Få et gratis pristjek af din el-aftale

Er de billigste elpriser altid de billigste? Er du i tvivl om du har den rigtige el-aftale? Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med et pristjek af din el-aftale. Det tager kun 2 minutter og er både gratis og uforpligtende.

Hvis vi kan matche din nuværende elpris eller tilbyde dig en lavere elpris, sender vi dig tilmed et uforpligtende tilbud.

Ja tak, lad mig få et gratis pristjek af min el-aftale

Spørgsmål, vi ofte får fra vores el-kunder

Det er gratis at skifte, og vi klarer det hele for dig.

Det tager kun den tid, du bruger på tilmeldingen. Vi klarer alt det praktiske. Med mindre du er bundet til en længerevarende aftale hos din nuværende elleverandør, er det en formalitet.

Er det er vigtigt for dig at have en grønnere strømforsyning, tilbyder AURA El-handel at købe strøm produceret på vindmøller til din husstands el-forbrug.

Når du køber strøm fra vindmøller hos os, koster det et mindre tillæg på prisen pr. kWh. Samtidig forpligter vi os til at købe den tilsvarende mængde strøm hos vores samarbejdspartner Vindenergi Danmark. Når du køber strøm produceret ved hjælp af vindmøller, sender du et signal om, at du støtter miljøvenlige produktionsformer.

Du vælger blot hvilken af vores el-aftaler du ønsker - herefter kan du vælge AURA Vind som tilllæg. Gå til elprodukter.

Dit nye AURA El-handelsprodukt starter typisk den 1. efter den aktuelt løbende måned plus én måned. Det vil fx sige, hvis du i løbet af marts gerne vil skifte til AURA FastEl , så starter det op 1. maj. Hvis du er bundet til en længerevarende aftale, starter vi din leverance op hurtigst muligt.

Der er forskelligt, hvilke bindinger elleverandørerne har. Spørg evt. din nuværende elleverandør, hvis du er i tvivl.

Hos AURA El-handel har vi ikke binding på elprodukterne AURA FastEl, AURA Variabel og AURA FællesEl, men der er et opsigelsesvarsel, som er på løbende måned plus én måned.

På introduktionstilbud er der en binding på 6 måneder samt et opsigelsesvarsel, som er på løbende måned plus én måned.

Nej, du skal blot tilmelde dig – så klarer vi resten. Du skal dog være opmærksom på eventuelle opsigelsesfrister hos din nuværende elleverandør.

Din produktion og dit forbrug bliver opgjort ved leverandørskifte, og en eventuel overproduktion vil kun blive afregnet til 60 øre/kWh. Hvis du er på den gamle ordning og vil skifte elleverandør, anbefaler vi derfor, at du venter med at skifte leverandør, så skiftet falder sammen med din årlige forbrugsopgørelse.