Hovedsponsorat Moesgaard Museum

AURA Energi ønsker at profilere sig gennem sponsorater i lokalområdet og fortsætter dermed en god tradition fra de sammenlagte selskaber. Noget nyt var det til gengæld, at markerer sig gennem et hovedsponsorat, og her faldt valget i 2014 på Moesgaard Museum. Samarbejdet har været så godt, at vi i 2017 forlængede samarbejdet frem ultimo 2020.

Moesgaard museum - et godt match

Timingen kunne ikke være bedre for AURA Energi og Moesgaard Museum, der i 2014 indledte et sponsorsamarbejde. AURA Energi så dagens lys i juni, og i oktober åbnede det nye Moesgaard Museum dørene for publikum. Begge parter har på hvert sit område haft betydning for den lokale historie og udvikling.

AURA Energi og Moesgaard Museum er både fælles om lokalområdet i Østjylland og om at have fået et nyt og mere nationalt fokus.
Besøg også Moesgaard Museums hjemmeside

Fælles initiativer og udbytte

AURA Energis sponsoraftale med Moesgaard Museum er baseret på et aktivt samarbejde, hvor begge parter løbende arbejder på ideer til nye initiativer. For AURA Energi er det konkrete udbytte:

  • En god platform for eksponering
  • Goodwill hos nuværende og potentielle kunder
  • Adgang til nye kundeemner

Samtidig kan AURA Energi benytte de smukke omgivelser på det nybyggede museum til arrangementer og møder for både repræsentantskab, bestyrelse, kunder og medarbejdere.

For at gøre sponsoratet relevant i forhold til AURA Energis produktområde står AURA Energi bl.a. bag et lynhurtigt og gratis gæstenetværk for besøgende på museet og flere strømstationer i pauseområderne, hvor gæster kan oplade deres mobiltelefoner.

Læs også: Pressemeddelelse om forlængelse af hovedsponsorat

Søg støtte

Find flere oplysninger om tidsfrister og betingelser, og se om du kan modtage støtte fra AURAs Lokalværdipulje

Se, hvordan du søger