Helene Braae Møller fra Gymnastik Odder er Årets Energibombe

13. april 2018

Helene Braae Møller, gymnastikinstruktør i Gymnastik Odder, er vinder af Årets Energibombe 2018 – en ny pris stiftet af AURA Energi.

Torsdag aften i Spektrum Odder blev Helene overrasket med nyheden om, at hun er vinder af AURA Energis nystiftede pris, Årets Energibombe. ”Jeg er utrolig glad og overrasket over at have vundet. Det havde jeg slet ikke regnet med”, siger Helene Braae Møller.

Administrerende direktør i AURA Energi, Carsten Höegh Christiansen, overrakte prisen til den glade vinder. Helene blev også overrasket af Berit Ryun Nysæther, som har to børn på to af Helenes gymnastikhold, og som havde nomineret Helene til prisen.

”Jeg er utrolig glad for, at Helene har vundet. Hun og hele trænerteamet fortjener virkelig denne påskønnelse, fordi de gør et enormt stort stykke arbejde for vores børn, og for at de skal have gode oplevelser med gymnastikken”, siger Berit Ryun Nysæther.

Inspiration for andre unge

Formanden for bestyrelsen i Gymnastik Odder, Jesper Bøgild, var også til stede ved overrækkelsen. ”Vi er utrolig stolte af, at Helene vinder denne pris. Vi håber blandt andet, at det kan være med til at inspirere endnu flere unge til at ville være instruktører og rollemodeller for vores unge gymnaster”, siger han.

Helene blev udvalgt af AURA Energi blandt en række kandidater, som østjyske foreninger nominerede. Som én af de fem kandidater gik hun videre til afstemningen, hvor AURA Energis andelshavere kunne stemme. Over 2000 andelshavere gjorde brug af deres stemme, og godt 32 procent af dem stemte på Helene.

Støtter det lokale foreningsliv

”Vi er utrolig glade for, at vores andelshavere har taget så positivt imod vores nye initiativ, Årets Energibombe. Foreningerne nominerede mange gode kandidater, og mange andelshavere valgte at stemme”, siger Carsten Höegh Christiansen, administrerende direktør i AURA Energi.

”AURA Energi ønsker at bakke aktivt op om det store arbejde, som foregår i det lokale foreningsliv. Derfor kårer vi Årets Energibombe, ligesom vi også uddeler sponsorater til kulturelle, sociale og sportslige aktiviteter og foreninger to gange årligt”, slutter Carsten Höegh Christiansen.

Om Årets Energibombe

Årets Energibombe er dén frivillige i den lokale forening, som gør en ekstra indsats og bidrager med et særligt engagement til den lokale forenings arbejde. Med titlen følger 5.000 kr. til Energibomben selv og 25.000 kr. til foreningen. Det er første gang, AURA Energi uddeler prisen.

Læs mere om Årets Energibombe