Bæredygtighed - et naturligt fokus

Som ansvarlig energikoncern er vi en naturlig og vigtig spiller i forhold til bæredygtighed og den grønne omstilling. Med vores viden og ekspertise inden for energi spiller vi en aktiv rolle i forhold til den elektrificering, som er en nødvendighed for at nedsætte CO2-udslippet.
Vi har rigtig gode bud på nogle af løsningerne, og vi har kraften og viljen til at spille en rolle i den grønne omstilling.

Vi tilbyder vores kunder en række bæredygtige løsninger – og vi arbejder hele tiden – eksempelvis via vores innovationsafdeling – på at kunne tilbyde endnu flere løsninger, som gør det nemmere og smartere for vores kunder at bidrage til den grønne omstilling.

 

Innovativ bæredygtighed

Vores arbejde med innovation og bæredygtighed hænger i høj grad sammen, da vi gennem innovation vil hjælpe vores kunder og andelshavere med at tage de bæredygtige valg.

Læs mere om AURAs arbejde med innovation

AURA Delebiler - delebil på grøn strøm

Vores delebiler kører på vindstrøm fra danske vindmøller, og bidrager derfor til den grønne omstilling - og til at vi sammen udleder mindre CO2.

Læs mere om AURA Delebiler

Grøn opladning af din elbil

Lad app'en AURA True Energy hjælpe dig med at oplade din elbil, når strømmen er billigst og mest klimavenlig. Det sker helt automatisk, uden du behøver at bekymre dig om det. 

Læs mere om grøn opladning

 

Effektive varmepumper 

Med en varmepumpe får du et sundere indeklima og en markant lavere varmeregning. Du bidrager desuden til den grønne omstilling, fordi den er den meste bæredygtige energiform, vi har i dag. 

Læs mere varmepumper