Med AURA Byggestrøm har I altid energi til jeres byggeri

Med AURA Byggestrøm er du sikret strøm helt fra byggeriets start. Du kan bestille strøm til et enkelt byggeri eller lave en byggestrømsaftale, som giver dig en række fordele, hvis du har flere projekter.

Brug for strøm til et enkelt byggeprojekt?

Så kan du med fordel bestille direkte her:

AURA Byggestrøm
30,74
øre/kWh

Når I skal have opsat en midlertidig måler til byggeprojekter

Byggeri giver et atypisk elforbrug, og her er det økonomisk en fordel at vælge et elprodukt, som følger bevægelserne i elmarkedet måned for måned.

Byggestrøm kan anvendes i max 12 måneder, herefter overgår I til det produkt, I vælger i bestillingen. I tager en lidt større risiko, men historisk set har det givet den laveste pris.

Prisforklaring:
El-prisen på AURA Byggestrøm reguleres hver måned og har et tillæg på 5,3 øre/kWh til den gennemsnitlige spotpris på elbørsen. Det lavere tillæg gør AURA Byggestrøm til et attraktivt valg, når I skal have opsat en midlertidig måler i forbindelse med om-, til- og nybyg.

Dertil kommer tariffer, PSO og afgifter som ca. udgør 1,30 kr./kWh, som vi viderefakturerer uden tillæg.

Alle bestillinger på el tillægges et årlig abonnement på 200 kr.
Alle priserne er ekskl. moms.
Se prisudvikling her Vilkår og betingelser
Randi Sejr

Kontakt os

Randi Sejr

Konsulent

Brug for strøm til flere byggeprojekter?

Så kan du få en fast byggestrømsaftale. Det sikrer jer strøm helt fra byggeriets start. I får en fast el-handler til alle jeres byggerier, så I sparer tid og ikke bliver opholdt af at vente på elmålere.

Med en aftale om AURA Byggestrøm får I:

  • Et dedikeret team med hurtig responstid
  • En genvej til strøm til jeres byggeprojekter
  • Hurtigere udlevering af byggestrømsmålere fra jeres lokale net- og distributionsselskab
  • En konkurrencedygtig elpris
  • Mindre administration, som sparer jer tid

Vi svarer hurtigt

Vores faste byggestrømsteam har stor erfaring med kunder fra byggebranchen og kan derfor hurtigt og effektivt svare på jeres spørgsmål og henvendelser. Vi har korte svartider på alle henvendelser, hvilket sikrer at I ikke kommer til at vente på at få udleveret elmålere.

Hurtig udlevering af af elmålere

Ifølge reglerne på elmarkedet skal bygherrer, installatører eller deres kunder vælge en elhandler, før de kan få strøm. Med en byggestrømsaftale fra AURA El-handel bliver ventetiden minimeret, fordi vi sikrer jer en kortere proces for at få elmålerne udleveret.

Få en byggestrømsaftale til flere projekter

Læs hvordan vi har hjulpet andre virksomheder

CG Jensen

”Vi sætter stor pris på vores samarbejde med AURA. Vi ved altid, hvem vi skal kontakte, og vi får fat i de samme kompetente medarbejdere, som vi kender og som kender os og vores behov.

Når vi har brug for strøm med kort varsel oplever vi, at AURA gør alt i deres magt for at vi hurtigt får en elaftale, så vi kan komme i gang

Læs mere

Om CG Jensen
CG Jensen er et dansk entreprenørselskab med over 600 ansatte. Selskabet har siden 2007 bygget for Danmark. CG Jensen kan stå for alle former for og størrelser af byggerier. Lige fra bygge modning til den færdige bydel.


Vibe Huse

Selv om AURA er en stor virksomhed, så føler vi os på ingen måde, som bare én kunde i en række af mange. Gennem AURAs byggestrøms-team, har vi personlige relationer til medarbejderne, som kender os og den måde, vi plejer at gøre tingene på.

Vi kan lave specielle aftaler, som passer til os og vores virksomhed, og vi er aldrig i tvivl om, at vores aftaler bliver overholdt. 

Læs mere

Om Vibe Huse
Vibe Huse er et bygge- og udlejningsfirma med base i Hinnerup, som har bygget parcelhuse, ejer- og andelsboliger samt leje- og erhvervsbyggeri i over 40 år. Siden virksomhedens er der opført mere end 1.200 boliger.