Gør en god gerning for miljøet og Silkeborg-Voel KFUM

Sammen med Silkeborg-Voel KFUM har vi skræddersyet en grøn elaftale, som gør dig i stand til nemt at gøre en bæredygtig forskel og bidrage til at nå FN's Verdensmål.

Du hjælper klimaet

Med AURA FlexEl Vind bidrager du direkte til den grønne omstilling. Vi køber nemlig strøm fra danske vindmøller svarende til dit elforbrug.

Du bakker op om Silkeborg-Voel KFUM

Vi sender 312,50 kr. til klubben første år, hvor du er kunde. Herefter støtter vi med 187,50 kr. for hvert efterfølgende år, hvor du er kunde. Alt sammen uden at det koster dig ekstra.

Du får en grøn elaftale

Med AURA FlexEl Vind udnytter du elmarkedet fuldt ud, da prisen følger elmarkedet time for time.

Godt for miljøet, SVK og dig. Sammen om FN's Verdensmål.

Støt miljøet og Silkeborg-Voel KFUM

AURA FlexEL

Tilbud til dig, som vil have en billig, grøn elaftale og støtte Silkeborg-Voel KFUM

AURA VIND INKLUDERET
Elpris
38,35 øre/kWh
20,83 kr/md
Abonnement
1,82 kr/kWh
Estimeret totalpris

Hvad betyder priserne

Elpris

Elprisen er dine udgifter til din el-leverandør (i dette tilfælde AURA Elhandel). Dette er den eneste del af den samlede elpris, som du selv kan påvirke.

AURA Vind tillæg

Du støtter den grønne omstilling ved at tilvælge AURA Vind. Så køber vi nemlig strøm produceret på danske vindmøller svarende til din husstands el-forbrug. 

Estimerede transportomkostninger/udgifter og afgifter

Dine udgifter til transport og afgifter er de samme, uanset hvem du vælger som el-leverandør. Disse udgifter er obligatoriske og er de samme for dig uanset, om vælger AURA eller en anden el-leverandør. De dækker primært over udgifter til dit netselskab og til staten. Det estimerede tal er en vægtet beregning af de gennemsnitlige udgifter i hhv. Øst og Vestdanmark. Du også skal betale et abonnement til dit netselskab. Dette abonnement varierer fra netselskab til netselskab og er derfor ikke inkluderet i denne beregning.

Estimeret totalpris

Den estimerede totalpris indeholder din elpris, AURA Vind tillæg (hvis du har tilvalgt det) og estimerede transportomkostninger/udgifter og afgifter. Bemærk, at de estimerede udgifter til transport og afgifter er de samme for dig uanset, hvilken el-leverandør du vælger.

Abonnement

Dette er dit abonnement til AURA Elhandel.

 

Det siger vores kunder

Hvorfor vælge AURA

  • Altid gode elpriser
  • Over 80.000 elkunder i hele Danmark
  • Personlig og tilgængelig kundeservice
  • Følg dit forbrug på din personlige side

Spørgsmål, vi ofte får fra vores el-kunder

Det er gratis at skifte elselskab, og vi klarer det hele for dig. Vær dog opmærksom på, at din nuværende elleverandør kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du opsiger din el-aftale hos din nuværende elleverandør. 

Ja. Med en klimavenlig elaftale fra AURA er du med til at støtte den grønne omstilling af vores energi. Vi køber strøm produceret på vindmøller, der modsvarer din husstands elforbrug. Mængden af strøm køber vi hos vores samarbejdspartner Vindenergi Danmark.

Med en klimavenlig elaftale sender du et signal om, at du støtter miljøvenlige produktionsformer.

Se vores generelle Vindkraft Deklaration her.

Læs mere om, hvad din samlede elpris består af her.

Du skal blot klikke på Bestil knappen og udfylde dine oplysninger. Det tager kun et øjeblik, så sørger vi for at oprette din el-aftale.

Det tager kun to minutter at bestille din nye el-aftale hos AURA. Herefter sørger vi for, at aftalen starter hurtigst muligt - typisk vil det være løbende måned + 30 dage. Ønsker du en specifik startdato, kan du naturligvis angive det i din bestilling. 

Der er forskelligt, hvilke bindinger elleverandørerne har. Spørg evt. din nuværende elleverandør, hvis du er i tvivl.

Hos AURA El-handel har vi ikke binding på vores elprodukter til private. Vi har et opsigelsesvarsel, som er på løbende måned plus én måned.

Din introperiode fremgår af selve bestillingen. Du kan starte på en standardaftale, før din introperiode, hvis du har brug for det.

Din nuværende elleverandør kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du opsiger din el-aftale hos din nuværende elleverandør.