Vilkår og betingelser

Har du i din flyttemeddelese til AURA El-handel, AURA Fiber bestil el og internet, afgivet dit samtykke til at modtage nyt fra AURA eller melder du flytning som ejendomsadministrator, så finder du nedenfor de nødvendige vilkår og betingelser for de aftaler, du har indgået.

Når du melder flytning via aura.dk

Når du melder flytning og i den forbindelse bestiller eller opsiger produkter via AURA Energis flytteportal på aura.dk, videregiver AURA Energi dine oplysninger til AURA Fiber A/S og AURA El-handel A/S. Det betyder, at AURA Fiber A/S og AURA El-handel A/S får adgang til de oplysninger, der er afgivet af dig på flytteportalen. 

Oplysningerne er: navn, adresse, kontaktdata, flyttedato, produktvalg og CPR-nummer (CPR-nummer oplyses kun, når du bestiller el, og modtages kun af AURA El-handel) samt supplerende oplysninger.

Formålet med videregivelsen af dine oplysninger er dels at behandle din flytteanmodning og imødekomme din bestilling eller opsigelse og dels af markedsføringshensyn.

Behandlingen af dine oplysninger sker, for at AURA Fiber A/S og/eller AURA El-handel A/S kan opfylde din bestilling/opsigelse, og dels fordi begge selskaber har en legitim interesse i at markedsføre deres produkter til kunder på tværs af deres forretninger. Det betyder fx, at du kan finde adresserede materialer uden modtagernavn om el og fiber i din postkasse.

Vi kontakter dig IKKE via elektronisk post – fx. e-mail, sms, mms, notifikationer fra app eller tilsvarende digitale kanaler - og/eller telefon, med mindre du har afgivet samtykke til det. 

Læs mere om Nyt fra AURA

Er du ikke interesseret i, at der lander materiale om vores eller andres produkter i din postkasse, kan du med fordel tilmelde dig Robinsonlisten. Det gør du via borger.dk.

Hvis du helt vil undgå reklamer og husstandsomdelte materialer i din postkasse, skal du desuden tilmelde dig Reklamer nej tak hos Postnord

Persondata: AURA Energi a.m.b.a. er dataansvarlig for de oplysninger, du har afgivet på flytteportalen. Du har ret til at gøre indsigelse vedrørende behandling af dine data med henblik på direkte markedsføring. Se kontaktoplysninger til AURA Energi.

Se mere om behandlinger, formål, rettigheder, det juridiske grundlag for behandling af oplysninger, opbevaringsperioder m.m. i AURA Energis persondatapolitik.

 

Betyder det, at AURA Energi a.m.b.a., AURA Fiber A/S, AURA El-handel A/S, AURA Rådgivning A/S og AURA Installation A/S gerne må kontakte dig via elektronisk post – fx. e-mail, sms, mms, notifikationer fra app eller tilsvarende digitale kanaler - og/eller telefon med relevante tilbud, rådgivning, konkurrencer mm. om produkter eller ydelser inden for internet, tv, telefoni, el, energirådgivning, hvidevarer, belysning samt produkter og ydelser, der understøtter et mere bæredygtigt energiforbrug.
Udvikler nævnte selskaber nye relevante produkter eller måder at kommunikere på, må vi benytte dette samtykke til at orientere dig og spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke eller dine data.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Oplysningspligt: Vi begynder herefter at behandle dine persondata med henblik på at kunne kontakte dig og tilbyde ovenstående. Se mere om behandlinger, formål, rettigheder, det juridiske grundlag for behandling af oplysninger, opbevaringsperioder m.m. i AURA Energis persondatapolitik.
AURA Energi a.m.b.a er dataansvarlig. Du har ret til at gøre indsigelse vedrørende behandling af dine data med henblik på direkte markedsføring. Se kontaktoplysninger til AURA Energi.

 

Har du en elaftale, eller ønsker du at indgå en aftale med AURA El-handel, kan du her finde vores vilkår og betingelser for levering af el.

BEMÆRK, vi har opdateret vores vilkår i forhold til behandling af personoplysninger.

EU indfører nye regler om beskyttelse af persondata pr. 25. maj 2018. Derfor har vi, ligesom mange andre virksomheder, opdateret vores politikker i forhold til behandling af personoplysninger.
Det er vigtigt for os, at dine personlige oplysninger beskyttes. Under pkt. 12 og 13 i de opdaterede vilkår for AURA El-handel orienterer vi bl.a. om, hvilke personoplysninger vi indsamler, og hvordan vi behandler dem.

Læs eller hent AURA El-handels vilkår og betingelser for levering af el

Her finder vilkår og betingelser der omfatter aftalerelationer på fiberbredbånd, TV & radio samt telefoni mellem vores kunder og AURA Fiber.

BEMÆRK, vi har opdateret vores vilkår i forhold til behandling af personoplysninger

EU indfører nye regler om beskyttelse af persondata pr. 25. maj 2018. Derfor har vi, ligesom mange andre virksomheder, opdateret vores politikker i forhold til behandling af personoplysninger.

Det er vigtigt for os, at dine personlige oplysninger beskyttes. Under pkt. 16 i de opdaterede vilkår for AURA Fiber orienterer vi bl.a. om, hvilke personoplysninger vi indsamler, og hvordan vi behandler dem.

Abonnementsvilkår for aftaler med AURA Fiber
Læs eller hent abonnementsvilkår

Tilslutningsvilkår
Læs eller hent tilslutningsvilkår

Retningslinier for acceptabel brug af Internet og datakommunikationstjenester hos AURA Fiber
Læs eller hent retningslinjer for acceptabel brug

Tillægsvilkår vedrørende AURA Fritid
Læs eller hent tillægsvilkår gældende for AURA Fritid

Tillægsvilkår for AURA Fiber

Har du en trådløs router fra AURA Fiber, gælder denne tillægsaftale til AURA Fibers Tilslutnings- og Abonnementsvilkår for private. Aftalen dækker installation og brug af Trådløs Router i AURA Fibers fibernet.
Læs eller hent tillægsvilkår for trådløse routere

Har du valgt at modtage tilbud fra AURA Fiber om indgravning af Fiberrør på din egen matrikel gælder følgende tillægsvilkår.
Læs eller hent tillægsvilkår for indgravning

Aftalevilkår for abonnement på Viasats tv-kanaler og tillægstjenester via Waoo.
Læs eller hent almindelige betingelser for IP-TV, Waoo/Viasat

 

En ejendomsadmistrator, ejendomsmægler eller anden person med tilknytning til flytteren kan kun melde flytning på lejers vegne, hvis der foreligger en fuldmagt.

Ved at acceptere og godkende vilkår og betingelser for flytning har du som ejendomsadministrator, ejendomsmægler eller anden aktivt bekræftet, at du har den nødvendige fuldmagt til at melde flytning på vegne af en anden person.