Fra Waoo til dig - Nonstop julemusik

6. december 2016

Sædvanen tro er kanalen Uptown Xmas igen i år live på din TV- boks og på Waoo Web TV, fra nu og til og med den 31. december 2016 – og den tilbydes igen i år uden ekstra omkostninger.

Uptown Xmas TV viser musikvideoer med julemusik døgnet rundt. Glæd dig til alle de bedste, nye og klassiske julehits både danske og internationale: Mariah Carey, Søs Fenger, MC Einar, Michael Bublé, Paul McCartney, Elton John, Wham, Band Aid og mange flere.

Uptown Xmas TV er tænkt som et tilbud, der op til og i løbet af julen, giver dig den perfekte platform for julefesterne og julehyggen. Uptown Xmas TV sender frem til nytårsmorgen, hvor kanalen siger tak for i år med musikvideoerne til de største festhits.

Waoo Web TV nu også på iPhone

Waoo udvider palletten af mobile enheder, der kan benyttes til selskabets Web TV-løsning med en app til iPhone. Dermed kan Waoos TV-løsning nu bruges på alle nyere iOS- og Android-enheder.

Udgivelsen af iPhone-app’en sker efter en større ombygning af hele systemet bag ved den mobile TV-motor hos Waoo.  iPhone-platformen kommer i første omgang til at kunne det samme som de øvrige platforme, der indtil videre primært fokuserer på flow-TV i og uden for hjemmet.

Waoo har dog planer om at udvide med flere services såsom arkivfunktion, muligheden for at starte programmer forfra samt andre funktioner, som alle vil give Web TV-brugerne større fleksibilitet og valgfrihed.

Læs mere om Waoo Web TV