internet til din virksomhed? Hos AURA har du mulighed for at vælge forskellige internetløsninger, som alle giver adgang til vores netværk. Vælg mellem Basis eller Pro pakken:

 

         
         
   
Erhverv Basis
 
Erhverv Pro
         
Lokal leverandør  
 
         
Den mest stabile internetforbindelse  
 
         
Velegnet til onlineværktøjer  
 
         
En fast offentlig IP-adresse  
 
         
Mulighed for tilkøb af flere IP-adresser      
         
24/7 fejlretning      
         
Maks. 1 times reaktionstid i driftscentret      
         
2/2 Gbit/s -forbindelse      
         

 

Hent de gældende abonnements- og tilslutningsvilkår for AURA Fiber Erhverv.

Tilslutningsvilkår for AURA Fibers erhvervskunder

Abonnementsvilkår for AURA Fibers erhvervskunder

 

 

Hvilken internethastighed skal vores virksomhed vælge?

Det kan være svært at gennemskue, hvilken internethastighed, man skal vælge. Hos AURA har du mulighed for at vælge mellem forskellige internethastigheder, så du ikke behøver betale for noget, der ikke bliver brugt. Vi guider dig til hvor mange Mbit, din virksomhed har behov for:

  • 200 Mbit eller mindre er til de små virksomheder, med 1-9 medarbejdere, der alle arbejder online og har videomøder.

  • 200-500 Mbit er ideelt til jer, som er mellem 10-50 medarbejdere, hvor flere er online samtidig, og hvor I benytter Cloud-løsninger.

  • 500 Mbit er til små eller mellemstore virksomheder, der ønsker at være online samtidig, helt uden gnidninger. Det kan være I up- og downloader større filer og holder onlinemøder.

  • 1000 Mbit eller derover er den hurtigste internetløsning, ideel til større virksomheder med mange medarbejdere, der alle er online samtidig, afholder møder og up- og downloader store filer.

 

Hvis I er i tvivl om, hvilken internethastighed I skal vælge, er det bedre at runde op end ned. Manglende Mbit vil resultere i langsomme reaktionstider, hvilket kan opleves som spildtid.

Skal vi sammen finde den rigtige løsning til din virksomhed?

Er du i tvivl om hvilken internetløsning, der passer bedst til jer? Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan vælge den helt rigtige løsning til jeres behov. Kontakt os, og hør mere om priser og muligheder med fibernet til erhverv.

Udfyld kontaktformular

Udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig med henblik på at uddybe dine muligheder for at få fibernet til erhverv.

Få mere at vide om fiber til erhverv.

Udfyld kontaktformular

 

Ring til os

Vi sidder klar på telefonen mandag-torsdag fra kl. 08.00-16.00 og fredage fra kl. 08.00-15.00

Ring til os på

87 92 55 75

 

Skriv til os

Du har også mulighed for at skrive til os via mail, hvis du har spørgsmål eller behov for sparring.

Skriv til os på

erhverv.fiber@aura.dkHvorfor vælge fibernet til erhverv fra AURA?

Med internet via fibernet vil du aldrig skulle bekymre dig for, om der er internet nok til alle. Forbindelsen bliver ikke belastet af, at der er mange brugere, da fiberkablerne sender data frem og tilbage ved lysets hast. Alle vil derfor kunne få den samme stabile og lynhurtige internetoplevelse.

Fibernet er et godt valg til virksomheder, der har behov for et stabilt internet. Internet via fibernet til virksomheder er en hurtigere internetløsningen, sammenlignet med eksempelvis internet via det traditionelle bredbånd. Det skyldes, at data sendes gennem lyslederkabler fremfor kobberkabler, som traditionelt har givet udfordringer i forhold til selve hastigheden på det internet, der leveres.

Fibernet er desuden en fremtidssikret løsning, som sikrer dig og din virksomhed en hurtig og stabil internetforbindelse.

 

Vi hjælper jer før, under og efter købet af internet til erhverv

 

Hos AURA ved vi, hvor stor junglen af internetløsninger kan være. Derfor tilbyder vi rådgivning, inden I beslutter jer for, hvilket internet I skal have, så vi sammen kan finde den helt rigtige internetløsning til jeres virksomhed. Hvis du er på jagt efter den bedste internetløsning til dine medarbejdere, som et personalegode, kan vi også hjælpe med det.
Flere virksomheder giver medarbejderne mulighed for også at arbejde hjemmefra, og her kan et stabilt internet skabe større motivation og arbejdsglæde.

Når den perfekte løsning er fundet, hjælper vi gerne med opsætning, så I er sikre på, at jeres netværk kører optimalt. Hvis I undervejs har behov for sparring, er vores teknikere og eksperter altid klar, så vi sammen kan løse jeres eventuelle udfordringer med virksomhedens internetforbindelse.

Som erhvervskunder hos os får I adgang til vores tekniske support som i hverdage sidder klar ved telefonerne fra 08.00-20.00 og i weekender og helligdage fra 10.00-14.00.
Vi er med jer hele vejen og skulle jeres behov for internet til erhverv ændre sig, vil vi løbende kunne tilpasse internetløsningen til jeres situation og behov.

Per Thorgaard Mogensen

Per Thorgaard Mogensen

Account Manager Erhverv

Ofte stillede spørgsmål: 

Fordelene ved fibernet er mange. Har du et internetabonnement med fibernet, skal du aldrig være bekymret for, om du eller resten af virksomheden kommer til at mangle båndbredde.

Med traditionelt internet via bredbånd, som leveres via kobberkabler, deler alle enheder på netværket den samme forbindelse. Det betyder, at hvis mange enheder skal bruge internettet samtidigt, kan forbindelsen blive så belastet, at det påvirker alles internetoplevelse. Det problem opstår ikke med en internetforbindelse via fibernet, da de optiske kabler sender data så hurtigt, at alle på netværket vil opleve den samme lynhurtige internethastighed.

Din virksomhed får en dedikeret linje.

Og hvad betyder det så? Med en fiberforbindelse fra AURA får du en dedikeret linje – kun til dig og virksomheden. Dermed forringes forbindelsen ikke af andre brugere i området eller afstanden til en central. Fibernettet påvirkes ikke af skove, bakker, bygninger eller lignende, så bor du på landet får du samme hurtige hastighed som alle andre steder.


Samme up- og download hastighed
Det lyder måske ligegyldigt, men det er det absolut ikke. Uanset om du skal deltage i f.eks. videomøder, anvende systemer i skyen, checke mail, surfe internettet mv., så er en symmetrisk hastighed en stor fordel. Det gælder faktisk også ved dagligdags en ting, som at uploade billeder, data mv. til skyen.Vi kan levere fibernet i stort set hele vores forsyningsområde. 

Se kortet her

 

Du har søgt på en erhvervsadresse på privatsiden og får at vide, at der ikke kan leveres fibernet på den adresse, som du søger på.

Udfyld vores interesseformular her og så vil vi kigge nærmere på adressen. 

Gå til formularen

Til vores erhvervsprodukter findes 2 forskelllige serviceaftaler, alt efter hvilket behov din virksomhed har. 

Erhverv Basis serviceaftale

Erhverv Pro serviceaftale

Hos AURA er det muligt at lave aftaler om firmabetalt internet, der giver dine medarbejdere den bedste forudsætning for at arbejde hjemme. 

Læs mere om firmabetalt internet

Hent de gældende abonnements- og tilslutningsvilkår for AURA Fiber Erhverv.

Tilslutningsvilkår for AURA Fibers erhvervskunder

Abonnementsvilkår for AURA Fibers erhvervskunder

 

Retningslinjer for acceptabel brug af internettet

Læs de retningslinjer for acceptabel brug af internet og datakommunikation, der er gældende hos AURA Fiber.

Retningslinjer for acceptabel brug af internet og datakommunikation

 

Tre tilfredse kunder

 

Lad os hjælpe dig med den optimale fibernetløsning

Mandag - torsdag 8.00 - 16.00
Fredag 8.00 - 15.00

Per Thorgaard Mogensen
Per Thorgaard Mogensen
Account Manager Erhverv
87 92 55 75