Hvilke elaftaler kan jeg få hos AURA?

Hos AURA får du altid gode og gennemskuelige elpriser - uanset hvilken aftale, du vælger.

AURA FlexEl - følg timeprisen på elmarkedet

Med AURA FlexEl følger du prisen på den nordiske elbørs time for time. Derfor kan du bruge strømmen, når den er billigst. AURA FlexEl er det bedste valg, hvis du kan flytte noget af dit strømforbrug til de timer, hvor strømmen er billigst. Det gælder især, hvis du har nogle store strømslugere som eksempelvis elbil. 
Læs mere om AURA FlexEl
Følg elprisen time for time

AURA KombiEl - kombiner flexpris og fastpris

AURA KombiEl er for dig, der vil kombinere fordelene ved en fastprisaftale og de fleksible timepriser. Vil du gerne udnytte de timer på døgnet, hvor strømmen er billigst, men er du samtidig bekymret for konsekvenserne af for store udsving i prisen? Så er AURA KombiEl det helt rigtige valg.

Læs mere om AURA KombiEl

AURA FastEl – fast pris for et kvartal af gangen

Med AURA FastEl reguleres din pris automatisk hvert kvartal. Du får trygheden ved en fast pris samtidig med at du kan få gavn af udviklingen i markedet. 
Læs mere om AURA FastEl

AURA FællesEl Flex – støt en forening gennem din elaftale

Prisen på AURA FællesEl Flex følger den nordiske elbørs time for time, ligesom AURA FlexEl. Vælger du AURA FællesEl Flex, sender AURA 2 øre/kWh til en forening efter dit valg. Prisen er altså den samme for dig - det er os, der betaler for din støtte.
Læs mere om AURA FællesEl Flex
Følg elprisen time for time