Gør en god gerning for miljøet og Silkeborg-Voel KFUM

Sammen med Silkeborg-Voel KFUM har vi skræddersyet en grøn elaftale, som gør dig i stand til nemt at gøre en bæredygtig forskel og bidrage til at nå FN's Verdensmål.

Du hjælper klimaet

Med AURA FlexEl Vind bidrager du direkte til den grønne omstilling. Vi køber nemlig strøm fra danske vindmøller svarende til dit elforbrug.

Du bakker op om Silkeborg-Voel KFUM

Vi sender 312,50 kr. til klubben første år, hvor du er kunde. Herefter støtter vi med 187,50 kr. for hvert efterfølgende år, hvor du er kunde. Alt sammen uden at det koster dig ekstra.

Du får en grøn elaftale

Med AURA FlexEl Vind udnytter du elmarkedet fuldt ud, da prisen følger elmarkedet time for time.

Godt for miljøet, SVK og dig. Sammen om FN's Verdensmål.

Grøn strøm
AURA FlexEl Vind
22,78
øre/kWh

•  Du støtter Silkeborg-Voel KFUM

•  Grøn strøm fra danske vindmøller

•  Elprisen følger markedet hver time

•  Abonnement 21 kr/md.

•  Ingen binding

Klik her og bestil AURA FlexEl Vind

Prisen på AURA FlexEl følger timeprisen på den nordiske elbørs. Dertil kommer nettarif, PSO og afgifter, som ca. udgør 1,60 kr./kWh og som vi viderefakturerer uden tillæg.

Den viste elpris er sidste måneds gennemsnitlige pris. Den er derfor ikke identisk med din kommende faktiske elpris, da du bliver afregnet time for time for dit elforbrug.
Vilkår og betingelser
 
Med dette produkt får du grøn energi - læs mere her

p_el_bladmærke_1_tilskaaret.png

 

Vores kunder siger:

Hvorfor vælge AURA

  • Altid gode elpriser
  • Over 80.000 elkunder i hele Danmark
  • Personlig og tilgængelig kundeservice
  • Følg dit forbrug på din personlige side

Spørgsmål, vi ofte får fra vores el-kunder

Det er gratis at skifte, og vi klarer det hele for dig. Vær dog opmærksom på, at din nuværende elleverandør kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du opsiger din el-aftale hos din nuværende elleverandør. 

Ja. Med en klimavenlig elaftale fra AURA er du med til at støtte den grønne omstilling af vores energi. Vi køber strøm produceret på vindmøller, der modsvarer din husstands elforbrug. Mængden af strøm køber vi hos vores samarbejdspartner Vindenergi Danmark.

Med en klimavenlig elaftale sender du et signal om, at du støtter miljøvenlige produktionsformer.

Se vores generelle Vindkraft Deklaration her.

Priserne på AURA FlexEl følger timeprisen på den nordiske elbørs. Dertil kommer nettariffer, PSO og afgifter, som vi skal opkræve på vegne af det lokale netselskab og staten. Disse udgør ca. 1,60 kr./kWh inkl. moms, som vi viderefakturerer uden fortjeneste.

Læs mere om, hvad din samlede elpris består af her.

Du skal blot klikke på Bestil knappen og udfylde dine oplysninger. Det tager kun et øjeblik, så sørger vi for at oprette din el-aftale.

Det tager kun to minutter at bestille din nye el-aftale hos AURA. Herefter sørger vi for, at aftalen starter hurtigst muligt - typisk vil det være løbende måned + 30 dage. Ønsker du en specifik startdato, kan du naturligvis angive det i din bestilling. 

Der er forskelligt, hvilke bindinger elleverandørerne har. Spørg evt. din nuværende elleverandør, hvis du er i tvivl.

Hos AURA El-handel har vi generelt ikke binding på vores elprodukter til private. Dog kan der på specielle kampagneprodukter være en binding. Vi har et opsigelsesvarsel, som er på løbende måned plus én måned.

Din nuværende elleverandør kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du opsiger din el-aftale hos din nuværende elleverandør. 

Din produktion og dit forbrug bliver opgjort ved leverandørskifte, og en eventuel overproduktion vil kun blive afregnet til 60 øre/kWh. Hvis du er på den gamle ordning og vil skifte elleverandør, anbefaler vi derfor, at du venter med at skifte leverandør, så skiftet falder sammen med din årlige forbrugsopgørelse.