Fiberudstyr, services og tips

Hos AURA fiber får du meget mere end lynhurtigt og stabilt fiberbredbånd fra Waoo - Danmarks bedste internetudbyder.

Alle fiberbredbåndspakker giver adgang til en testvindende sikkerhedspakke. Jo større en fiberhastighed du vælger, jo flere tillægsservices følger med i prisen. Samme services kan selvfølgelig tilkøbes pakker, hvor de ikke er inkluderet.

AURA Fiber giver dig:

 • Sikkerhedspakke - så er alle dine enheder beskyttet
 • Waoo Smart WiFi - den mest optimale trådløse internetdækning
 • Online harddisk, enten 25 GB, 100 GB eller 1000 GB, så kan du gemme, redigere og dele dine filer og billeder - overalt
 • Udvidet installation - vi hjælper dig godt i gang med dine produkter
 • Altid det nyeste Waoo-udstyr, så er du altid opdateret

Læs mere om AURA fiber services

Alle vores fiberpakker giver dig adgang til en sikkerhedspakke, der beskytter både Windows PC, Mac og Android tablets og smartphones med antivirus og firewall til alle dine enheder i husstanden.

Det får du med sikkerhedspakken fra AURA Fiber og Chili Security

 • Antispam
 • Antivirus
 • E-mail beskyttelse
 • Firewall
 • Anti-ransomware
 • Sikker færden på netbank og online handel
 • Beskyttelse på sociale netværk
 • Forældrekontrol

Du modtager en mail fra AURA og Chili Security med instruktioner til, hvordan du installerer din sikkerhedspakke. 
Vær opmærksom på, at oplyse din e-mailadresse, når du bestiller, så vi kan sende dig de nødvendige informationer.

Sikkerhedspakken er nem at installere og fjerner selv evt. tidligere sikkerhedspakker, du måtte have installeret. Sikkerhedspakken opdateres automatisk, så dine enheder altid er så sikre om muligt. Derudover indeholder sikkerhedspakken også funktioner, der gør din brug af netbank og besøg på shoppingsside endnu mere sikker.

Med Waoo Smart WiFi  får du altid får det mest optimale WiFi-signal, uanset hvor du opholder dig i dit hjem.

Waoo Smart WiFi består af 2 små enheder, der som udgangspunkt kan dække et hjem på ca. 140 m2. Enhederne placeres rundt hjemmet, hvilket sikrer god trådløs internetdækning i alle rum. Med Waoo Smart Wifi benytter dine trådløse enheder (smartphones, tablets, computere mm.), altid den WiFi-enhed, der giver dig den mest optimale internetforbindelse – uanset hvor du befinder dig i hjemmet. Du får altså en markant bedre internetoplevelse – også i forhold til øvrige trådløse løsninger, der kan købes i detailhandlen.

Waoo Smart WiFi kan desuden administreres og overvåges via en app, hvor du bl.a. kan monitorere og konfigurere Smart WiFi-enhederne, se status, signalstyrke og meget andet.

Læs mere om Waoo Smart Wifi

Med Chili Cloud får du ekstra plads til dine billeder, videoer eller andre filer. Lige meget hvor du er, kan du altid nemt og sikkert se, redigere og dele dine filer fra en hvilken som helst enhed. Du har altid en online backup af dine vigtige filer, så de ikke går tabt, hvis du mister din computer, eller den går i stykker. Og du kan dele filer med fx familie og venner. En online, krypteret harddisk til alle filtyper sikrer dine personlige data mod misbrug, uheld og hackerangreb.

Du modtager en mail fra AURA, der giver dig adgang til Chili Cloud. Derfor har vi brug for din e-mail, som du oplyser, når du bestiller. Afhængig af hvilken fiberpakke du vælger, får du adgang et enten 25 GB, 100 GB eller 1000 GB plads. Eller du kan vælge at tilkøbe mere plads.

25 GB giver ca. plads til:
12.500 billeder af ca. 2 MB
6250 musiknumre (Mp3) af ca. 4 MB
6 film i HD (Mp4) af ca. 4 GB
100 GB giver ca. plads til:
50.000 billeder af ca. 2 MB
25.000 musiknumre (Mp3) af ca. 4 MB
25 film i HD (Mp4) af ca. 4 GB
1000 GB giver ca. plads til:
500.000 billeder af ca. 2 MB
25.000 musiknumre (Mp3) af ca. 4 MB
25 film i HD (Mp4) af ca. 4 GB

Derudover kan du hente en app til din smartphone og tablet, som automatisk kan gemme dine billeder og videoer på dine eksterne harddisk, så du nemt kan dele dem med din familie og venner. På den måde kan du også frigøre plads på dine mobile enheder, samtidig med at du stadig har adgang til dine billeder og videoer. Har du f.eks. en iPhone 6S, så kan du have ca. 15.000 billeder på en 100 GB online harddisk.

Alle data opbevares i overensstemmelse med alle nye EU-regulativer.

Som ny kunde og har du ikke allerede en fiberboks i dit hjem, kan du få Udvidet Installation sammen med din Waoo Fiber Extra og Waoo Fiber Full Fiberpakke. Her vil teknikeren sikre, at du kommer godt i gang med at bruge dine nye produkter. På denne måde er du f.eks. sikret, at dit WiFi er installeret og fungerer optimalt i netop dit hjem.

Har du også købt TV, vil vi også sørge for at det bliver installeret og du vil blive introduceret til de væsentligste funktioner i TV-løsningen.

Har du ydermere købt fastnettelefoni, vil vi sikre, at du kan modtage og foretage opkald, inden vi går.

Udvidet Installation er inkluderet i:

 • Waoo Fiber Extra
 • Waoo Fiber Full

Waoo Udvidet Installation kan købes til:

 • Waoo Fiber Light
 • Waoo Fiber Basic

Hold dit hjem opdateret med det nyeste udstyr fra Waoo med vores største fiberpakke – Waoo Fiber Full.

Med Waoo fiber Full holder vi dig opdateret, og du får mulighed for at skifte dit WiFi udstyr uden beregning, når vi lancerer nyheder. Så har du altid det nyeste WiFi udstyr som fungerer stabilt. Vi har fx lige lanceret Waoo Smart WiFi, som sætter en helt ny standard for WiFi-oplevelsen i hjemmet.
Læs mere om Waoo Smart Wifi

Er du både internet og TV-kunde hos AURA Fiber, vil du også modtage nyt om mulighederne, når vi lancerer nye TV-bokse, og dermed har du altid adgang til de nyeste features på dit TV.

Bemærk, servicen kan ikke tilkøbes til øvrige Waoo Fiber produkter.