Støt miljøet og Silkeborg-Voel KFUM

Sammen med Silkeborg-Voel KFUM har vi skræddersyet en grøn elaftale, som gør dig i stand til nemt at gøre en bæredygtig forskel og bidrage til at nå FN's Verdensmål.

Du hjælper klimaet

Med AURA FlexEl Vind bidrager du direkte til den grønne omstilling. Vi køber nemlig strøm fra danske vindmøller svarende til dit elforbrug.

Du bakker op om Silkeborg-Voel KFUM

Vi sender 312,50 kr. til klubben første år, hvor du er kunde. Herefter støtter vi med 187,50 kr. for hvert efterfølgende år, hvor du er kunde. Alt sammen uden at det koster dig ekstra.

Du får en grøn elaftale

Med AURA FlexEl Vind udnytter du elmarkedet fuldt ud, da prisen følger elmarkedet time for time.

Godt for miljøet, SVK og dig. Sammen om FN's Verdensmål.

Bor du øst eller vest for Storebælt?

Din elpris er bestemt ud fra, hvor i landet du bor

Støt miljøet og Silkeborg-Voel KFUM

AURA FlexEL Vind

Tilbud til dig, som vil have en billig, grøn elaftale og støtte Silkeborg-Voel KFUM

AURA VIND INKLUDERET
Elpris
138,07 øre/kWh
20,83 kr/md
Abonnement
2,84 kr/kWh
Estimeret totalpris

Hvad betyder priserne

Elpris

Elprisen er dine udgifter til din el-leverandør (i dette tilfælde AURA Elhandel). Dette er den eneste del af den samlede elpris, som du selv kan påvirke.

AURA Vind tillæg

Du støtter den grønne omstilling med AURA Vind. Vi køber strøm produceret på danske vindmøller svarende til din husstands el-forbrug. 

Estimerede afgifter og transport

Dine udgifter til transport og afgifter er obligatoriske og ens, uanset hvem du vælger som el-leverandør. De dækker primært over udgifter til dit netselskab og til staten. Det estimerede tal er en vægtet beregning af de gennemsnitlige udgifter i hhv. øst- og vestdanmark. Herudover skal du betale et abonnement til dit netselskab. Dette abonnement varierer fra netselskab til netselskab og er derfor ikke inkluderet i denne beregning.

Estimeret totalpris

Den estimerede totalpris indeholder din elpris, AURA Vind tillæg og estimerede transportomkostninger/udgifter og afgifter. Bemærk, at de estimerede udgifter til transport og afgifter er de samme for dig uanset, hvilken el-leverandør du vælger.

Abonnement

Dette er dit abonnement til AURA Elhandel.

Prisen på AURA FlexEl følger timeprisen på den nordiske elbørs og justeres time for time. Den viste pris på AURA FlexEl er sidste måneds gennemsnitlige pris og er derfor ikke identisk med din kommende faktiske elpris, da du bliver afregnet time for time for dit elforbrug. Du kan følge den aktuelle timepris her.
Se mere i Vilkår & Betingelser.

 

Det siger vores kunder

Hvorfor vælge AURA

  • Altid gode elpriser
  • Over 85.000 elkunder i hele Danmark
  • Personlig og tilgængelig kundeservice
  • Følg dit forbrug på din personlige side

Spørgsmål, vi ofte får fra vores el-kunder

Det er gratis at skifte elselskab, og vi klarer det hele for dig. Vær dog opmærksom på, at din nuværende elleverandør kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du opsiger din el-aftale hos din nuværende elleverandør. 

Ja. Med en klimavenlig elaftale fra AURA er du med til at støtte den grønne omstilling af vores energi. Vi køber strøm produceret på vindmøller, der modsvarer din husstands elforbrug. Mængden af strøm køber vi hos vores samarbejdspartner Vindenergi Danmark.

Med en klimavenlig elaftale sender du et signal om, at du støtter miljøvenlige produktionsformer.

Se vores generelle Vindkraft Deklaration her.

Læs mere om, hvad din samlede elpris består af her.

Du skal blot klikke på Bestil knappen og udfylde dine oplysninger. Det tager kun et øjeblik, så sørger vi for at oprette din el-aftale.

Det tager kun to minutter at bestille din nye el-aftale hos AURA. Herefter sørger vi for, at aftalen starter hurtigst muligt - typisk vil det være løbende måned + 30 dage. Ønsker du en specifik startdato, kan du naturligvis angive det i din bestilling. 

Der er forskelligt, hvilke bindinger elleverandørerne har. Spørg evt. din nuværende elleverandør, hvis du er i tvivl.

Hos AURA El-handel har vi ikke binding på vores standard elprodukter til private. Der kan være bindingsperiode på kampagne tilbud.

Vi har et opsigelsesvarsel, som er på løbende måned plus én måned.