Øvrige sponsorater

Skanderborg Festival: AURA Energi sætter strøm til festen

Vi er ny legekammerat med Smukfest, der hvert år i august indtager bøgeskoven i Skanderborg. Som officiel energipartner skal vi de kommende år sammen med Smukfest skabe bæredygtige energiløsninger til glæde for festivalens gæster og miljøet.

Til Smukfest 2019 sørgede vi blandt andet for mobilladere, så alle gæster kunne tanke strøm til mobiltelefonen døgnet rundt. Ganske enkelt.

 

CK Aarhus: Aarhusiansk cykelhold får tilført endnu mere energi

AURA Energi er hovedsponsor for Team AURA Energi–CK Aarhus.

- Det giver god mening. Vi er en virksomhed, der er lokalt forankret, men som indtil videre primært har haft fokus på kulturelle sponsorater. Vi synes, at det her hold er drevet af nogle utroligt engagerede folk, der brænder for sporten, og som med deres flotte resultater i sidste sæson, fortalte en rigtig god historie båret på sammenhold og kammeratskab, lyder det fra administrerende direktør i AURA Energi, Carsten Höegh Christiansen.


Brabrand IF: AURA Energi er hovedsponsor for Brabrand IF

AURA Energi er hovedsponsor for Aarhus- forstadsklubben Brabrand IF. Brabrand og AURA Energi har indgået en aftale, som binder parterne endnu tættere sammen end tidligere.

”Brabrand er drevet af en stor holdånd og en masse gode, frivillige kræfter. Samtidig har klubben nogle stærke værdier, som matcher godt med vores. Med aftalen er vi også sikret god, lokal eksponering, som er med til at øge kendskabet til AURA Energi”, siger Claus Blem Jensen, kommunikationschef i AURA Energi.
Aftalen løber for sæsonen 19/20.   


Søg støtte

Find flere oplysninger om tidsfrister og betingelser, og se om du kan modtage støtte fra AURAs Lokalværdipulje

Se, hvordan du søger