Waoo Smart WiFi – WiFi som det burde være

Med Waoo Smart WiFi får du optimal udbytte af din fiberforbindelse. Bor du i en større bolig evt. med flere etager og samtidig brug for at koble rigtig mange trådløse enheder på dit fiberbredbånd, så vælg Waoo Smart WiFi.

Waoo Smart WiFi giver dig et af markedets bedste produkter, hvis du vil sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem. Waoo Smart WiFi består af et sæt med 2 enheder. De er parret med hinanden fra starten, og vil automatisk forbinde, når de bliver tændt. Har du ekstra mange kvadratmeter i dit hus, kan det være hensigtsmæssigt at tilkøbe en enhed mere.

Enheder har samme navn (SSID) og brugeren styres automatisk fra enhed til enhed. Og det er nemt at tilføje ekstra enheder, hvis du har et stort hus eller et hus i flere etager, hvor du oplever udfordringer med dit trådløse netværk.

Trådløst forbindelse mellem TV og 4K TV-boksen

Som TV kunder kan du med Waoo Smart WiFi desuden etablere en såkaldt TV-bridge, så du slipper for at trække kabler fra din fiberboks til dit TV. En enhed kables til TV-boksen og en enhed kables til fiberboksen.
Læs mere om TV-bokse

Få optimal indendørs wifi-dækning

Følger du nedenstående regler, når du placerer dine enheder, er du med til at sikre, at du har optimal dækning af din trådløse fibernetforbindelse i hele hjemmet.

  • Min. én enhed pr. etage
  • Min. én enhed pr. 15 meter eller 2 lette vægge.
  • Enhederne bør placeres centralt i hjemmet.
  • Lad enhederne stå oprejst, højt og frit.

Bedste WiFi-løsning

Waoo Smart WiFi er, sammen med AirTies, kåret som den bedste WiFi-løsning til hjemmet ved Wi-Fi NOW Awards - en af verdens førende WiFi-konferencer.

TIP!

Få automatisk Waoo Smart WiFi, når du bestiller du enten WAOO fiber Ekstra eller Waoo Fiber Full

Læs eller download installationsguide til Waoo Smart WiFi

Waoo Smart Wifi - WiFi som det burde være

Se videoguide med fifs til, hvordan du opnår den optimale trådløse internetdækning i dit hjem.