jumbo-kb-kampagne-8.png

Støt Kræftens Bekæmpelse med din elaftale

top

Gør en forskel og støt Kræftens Bekæmpelse med din elaftale

Alle bruger strøm hver eneste dag. Hvorfor ikke kombinere det med at gøre en forskel for de mange danskere, der hvert år rammes af kræft eller lever med sygdommen helt inde på livet?

Når du vælger StøtteEl fra AURA, støtter du et godt formål gennem din elaftale, uden at det koster dig ekstra. For hver kWh strøm du bruger, giver AURA 2 øre til Kræftens Bekæmpelse.

Du kan få AURA StøtteEl, uanset hvor du bor - vi leverer strøm til hele Danmark.

Brug strømmen, når den er billigst

AURA StøtteEl er en fleksibel elaftale, hvor prisen ændres time for time. Du kan altså spare penge, hvis du planlægger dit strømforbrug efter, hvornår strømmen er billigst. Følg den aktuelle timepris på vores timeprisviser.

Prisen på AURA StøtteEl er præcis den samme pris som på vores populære produkt AURA FlexEl. Det er AURA, der betaler støtten på 2 øre/kWh til Kræftens Bekæmpelse.

Du støtter både et godt formål og får en attraktiv elaftale - det er win-win!

Skift til AURA StøtteEl med det samme

  • Det koster ikke ekstra – vi betaler for den støtte, du giver til Kræftens Bekæmpelse.
  • Det er nemt at skifte til AURA StøtteEl. Vi klarer alt det praktiske.
  • Der er ingen binding, og det er gratis at tilmelde sig.

Bor du øst eller vest for Storebælt?

Din elpris er bestemt ud fra, hvor i landet du bor

Støt klimaet med AURA Grøn Strøm

AURA Grøn Strøm er strøm fra vedvarende energikilder

Hjælp klimaet med grøn strøm

Du kan nemt støtte den grønne omstilling med en elaftale hos AURA. Til alle vores elaftaler kan du nemlig tilvælge AURA Grøn Strøm. Så køber vi certifikater fra vedvarende energikilder svarende til dit elforbrug. Det kan eksempelvis være vind, sol og vandkraft.

Hvad koster det at gøre din strøm grøn?

Prisen på AURA Grøn Strøm følger markedsprisen for grønne certifikater. Prisen bliver justeret hvert kvartal.

Gå efter bladmærket, når du køber grøn strøm

For at du kan være sikker på kvaliteten i dit grønne strømvalg, har Forbrugerombudsmanden indført en national mærkningsordning på området. Grønne elaftaler, som lever op til bestemte krav, kan derfor mærkes med ét eller to grønne blade.

p_el_bladmærke_1_venstre_ny.png

Hvad er forskellen på ét og to grønne blade?

Elprodukter med ét grønt blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. AURA Grøn Strøm har et grønt blad.

Elprodukter med to grønne blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. Derudover foretages der klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm (vindstrøm, solenergi, osv.) i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet. Dette gælder for alle el-leverandører.

Støt Kræftens Bekæmpelse

AURA StøtteEl

Følg timeprisen på elmarkedet. AURA giver Kræftens Bekæmpelse 2 øre for hver kWh, du bruger

Den viste pris er gennemsnitsprisen for sidste måned
65,17 øre/kWh
21,00 kr/md
Abonnement
21,00 kr/md
Abonnement

Hvad betyder priserne

Elpris

Elprisen er din betaling for selve strømmen.

Elprisen består af vores indkøbspris på den nordiske elbørs Nordpool samt et fast tillæg, der dækker omkostninger ved at handle på elbørsen. Det faste tillæg for AURA StøtteEl er 10 øre/kWh inkl. moms.

AURA Grøn Strøm tillæg

Du støtter den grønne omstilling ved at tilvælge AURA Grøn Strøm. Så køber vi certifikater fra vedvarende energikilder svarende til dit strømforbrug. Det kan eksempelvis være vind, sol og vandkraft. 

Estimerede afgifter og transport

Dine udgifter til transport og afgifter er obligatoriske og ens, uanset hvem du vælger som el-leverandør. De dækker primært over udgifter til dit netselskab og til staten. Den beregnede pris er baseret på netselskaberne Dinel (vest for Storebælt) og Cerius (øst for Storebælt) og kan derfor variere i forhold til det netområde, du bor i. Herudover skal du betale et abonnement til dit netselskab. Dette abonnement varierer fra netselskab til netselskab og er derfor ikke inkluderet i beregningen.

Estimeret totalpris

Den estimerede totalpris indeholder din elpris, AURA Grøn Strøm tillæg (hvis du har tilvalgt det) og estimerede transportomkostninger/udgifter og afgifter. Bemærk, at de estimerede udgifter til transport og afgifter er de samme for dig uanset, hvilken el-leverandør du vælger.

Abonnement

Dette er dit abonnement til AURA Elhandel.

Prisen på AURA StøtteEl følger timeprisen på den nordiske elbørs samt et fast tillæg på 10 øre/kWh og justeres time for time. Du kan altid følge den aktuelle timepris for AURA FlexEl, der er et tilsvarende produkt, dog uden støtte til Kræftens Bekæmpelse. Tillægget for AURA Grøn Strøm følger markedsprisen for grønne certifikater og reguleres hvert kvartal. Som ny kunde hos AURA får du automatisk en kvartalsregning, hvor du betaler forud for dit forventede forbrug. Vil du hellere have en månedsregning, kan du nemt tilmelde dig dette på Mit AURA. Alle priser er inkl. moms. Se mere i Vilkår & Betingelser.

Mange fordele hos AURA

  • Gratis oprettelse
  • Altid gode elpriser
  • Personlig kundeservice & rådgivning
  • Frit valg mellem kvartals- og månedsregning

Godt at vide

AURA er et energiselskab med begge ben på jorden og mere end 100 års erfaring. 

Hos os får du gode og gennemskuelige elaftaler. Vi har ingen skjulte gebyrer - og ingen binding på vores elaftaler, så det er risikofrit at prøve os af.

Vi synes, at du skal have valgfrihed. Derfor kan du f.eks. selv bestemme, om du ønsker kvartals- eller månedsregning og om du vil tilkøbe grøn strøm til din elaftale eller ej.

Vi sætter en ære i at yde kundeservice og rådgivning i topklasse. Vi er tilgængelige på både telefon og mail, hvis du har brug for hjælp. Og så har du naturligvis adgang til din personlige side på Mit AURA, hvor du blandt andet nemt kan følge dit strømforbrug og får et godt overblik over dine betalinger.

Vi vil gerne gøre en forskel og har derfor en lang tradition for at støtte sociale og kulturelle foreninger, klubber og arrangementer gennem partnerskaber og sponsorater. 

Vi arbejder desuden innovativt for at fremme grøn omstilling og udbredelsen af vedvarende energi, så vi sammen kan komme endnu tættere på en bæredygtig fremtid.

Det er nemt og gratis at skifte til AURA og det tager kun et par minutter at tilmelde dig.

Vi klarer det praktiske for dig. Du skal dog være opmærksom på, at nogle elselskaber kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du skriftligt opsiger din elaftale hos din nuværende leverandør.

Hos AURA vælger du selv, hvordan du vil betale din elregning – hvert kvartal med forudbetaling eller via en månedsregning, hvor du betaler for den seneste måneds forbrug.

Som ny kunde får du automatisk en kvartalsregning, men du kan nemt ændre det til månedsregning i vores selvbetjening Mit AURA.

Du har altid 14 dages fortrydelsesret ved bestilling af elaftale. Du kan kontakte os pr. telefon eller mail, hvis du fortryder.

Vi har ingen binding på vores almindelige elaftaler, så du kan opsige din elaftale til enhver tid. 

Du kan se vores gældende vilkår og gebyrer her.

Bestil AURA StøtteEl

Gå til bestilling

Alle elaftaler

Se alle elaftaler