AURA Byggestrøm – når du skal bygge om eller bygge nyt

Med AURA Byggestrøm er du sikret en perfekt start på dit byggeri. Har du købt en bolig og skal i gang med at bygge om, have udvidet boligen med en tilbygning eller bare vil bygge nyt, er det en fordel at vælge en midlertidig elaftale som AURA Byggestrøm.

Som et af de eneste energiselskaber i Danmark tilbyder vi derfor AURA Byggestrøm – en skræddersyet elaftale til dig, der skal bygge om, bygge nyt eller have opsat en midlertidig måler.

Hvorfor skal jeg vælge AURA Byggestrøm?

Når du bygger nyt eller bygger om, bliver strømforbruget oftest rigtig højt. Det løber nemt op i 10.000 – 20.000 kr. afhængig af om der bygges om sommeren eller om vinteren. Om vinteren skal der fx bruges meget strøm til at gennemtørre huset.

3 grunde til at vælge AURA Byggestrøm

  • Du får en skræddersyet elaftale til dit byggeri
  • Du får en billig elpris i helt op til 12 måneder
  • Vi har stor erfaring med byggestrøm og sidder klar til at hjælpe

Med mindre andet er specifikt aftalt, er det typisk bygherre, der skal betale for ydelser som strøm og vand under byggeriet. Derfor kan du spare mange penge ved at vælge en elaftale med en lav elpris.

Med AURA Byggestrøm får du en yderst attraktiv elpris fra dit byggeri påbegyndes og op til 12 måneder. Herefter overgår du til en af vores øvrige elaftaler, som du selv vælger, når du bestiller byggestrøm.

AURA El-handel hjælper hele vejen

Nye regler på el-markedet har gjort bestilling af byggestrøm til en tung proces med mange faldgruber. Både det lokale netselskab, el-installatør og el-leverandør skal i spil for at bestille byggestrøm, og undervejs opstår der nemt forsinkelser

Vores erfarne byggestrøms-team sidder klar til at hjælpe dig hele vejen, så du kommer hurtigt i mål. Det betyder kort sagt, at du sparer både tid og penge.

Bestil nemt herunder

AURA Byggestrøm
39,63
øre/kWh

Til dig som skal bygge nyt eller have opsat en midlertidig måler

Byggeri giver et atypisk elforbrug, og her er det økonomisk en fordel for dig at vælge et elprodukt, som følger bevægelserne i elmarkedet måned for måned.

Byggestrøm kan anvendes i max 12 måneder, herefter over går du til AURA FastEl. Eller du kan skifte produkt ved at logge ind i Mit AURA. Du tager en lidt større risiko, men historisk set har det givet den laveste pris.

Prisforklaring:
Med AURA Byggestrøm får du en el-pris der reguleres hver måned og et tillæg på 6,63 øre/kWh til den gennemsnitlige spotpris på elbørsen, hvilket er lavere end ellers. Det lavere tillæg gør AURA Byggestrøm til det billigste valg, når du skal have opsat en midlertidig måler i forbindelse med om-, til- og nybyg herunder også renovering.

Dertil kommer tariffer, PSO og afgifter som ca. udgør 1,60 kr./kWh inkl. moms, og som vi viderefakturerer uden tillæg.

Alle bestillinger på el tillægges et månedligt abonnement på 21 kr.
Se prisudvikling her Vilkår og betingelser

Spørgsmål

Ring eller skriv til vores Byggestrøms-team på:

Spørgsmål, vi ofte får fra vores el-kunder

Det er gratis at skifte, og vi klarer det hele for dig.

Du skal blot vælge, hvilket elprodukt du ønsker at have og indtaste dine oplysninger. Det tager kun et øjeblik og vi ordner det praktiske.

Er det er vigtigt for dig at have en grønnere strømforsyning, tilbyder AURA El-handel at købe strøm produceret på vindmøller til din husstands el-forbrug.

Når du køber strøm fra vindmøller hos os, koster det et mindre tillæg på prisen pr. kWh. Samtidig forpligter vi os til at købe den tilsvarende mængde strøm hos vores samarbejdspartner Vindenergi Danmark. Når du køber strøm produceret ved hjælp af vindmøller, sender du et signal om, at du støtter miljøvenlige produktionsformer.

Du vælger blot hvilken af vores el-aftaler du ønsker - herefter kan du vælge AURA Vind som tilllæg. Gå til elprodukter.

Dit nye AURA El-handelsprodukt starter typisk den 1. efter den aktuelt løbende måned plus én måned. Det vil fx sige, hvis du i løbet af marts gerne vil skifte til AURA FastEl , så starter det op 1. maj. Hvis du er bundet til en længerevarende aftale, starter vi din leverance op hurtigst muligt.

Der er forskelligt, hvilke bindinger elleverandørerne har. Spørg evt. din nuværende elleverandør, hvis du er i tvivl.

Hos AURA El-handel har vi generelt ikke binding på vores elprodukter til private. Dog kan der på specielle kampagneprodukter være en binding. Vi har et opsigelsesvarsel, som er på løbende måned plus én måned.

Nej, du skal blot tilmelde dig – så klarer vi resten. Du skal dog være opmærksom på eventuelle opsigelsesfrister hos din nuværende elleverandør.

Din produktion og dit forbrug bliver opgjort ved leverandørskifte, og en eventuel overproduktion vil kun blive afregnet til 60 øre/kWh. Hvis du er på den gamle ordning og vil skifte elleverandør, anbefaler vi derfor, at du venter med at skifte leverandør, så skiftet falder sammen med din årlige forbrugsopgørelse.