Waoo Web TV nu på iPhone

22. november 2016

Waoo udvider paletten af mobile enheder, der kan benyttes til selskabets Web TV-løsning med en app til iPhone. Dermed kan Waoos TV-løsning nu bruges på alle nyere iOS- og Android-enheder.

Waoo Web TV er nu klar til den næste store mobile platform. Denne gang er det Waoo-kunder med iPhones, der får adgang til TV-indhold på deres telefon. Dermed kan Waoos Web TV opleves på stort set alle nyere enheder på både iOS og Android.

”Vi er glade for at have fået en fuld understøttelse af de største og altoverskyggende mobile platforme på markedet, hvor både eksisterende og nye kunder få adgang til deres TV-kanaler uden at det koster ekstra,” siger Jørgen Stensgaard, der er adm. direktør i Waoo.

Forbedret motor

Udgivelsen af iPhone-app’en kommer efter en større ombygning af hele systemet bag ved den mobile TV-motor hos Waoo.

”Vi har høstet erfaringer fra vores tablet-apps, som vi har haft ude et stykke tid, og det har givet anledning til en komplet ombygning af det bagvedliggende system. Det har skubbet lanceringen af iPhone-app’en til nu, men til gengæld forbedret stabiliteten betragteligt og skabt nye muligheder for at udrulle flere og bedre digitale tjenester på tværs af platformene fremadrettet,” forklarer Jørgen Stensgaard.

iPhone-platformen kommer i første omgang til at kunne det samme som de øvrige platforme, der indtil videre primært fokuserer på flow-TV i og uden for hjemmet. Waoo har planer om at udvide med flere services såsom arkivfunktion, muligheden for at starte programmer forfra samt andre funktioner, som alle vil give Web TV-brugerne større fleksibilitet og valgfrihed.

Læs mere om fordelene med Waoos Web TV