Waoo klar med Chromecast til Web TV

12. december 2017

Nu kan du også se indhold fra Waoo Web TV app’en på en større skærm via Chromecast. Dermed efterkommer Waoo et langvarigt ønske fra Chromecast-brugere.

Apple-brugere har siden foråret kunnet se indhold fra Waoo Web TV app’en på deres TV-skærm via Apple TV, og nu får kunder, som bruger Chromecast i stedet for Apple TV, samme mulighed.

”Da vi lancerede AirPlay for Apple TV-brugere tidligere på året, lovede vi, at vi barslede med en løsning til vores Chromecast-kunder. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu kan lancere den løsning,” siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo.

Dermed kan alle Waoo’s TV-kunder – såfremt de har enten en tablet eller smartphone, som kører iOS eller Android, og enten Apple TV eller Chromecast – nu udnytte deres streaming-indhold på deres TV-skærm både derhjemme, i sommerhuset og hvor de ellers befinder sig.

En Chromecast-løsning har været meget efterspurgt blandt selskabets TV-kunder, og Jørgen Stensgaard er glad for, at løsningen nu er klar.

”I en virksomhed som vores har vi meget engagerede og krævende kunder, og det skal forstås positivt. Vores kunder går meget op i det produkt, vi leverer, og de er kritiske. Det gør også, at vi konstant skal prioritere, hvad vi skal udvikle først, og der har Chromecast-løsningen måttet afvente nogle andre større projekter. Men nu er den her, og så håber vi, at den lever op til forventningerne,” siger Jørgen Stensgaard.

Kunder, som allerede har installeret Waoo Web TV app’en på tablet eller smartphone, vil modtage enten en opdateringsmeddelelse eller en automatisk opdatering af app, hvis de har slået denne mulighed til i deres app.

Links til de forskellige Waoo Web TV apps, Waoo Web TV via browser samt vejledninger i installation og brug kan findes på web-tv.